Ben çalışmıyorum çalışan anneler için faydalı tabi manueli beğenmezsem paşa paşa elektrikliye geçerimManuel zor bişi elektrikliyi öneririm. Çalışan anneler için zaten zorunlu birşey. Elektriklilerden de ortalama seviyede philips avent ve lansinoh var ikisini de bilen biri olarak kesinlikle lansinohun ikilisi çok çok daha iyi. 10 dakikada 2 göğüsünüzü rahatlıkla boşaltır. Zaman çok önemli o dönem zira tuvalete gidemiyorsunuz. Ama ben de şöyle bir sıkıntı olmuştu sağım sütü artırıyo bebekte içemezse maalesef mastit denen başbelası musallat oluyo. O yüzden bu sefer şu mochiyi denicem akanları fazla kalanları toplamada yeterli olur diye. Çünkü lansinohta masaj yaparak sağdığından süt kanallarını uyarıyor. Sütü az olanlar için faydalı da olabilir tabiisii
Bende var nefes darlığına ek olarak çarpıntı var kan ilacım benim de günde 2 ama sanki ilacı alınca daha çok artıyor gibi biraz ara verdim ilaca düzeldiÇarpinti yasayaniniz var mi bu aralar kansizlik mi var acaba 2 ye cikarildi kan hapim acaba yetmiyor mu ?
Merhabalar,bende 28+2 yım.son iki gündür hareketlerinin şiddeti azaldı.Eskiden daha güçlü hissediyordum,şimdi de hareket ediyor ama daha az şiddetli hissediyorum.Bu şiddetin birçok şeye göre degistigine inanıyorum atıyorum plasentanin konumu bile etki ediyor olabilir.Sonucta hareket ediyor diyip içimi rahatlatiyorum ben şahsen,heralde her zaman aynı olmazTum
Bebisler saglikla gelsin insallah. Kolaylikla gecsin surec.
27+4 gebelikte acaba bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz,
Cok sert tekmeler ya da hareketler olmuyor. Gun icinde az , hatta bazi gunler anlamiyorum bile hareketini.10 tane hareket sayimi prensibine gore 2 saat icinde alabiliyorum . Cok hareketli bi hayatim da yok ama acaba endise edilecek durum mudur, acaba boyle olan var mi,
Sevgiler
Bn çarpıntının dibini yaşıyorum fazlasıyla ama kansızlık yok bndeÇarpinti yasayaniniz var mi bu aralar kansizlik mi var acaba 2 ye cikarildi kan hapim acaba yetmiyor mu ?
Benimde aynı sizinki gibi oldu koronayım bugün 3. Günüm ilk defa gözümü açtım oturabiliyorum. 1 kere ilk gün parol içtim ateşim geçti terletti su gibi sürekli. Hala da gece su dökmüş gibi oluyor üstüm altım demekki vücut böyle atıyor. Ama ilk 2 günümde cehennemi yaşadım diyebilirim. Belim bacaklarım çatlayacak gibi tarifsiz bir ağrı onlar bugün geçti çok şükürAynısı oldum heryerime ignelere batiyordu 2 gün hiç yataktan kalkmak istemedim Daha sonra iğne batmaları.gecti halsizlik devam etti
İstirahat ile geçti sadece yattım.diyebilirm
Ateş basması olunca parol aldım
Ihlamur kuşburnu içtim çaylar terletti rahatladım
Bir de kesinlikle durduğum yerlerin camini felan açmadım
Canım genemi korona cıktıBenimde aynı sizinki gibi oldu koronayım bugün 3. Günüm ilk defa gözümü açtım oturabiliyorum. 1 kere ilk gün parol içtim ateşim geçti terletti su gibi sürekli. Hala da gece su dökmüş gibi oluyor üstüm altım demekki vücut böyle atıyor. Ama ilk 2 günümde cehennemi yaşadım diyebilirim. Belim bacaklarım çatlayacak gibi tarifsiz bir ağrı onlar bugün geçti çok şükürSizindemi gebelikte 2. Koronanız?
