2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa anladım canım bende İzmir deyim aklımda bulunsun işe başladığımda lazım olabilir teşekkürler

Bende araştırmadayım ikizlerime şuan cihicco liteway serisinin baston modelini kullanıyorum. Aynı serinin puset takılabilenide var tek dezavantjı tek yönlü olması. Bu yüzden çift yönlü bebeklik zamanlarında daha iyi oluyor. İkizlerde prego ibiza travel sistem kullandım çift yönlüydü koltuklar. Şuan da bi model çıkmış satış yapan mağaza bulursam canlı canlı görüp incelemek istiyorum. Yoya marka çiftyönlü kabin boy arabası varmış.resmi ekledim. Bebek arabası arayanlar araştırıp bakabilir.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-07-15-15-31-590_com.instagram.android.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım
Ben çok araştırdım ilk başta manuel alacaktım. Sonra dediler ki en iyi manuel pompayı almaktansa en kötü elektrikli olması her türlü daha rahat olur diye. Dedim direk elektrikli alayım.birde gece saatleri süt verimli geliyormuş gece falan sağımı kolay olsun diye
Kızlar göğüs pompası alan var mı veya kullanan elektrikli ya da manuel hangisini önerirsiniz ben çok kararsız kaldım

Sağolasın canım benim boğazlar bir gün içinde geçti. Elma sirkesi tuz limon gargara yaptım. Birde taZe zencefilli limonlu sıcak çay içtim 2 gün günde 1 büyük bardak geçti şükür. Ama bel ağrısı halsizlikten 2 gün çok fena yattım ama yatamadım iğnelendi her yerim gece gündüz. Bugün korona 3. Gün yeni yeni kıpırdıyorum bel ağrısı geçince. Bir de hastaneler korona testini eskisi gibi güzel yapmıyor arkadaşlar bilerek vaka cıkmasın diye mi anlamadık eşim 3 gün üst üste test yaptırdı 2 si negatif 3. De pozitif çıktı. Negatiflere güvenmeyin şikayetiniz devam ediyorsa..

Kızlar bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyor musunuz? Görüşüp bilgi alan varsa aydınlatabilir mi? Fiyatlar nedir?

Kızlar sizlerde de bebeğin tek bi tarafta toplanması oluyor mu genelde sağ tarafımda toplaanıyor bariz bir şekilde karnımda şişlik belli oluyor elleyip okşayınca yavaşça yayılıyor çok enteresan hissediyorum sizlerde öylemisiniz

Gebelikten önce olmuştum simdi tekrar oldum bence koronaydi test yaptırmadım ama
Ayni tarif ettiğiniz şekilde oldum çok zordu Allaha sukur 1 hafta sonra toparladim

Bende sizinle aynı haftadayım benim bebeğim hiç durmuyor baya hareketli güçlü tekmeler yiyorum Doktorumda hareketli bir bebek olduğunu söylüyor sürekli. Ama her bebek farklı ben korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Sonuçta ara ara hareketleri hissediyorsanız.

Teşekkür ederim canım. Sanada geçmiş olsun

Kızlar bebeğinize tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyor musunuz? Görüşüp bilgi alan varsa aydınlatabilir mi? Fiyatlar nedir?
Biz yaptıracağız eşim ve bende allianz tamamlayıcı var. Ama bebeğe direk allianz yaptıracağız özel muayeneye götürmek istiyoruz çünkü doktor olarak. Fiyat sormadık ama ilk 15 gün içinde yaptırdığımızda allianz bebeği oluyormuş doğuştan olan her türlü hastalık vs muafiyet olmadan karşılıyormuş. Sonra yaptırılırsa bu tür hastalıklara muafiyet koyuyormuş mesela. Fiyatlar ortalama 3-5k arasıdır büyük ihtimalle.

Evet artık yasak maske hiç bişiy olmadığı için.. hatta maskesiz korona korona gezenler var her yerde o yüzden çoğaldı yine

Hangi şehirdesin? Bizde de bagaj küçük. Bunu aldım.

Eklentiler

• 79E5C3D9-5D9C-4777-BEE0-06B7C7941B72.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 65
Umarim endise edecek bi durum yoktur. Saglikla gelsib bebisler

Selam herkese ,

Bugün öğleden sonra, ayaktayken, üzerimde yazlık bir elbise varken , birden kan boşaldı bacaklarımın arasından , öyle böyle değil:

Crocs terlikleri bilirsiniz,çukur? İçi doldu böyle.
Panik olmamaya çalıştım , zaten oğlumun yanında oldu. Benim yerime o bağırıyordu yavrum, ama eşim hemen ambulansı aradı. O sırada koridorlar da kan oldu. Beklerken evdeki doppler ile dinledim ve nabzını aldım.

Ambulans berbat bi şey … zıplaya zıplaya geldim.

Acilden giriş yaptım. İlk kontrolün ardından Doktor kanamayı takip için yatış verdi. NST ye bağlandım. Plesanta ilgili bir sorun görmüyorum dedi.

Kanamam devam ederse serklajımı alacaklar. Sonrasında dua edip bekleyeceğim.

Sancı için fitil, ciğer geliştirici, proluton iğne ve antibiyotik yaptılar. Ne için olduğunu bilmediğim bazı ilaçlar yuttum.

Kanama sebebini anlamadılar. Saatlerdir NST’ deyim. Bebeğin kalp atışlarını takipteyiz.

Pozitif konuşuyorlar… Tatlı doktor ve hemşirelere denk geldim neyseki

Aslında hiç stres altında değildim, evde kendimi yormuyordum. Ama oluverdi

Ablam geldi saçma sapan konuşup canımı sıktı, neyse ki geri kalan herkes iyi dileklerde bulunuyor.

Bana bir kez daha pozitif enerjinizi yollayın lütfen Tutunsun biraz daha. Vaktinde gelsin bütün bebekler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…