2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok önceden organizer almıştım, bavulda düzenli olsun istiyorum.

Vodafone her şey yanımda uygulamasini herkes kullanabiliyor. Şahsen iki hesabım var ikisi de Vodafone değil. E bebek ürünleri de var üstelik kargo bedava. Genelde indirim kodları oluyor ve oldukça avantajlı, ben de çoğu şeyi ordan aldım.

Kizlar malum yarın iş birakiyor tum ulkede doktorlar peki sabah saglik ocagina kan vermeye gidecektim iptalmi oldu şimdi bilginiz var mi

Kizlar malum yarın iş birakiyor tum ulkede doktorlar peki sabah saglik ocagina kan vermeye gidecektim iptalmi oldu şimdi bilginiz var mi
Bende rutin şeker ölçümüne gidecektim ama iki gün grev kararı açıklandı gitmeyeceğim artık bayram sonrası giderim.

Hastaneden memnunmuyum bilmiyorum ama doktorumdan çok memnunum. Beni bilinçlendirmesi gayet iyi. Sıkıntılı bi sürecim olmuştu bana direk devlete git yatırsınlar seni dedi serum vs alırsın orda dedi. Burdada yatırırm ama senin için maliyetli olabilr dedi. Çoğu doktor bunu düşünmez bile

Ben de vitaminleri çok uyguna aldım ordan. Hatta şaşırdım , piyasadan nasıl ucuz oluyor bu kadar diye.

Bende bugün sipariş verdim. Hem bavul için hemde odası geldi onun çekmece ve dolaplarına inş kaliteli çıkarlar
Daha önce onların büyük hurçlarından almıştım canım kutu gibi olanlarından cırtlı, güzel kaliteli gelmişti bunlarda iş görür bence iyidir

Hıı doğrudur tel no ile giriş yaptığımdan ben sadece vodafone hatlılara var sanıyordum, aynen bende o şekilde baya bişey aldım

Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız
Manuel zor bişi elektrikliyi öneririm. Çalışan anneler için zaten zorunlu birşey. Elektriklilerden de ortalama seviyede philips avent ve lansinoh var ikisini de bilen biri olarak kesinlikle lansinohun ikilisi çok çok daha iyi. 10 dakikada 2 göğüsünüzü rahatlıkla boşaltır. Zaman çok önemli o dönem zira tuvalete gidemiyorsunuz. Ama ben de şöyle bir sıkıntı olmuştu sağım sütü artırıyo bebekte içemezse maalesef mastit denen başbelası musallat oluyo. O yüzden bu sefer şu mochiyi denicem akanları fazla kalanları toplamada yeterli olur diye. Çünkü lansinohta masaj yaparak sağdığından süt kanallarını uyarıyor. Sütü az olanlar için faydalı da olabilir tabiisii

Ben bir bavula koyacağım hepsini, kendimin, bebeğin ve eşimin eşyalarını. Karışıklık olmaması ve aradığımızı rahatça bulmak adına bebeğimizin eşyaları ve eşimle kendi eşyalarımız için farklı düzenleyiciler aldım. Onlara yerleştireceğim. Hatta üzerine etiket de yazacağım o telaşta aranan kolayca bulunsun diye :)

Son düzenleme:
Kiralamalarda hijyenik oluyor mu acaba ben kiralandığını bilmiyordum sizden duydum daha yeni ne kadar süreli sizde kalıyor bilgi verebilirmisiniz
Yeni düzenleme var mı bilmiyorum. Aylık kiralama oluyordu. İstenirse uzatabiliyorsunuz. Ben iki ay kiralamıştım.

Hijyen konusunda da öyle temizleyip verelim diye bir kaygıları yok. Bir önceki kullanan kişinin de silip vereyim diye bir çabası yok. Makina bana geldiğinde rengi değişmişti sildiğimde. Bir paket hijyen mendili alıp parlatmak gerekiyor Zaten açma kapama düğmesi ve ayar düğmeleri ile temas oluyor bir tek. Geri kalan parçalar hortumlar , sıkma aparatları sıfır veriyorlar. Onları yıkayıp sanitasyon makinesine attınız mı tamam.

Çarpinti yasayaniniz var mi bu aralar kansizlik mi var acaba 2 ye cikarildi kan hapim acaba yetmiyor mu ?
Bende hamileliğimin başından beri oluyor, vücutta bebeğin oluşturduğu fazla kan hacminden olduğunu söylemişti doktorum. Kansızlığım yok ama benim. O yüzden aynı şey olmayabilir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…