29+1 yeni yeni sert hareketleri oluyor o da sürekli değil. Hareket hissediyorsan sertliğine sayısına bakıp strese girme canım.Tum
Cok sert tekmeler ya da hareketler olmuyor. Gun icinde az , hatta bazi gunler anlamiyorum bile hareketini.10 tane hareket sayimi prensibine gore 2 saat icinde alabiliyorum . Cok hareketli bi hayatim da yok ama acaba endise edilecek durum mudur, acaba boyle olan var mi,
Sevgiler
Aynen benimde eşimin iş yerinde korona olduğunu bile bile adam gelmiş bulaştırmış kaç kişiye nasıl bir bencillikse. Hastayım deseydi rapor almaktada sorun olmuyor. İnsanlar çok bencil. Gebelikte 2. Koronam ya dün baktırdım bebeğe,kendime belim çatlaya çatlaya setyelerde sıra bekledim. Çok şükür bebeğim baya hareketliymiş iyiymiş. Duruşu da çok iyi kafasıyla geliyor bebiş dedilerDışarı gidip gelenlerden geliyor iştebana eşimden annemden babamdan gelmiştir ama maşallah onlar sapasaglam olam bana oldu
FL uzunluğu x7 dediğinizde bebeğin ortalama boyunu buluyorsun canım.Kızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuldu ne kilo ne boy soramadim hangisi boyu kilosu soylermisiniz..bebegin suyu çok şekerin olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi sağlık ocagina sabah gideceğim.kiloda oyle almadim 6kilo aldim ama başından beri suyu çok diyordu zaten neden şimdi böyle dedi anlamadim.daha sonuc bile cikmadan karbonhidrati kes şunu bunu yeme erken doğum icin hazirlikli ol fln dedi neden böyle oldu ozele gidiyorum bide
29+1 deyim hiç öyle şiddetli tekme hissetmedimTum
Sevgiler
Evet malesefCanım genemi korona cıktı
Evet plasenta anterior oldugu icin harekwtleri daha yumusak hissetmem normalmis. Ama tabi insan endise edecek bir sey mutlaka buluyorMerhabalar,bende 28+2 yım.son iki gündür hareketlerinin şiddeti azaldı.Eskiden daha güçlü hissediyordum,şimdi de hareket ediyor ama daha az şiddetli hissediyorum.Bu şiddetin birçok şeye göre degistigine inanıyorum atıyorum plasentanin konumu bile etki ediyor olabilir.Sonucta hareket ediyor diyip içimi rahatlatiyorum ben şahsen,heralde her zaman aynı olmaz
Cok geçmiş olsun canım bol bol vitamin iyi olmanıza sevindimEvet malesef2. Koronam. Burda varmı 2 kez korona olan acaba? Bişey tetikler mi ?
bi ara hastaneye gittim baska birisi geldi acile muayeneye adam korona karantinasındaymış şok olmustum öyle hastaneye gelip gidebiliyolarmış buna cok şaşırmıştım.insanlar rahatlıkla gezebiliyor biz ne yapsak boşAynen benimde eşimin iş yerinde korona olduğunu bile bile adam gelmiş bulaştırmış kaç kişiye nasıl bir bencillikse. Hastayım deseydi rapor almaktada sorun olmuyor. İnsanlar çok bencil. Gebelikte 2. Koronam ya dün baktırdım bebeğe,kendime belim çatlaya çatlaya setyelerde sıra bekledim. Çok şükür bebeğim baya hareketliymiş iyiymiş. Duruşu da çok iyi kafasıyla geliyor bebiş dediler1 hafta da haftasından öndeymiş. O biraz moral oldu bize.
İnanin biraz rahatliyorum okuyunca, insallah sonu hepimizin guzel olsunFL uzunluğu x7 dediğinizde bebeğin ortalama boyunu buluyorsun canım.
29+1 deyim hiç öyle şiddetli tekme hissetmedim
Bu sayı olayına da ayrıca takığım 10 defa değil de 9 defa saysak ne olacak mesela?
Bence hiç kendinizi strese sokmayın. Olacak olan olacak zaten iyi ya da kötü.
29+1 yeni yeni sert hareketleri oluyor o da sürekli değil. Hareket hissediyorsan sertliğine sayısına bakıp strese girme canım.
Bagi neo aldım memnunum videoları da var bakabilirsiniz. Hafif hem de. Joie puseti aldık ek olarak.Arkadaşlar merhaba, bebek arabası seçmeye çalışıyoruz ama chicco we kabin boy puset kullanan ya da alan var mı aranızda? İçine ilk 6 ay için aparatla chicco nun kendi oto koltuğu da yerleşebiliyormuş. Hem travel sistem hem kabin boy olunca mantıklı geldi. Aracımın bagajı çok küçük başka küçük araba tavsiye eden olursa da süper olur :)
Bende de şeker çıktı, diyette yapıyorum, şeker erken doğumu tetikliyormus, dikkatli ol dediler bana da, kontrolle gittiğimde suyu biraz azalmış dediKızlar kontrolden çıktım moralim çok bozuldu ne kilo ne boy soramadim hangisi boyu kilosu soylermisiniz..bebegin suyu çok şekerin olabilir dedi açlık tokluk şekerine bakalım dedi sağlık ocagina sabah gideceğim.kiloda oyle almadim 6kilo aldim ama başından beri suyu çok diyordu zaten neden şimdi böyle dedi anlamadim.daha sonuc bile cikmadan karbonhidrati kes şunu bunu yeme erken doğum icin hazirlikli ol fln dedi neden böyle oldu ozele gidiyorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?