2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de ailenizin grev habercisi gibi …

Ne yazık ki bir doktor muayene sırasında şehit olmuş . ( Ağlayacak kadar üzüldüm okuduğumda, gencecik bir doktor ) ve sendikalar eylem planı yapıyor. Devlet hastanelerinde randevusu olanlar , iyice öğrenmeden gitmesin diye sıcakta , naçizane uyarmak istedim.

Anladım canım evin yakınsa avantajı var tabiki ben Bilecikten gidicem Eskişehire doğum için o yüzden öyle düşündüm bide büyük boy bi çantam yok öyle bebek için aldığım çantayada sığmaz yine battaniyesi falan olacağı için duruma göre yine bakıcam artık canım sağolasın

Aynen canımm bende o yüzden küçük bi bavulum var onu düşündüm evet bu hurçlardan diyorum çok güzel 2 takımmı aldın bende 1 yetermi yetmezmi diye düşünüyordum sonrasındada kullanılabilirliği olduğu için 2 takımda fazla olmaz aslında nasılsa yine değerlendirilir bende öyle yapayım sağol

Trendyolda 1tanesi kargo ücretli oluyordu bnde kargo ücreti vercegime 2tane alayım bi şekilde kullanarım diye düşündüm.önemli değil canım böyle böyle tecrübe kazanıcaz artık

Trendyolda 1tanesi kargo ücretli oluyordu bnde kargo ücreti vercegime 2tane alayım bi şekilde kullanarım diye düşündüm.önemli değil canım böyle böyle tecrübe kazanıcaz artık
Bu arada bilginize canım vodafone herşey yanımdada her ay farklı kampanya yaparak 50 tl üzeri alışverişlere 15 tl indirim veriyor ve kargosuda bedava her aranan ürün olmuyor kimi zaman ama ben baya alışveriş yaptım ordan çok uyguna geliyor vodafoneluysan uygulamasından girebilirsin haberin olsun yada ailede birileri varsa ben kardeşimin hesabındanda alıyorum her ay kampanya için 3 hak var çünkü..

Bu olmadı şimdi bi tek eşimin vodafone gelince bi kurcalayayım eksigimiz bitmemişmiydi diyecek ama napaym

Bu olmadı şimdi bi tek eşimin vodafone gelince bi kurcalayayım eksigimiz bitmemişmiydi diyecek ama napaym
Hep bitiyor sözde ama işte Bi bak canım bebek için olmasada kendi ihtiyaçlarını bile alırsın Deterjanları aldım geçen gün bende ordan baya uyguna getirdim bide üstüne yanlışlıkla 2 paket göndermişler deterjanı sağolsunlar Oğlum çok kısmetli

Aynen canım bavulun içine organizer ile ayrı ayrı koyacağım her şeyi ben

Bence mantıklı canım. Dediğin gibi daha düzenli olur. Küçük hurçlara koyabilirsin. Bebeğin dogumdan sonra giyeceğini ayrı bi küçük hurca koyarsın bez çorap zihin kıyafetlerini ve battaniyesini. Hemen kolay validen çıkartıp verirsiniz. Bende almayı düşünüyorum daha kolay olur rahat ederim diye

Kızlar bu haftada ayaklarımın altı acıyor Ayakta kalınca sonrasında ağrıyor. Özellikle terliksiz evde dolaşırsam canım acıyor. Terlik yumuşak rahatlatıyor biraz

Şanslıymışsın bana genelde baska ürün gönderirler veya dolandırırlar bak bu arı seti yanlış geldi mesela onun yerine 5li hastane çıkışı olması lazmdı çok sanslıyımdır

Eklentiler

• IMG_20220706_200504.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 81
Allah razi olsun cok tesekkur ederim evde dinlenmek surecindeyim insallah bende sag salim kucagima alirim
soylediklerîn cok mantikli aslinda en azindan isime yarayanlardan alip

Battaniye konusunda en iyisi pike muslin olabilir haklisin burasi 10.aya kadar yaz gibi abartmaya gerek yok sanirim

Şanslıymışsın bana genelde baska ürün gönderirler veya dolandırırlar bak bu arı seti yanlış geldi mesela onun yerine 5li hastane çıkışı olması lazmdı çok sanslıyımdır
Yaptıkları en iyi şey kandırmak zaten, buda çok tatlı ama minik arıcık olcak kızçee aynısını ananesi oğlumada almış giydirip resimlerini atarız artık

Yaptıkları en iyi şey kandırmak zaten, buda çok tatlı ama minik arıcık olcak kızçee aynısını ananesi oğlumada almış giydirip resimlerini atarız artık
Aaa sendedemi var bundan bnde bi evirdim çevirdim koz olurmu diye baya düşündüm iade etmedim sonra değişik geldii

O zaman bir dogum cantasina alim gerisini zamanla halledim ilk is bu battaniyelerle mustelalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…