2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayy okurken kötü oldum, içimde hissettim endişeyi, korkuyu Zor biliyorum ama farkındasın onu da biliyorum, lütfen doktorlardan başkasının sözlerini dikkate almamaya gayret et. Olumlu düşünmeye odaklan, görece iyi bir haftadasın ve şu an en güvenli yerdesin, en acil müdahaleler yapılmış ve yapılacaktır da.. Elimizden gelmeyen bı çok şey yaşadık, yaşıyoruz. Umarım birazcık daha sonra gelmeyi tercih eder bebişin, dua edicem sizin için

Ah kiyamam Cok gecmis olsun kanama
degil ama on gun once ayni seyi yasadim lutfen doktor ve hemsireler disinda dinleme ablani felan suan kac haftaliksin
Zaten o antibiyotikler ise yariyor genelde
Ignede yapmislar insallah hic birsey olmayacak
Serklaj olunca nasil oluyor bilmiyorum ama acilma felan da yoksa korkma elbet vardir bildikleri insallah vaktinde gelir kuzum ya

Çarpinti yasayaniniz var mi bu aralar kansizlik mi var acaba 2 ye cikarildi kan hapim acaba yetmiyor mu ?
Bende kan var ama
Cay icince oluyor carpinti bas donmesi
Ayy benimkiler ikiz saga yatsam toplaniyorlar sola yatsam toplaniyorlar otursam toplaniyorlar
Sadece sirt ustu uzanabîiyorum yoksa korkuyorum

Çok geçmiş olsun, doktorlar gereken müdahaleyi yapacaklardır, inşallah bebeğinizde sizde iyisinizdir şimdi. Stres yapmamaya gayret gösterin. Dualarımız sizinle.

Elektrikli olarak ne aldın

Çok çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah vaktinde sağlıkla gelir miniğin iyi haberlerini bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun, okurken yaşadıklarını yaşadım sanki.
Yine de soğukkanlılığını korumanı takdir ettim.
Bu da sanırım tecrübe ile alakalı.
Arkadaşlarımızın söylediği gibi doktordan başkalarının söyledikleri en yakınlarımız da olsa bir kuşağımızdan girip ötekinden çıkmalı, yoksa çok can sıkıyor.

Bizi habersiz bırakma Allah kalan süreyi sağlıkla tamamlamayı nasip etsin her birimize

30 hafta bugün bitmişti , dayanır umarım sonuna kadar çok sağol
Çok geçmiş olsun, doktorlar gereken müdahaleyi yapacaklardır, inşallah bebeğinizde sizde iyisinizdir şimdi. Stres yapmamaya gayret gösterin. Dualarımız sizinle.
Çok çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah vaktinde sağlıkla gelir miniğin iyi haberlerini bekliyorum

Hepinize, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, Yüksek tutmaya çalışıyorum moralimi, her birimiz vaktinde alalım inşallah.

Ahhh çok üzüldüm umarım hersey yoluna girer. Ama hissediyorum hersey çok iyi olacak ve miniğin seninle birlikte zamanını bekleyecek annesi, dualarım seninle inşallah güzel haberler gelecek,, tutunacak minnak

Bebişe direkt özel sağlık mı yaptıracaksınız canım?
Ahhh allahım sağ Salim 37 haftaları görmenizi nasip etsin bebişinizle birlikte Herkes yazmış zaten. Boşverin başkalarını istirahat edin. İnsan başına gelmeden anlamıyor bazen başkalarını.
Rabbim yardımcınız olsun moralinizi sakın bozmayın.

Bebişe direkt özel sağlık mı yaptıracaksınız canım?
Evet canım eşim özel hastane doktoru istemiyor direk muayeneci olsun istiyor o yüzden böyle yaptırmaya karar verdik. Yoksa tamamlayıcı sigorta daha hesaplı ama sadece sgk anlaşmalı yerlerde geçiyor.

Çok geçmiş olsun durabildiği kadar dursun yavrukuş tam olarak kaçtasın şimdi

Ay çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. Insan bi anda napicani bilemez. Inşallah sağlıkla alacaksın kucağına. Ne güzel soğuk kanlılıkla karşılamışsın. Maşallah. Rabbim iyi ınsanlarla iyi işinin ehli d doktorhemşirelerle karşilastirsin

Vaktinde saglikla gelsin.. her sey yolunda gitson insallah.

Ahhh çok üzüldüm umarım hersey yoluna girer. Ama hissediyorum hersey çok iyi olacak ve miniğin seninle birlikte zamanını bekleyecek annesi, dualarım seninle inşallah güzel haberler gelecek,, tutunacak minnak

30. Hafta bitti, 30+ 1 oldum gece yarısı

Vaktinde saglikla gelsin.. her sey yolunda gitson insallah.

Çok teşekkür ediyorum hepinize İnşallah hepimiz için, sağlıkla gelsinler çok ama çok sağolun!!!

Evet canım eşim özel hastane doktoru istemiyor direk muayeneci olsun istiyor o yüzden böyle yaptırmaya karar verdik. Yoksa tamamlayıcı sigorta daha hesaplı ama sadece sgk anlaşmalı yerlerde geçiyor.
Aaa özel muayenehanelerde geçebiliyor mu özel sağlık sigortası. Gerçi doktor anlaşmasına bağlı olabilir. Tek tek arayıp detay öğrenmek teklif almak lazım ya ben de düşünüyorum ama çok kafa patlatamadım henüz
Önce doktor bulsam doktora göre seçim yapmak daha kolay olurdu

30 hafta bugün bitmişti , dayanır umarım sonuna kadar çok sağol

Hepinize, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Insallah hersey yolunda gider dayanir Kuzum ya hic korkma kanaman varmi suan enfeksiyona felan baktilarmi
Hastanedesin demi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…