2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Herkese güzel günler kızlar, yarın kontrolüm var merakla bekliyorum. Özel hastanelerde grev yoktur diye umutorum

Ben çalışmıyorum çalışan anneler için faydalı tabi manueli beğenmezsem paşa paşa elektrikliye geçerim

Çarpinti yasayaniniz var mi bu aralar kansizlik mi var acaba 2 ye cikarildi kan hapim acaba yetmiyor mu ?
Bende var nefes darlığına ek olarak çarpıntı var kan ilacım benim de günde 2 ama sanki ilacı alınca daha çok artıyor gibi biraz ara verdim ilaca düzeldi

Tum
Bebisler saglikla gelsin insallah. Kolaylikla gecsin surec.
27+4 gebelikte acaba bebek hareketlerini nasil hissediyorsunuz,
Cok sert tekmeler ya da hareketler olmuyor. Gun icinde az , hatta bazi gunler anlamiyorum bile hareketini.10 tane hareket sayimi prensibine gore 2 saat icinde alabiliyorum . Cok hareketli bi hayatim da yok ama acaba endise edilecek durum mudur, acaba boyle olan var mi,
Sevgiler

Merhabalar,bende 28+2 yım.son iki gündür hareketlerinin şiddeti azaldı.Eskiden daha güçlü hissediyordum,şimdi de hareket ediyor ama daha az şiddetli hissediyorum.Bu şiddetin birçok şeye göre degistigine inanıyorum atıyorum plasentanin konumu bile etki ediyor olabilir.Sonucta hareket ediyor diyip içimi rahatlatiyorum ben şahsen,heralde her zaman aynı olmaz

Benimde aynı sizinki gibi oldu koronayım bugün 3. Günüm ilk defa gözümü açtım oturabiliyorum. 1 kere ilk gün parol içtim ateşim geçti terletti su gibi sürekli. Hala da gece su dökmüş gibi oluyor üstüm altım demekki vücut böyle atıyor. Ama ilk 2 günümde cehennemi yaşadım diyebilirim. Belim bacaklarım çatlayacak gibi tarifsiz bir ağrı onlar bugün geçti çok şükür Sizindemi gebelikte 2. Koronanız?

Canım genemi korona cıktı

29+1 yeni yeni sert hareketleri oluyor o da sürekli değil. Hareket hissediyorsan sertliğine sayısına bakıp strese girme canım.

Dışarı gidip gelenlerden geliyor işte bana eşimden annemden babamdan gelmiştir ama maşallah onlar sapasaglam olam bana oldu
Aynen benimde eşimin iş yerinde korona olduğunu bile bile adam gelmiş bulaştırmış kaç kişiye nasıl bir bencillikse. Hastayım deseydi rapor almaktada sorun olmuyor. İnsanlar çok bencil. Gebelikte 2. Koronam ya dün baktırdım bebeğe,kendime belim çatlaya çatlaya setyelerde sıra bekledim. Çok şükür bebeğim baya hareketliymiş iyiymiş. Duruşu da çok iyi kafasıyla geliyor bebiş dediler 1 hafta da haftasından öndeymiş. O biraz moral oldu bize.

FL uzunluğu x7 dediğinizde bebeğin ortalama boyunu buluyorsun canım.
29+1 deyim hiç öyle şiddetli tekme hissetmedim

Bu sayı olayına da ayrıca takığım 10 defa değil de 9 defa saysak ne olacak mesela?
Bence hiç kendinizi strese sokmayın. Olacak olan olacak zaten iyi ya da kötü.

Evet plasenta anterior oldugu icin harekwtleri daha yumusak hissetmem normalmis. Ama tabi insan endise edecek bir sey mutlaka buluyor

Evet malesef 2. Koronam. Burda varmı 2 kez korona olan acaba? Bişey tetikler mi ?
Cok geçmiş olsun canım bol bol vitamin iyi olmanıza sevindimBn gebeligin ilk 3 ayında bi yatak döşek yattım ama grip gibiydi diye hiç test yaptırmadım geçen haftalardada aynı sekilde yattım demekki artık böyle atlatılıyor bu lanet

bi ara hastaneye gittim baska birisi geldi acile muayeneye adam korona karantinasındaymış şok olmustum öyle hastaneye gelip gidebiliyolarmış buna cok şaşırmıştım.insanlar rahatlıkla gezebiliyor biz ne yapsak boş

İnanin biraz rahatliyorum okuyunca, insallah sonu hepimizin guzel olsun

Arkadaşlar merhaba, bebek arabası seçmeye çalışıyoruz ama chicco we kabin boy puset kullanan ya da alan var mı aranızda? İçine ilk 6 ay için aparatla chicco nun kendi oto koltuğu da yerleşebiliyormuş. Hem travel sistem hem kabin boy olunca mantıklı geldi. Aracımın bagajı çok küçük başka küçük araba tavsiye eden olursa da süper olur :)

Bagi neo aldım memnunum videoları da var bakabilirsiniz. Hafif hem de. Joie puseti aldık ek olarak.

Bende de şeker çıktı, diyette yapıyorum, şeker erken doğumu tetikliyormus, dikkatli ol dediler bana da, kontrolle gittiğimde suyu biraz azalmış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…