Canım eğer bi sorun olmazsa hepi topu kalacağımız 1 ya da sezeryan olursa 2 gün. Bavul abartı gibi geliyor bana. Bebek çantası ya da seyahat için kullandığımız büyük kamp çantamız var onu düşünüyorum açıkçası. Çok fazla eşya da düşünmüyorum evimiz yakın sayılır baktık Allah korusun bi terslik oldu bi hafta kalmamız gerekti eşim getirir tekrardan eşya. Boşuna yük etmemiş oluruz
Aynen canımm bende o yüzden küçük bi bavulum var onu düşündüm evet bu hurçlardan diyorum çok güzel 2 takımmı aldın bende 1 yetermi yetmezmi diye düşünüyordum sonrasındada kullanılabilirliği olduğu için 2 takımda fazla olmaz aslında nasılsa yine değerlendirilir bende öyle yapayım sağolCanım ben koyabilcegim eşyalarım sıgacagı bavul harici boyutu uygun çantam yok o yüzden ufak bi bavul var onu götürmeyi düşünüyorum birde bavulda daha düzenli durur kırış kırış olmaz diye .bn bavul içi organizerlerden aldım 2 takım ben bavulda hem dolaptada kullanılır.boyutlarıda iyi geldi bana
Trendyolda 1tanesi kargo ücretli oluyordu bnde kargo ücreti vercegime 2tane alayım bi şekilde kullanarım diye düşündüm.önemli değil canım böyle böyle tecrübe kazanıcaz artıkAynen canımm bende o yüzden küçük bi bavulum var onu düşündüm evet bu hurçlardan diyorum çok güzel 2 takımmı aldın bende 1 yetermi yetmezmi diye düşünüyordum sonrasındada kullanılabilirliği olduğu için 2 takımda fazla olmaz aslında nasılsa yine değerlendirilir bende öyle yapayım sağol
Bu arada bilginize canım vodafone herşey yanımdada her ay farklı kampanya yaparak 50 tl üzeri alışverişlere 15 tl indirim veriyor ve kargosuda bedava her aranan ürün olmuyor kimi zaman ama ben baya alışveriş yaptım ordan çok uyguna geliyor vodafoneluysan uygulamasından girebilirsin haberin olsun yada ailede birileri varsa ben kardeşimin hesabındanda alıyorum her ay kampanya için 3 hak var çünkü..Trendyolda 1tanesi kargo ücretli oluyordu bnde kargo ücreti vercegime 2tane alayım bi şekilde kullanarım diye düşündüm.önemli değil canım böyle böyle tecrübe kazanıcaz artık
Bu olmadı şimdi bi tek eşimin vodafone gelince bi kurcalayayımBu arada bilginize canım vodafone herşey yanımdada her ay farklı kampanya yaparak 50 tl üzeri alışverişlere 15 tl indirim veriyor ve kargosuda bedava her aranan ürün olmuyor kimi zaman ama ben baya alışveriş yaptım ordan çok uyguna geliyor vodafoneluysan uygulamasından girebilirsin haberin olsun yada ailede birileri varsa ben kardeşimin hesabındanda alıyorum her ay kampanya için 3 hak var çünkü..
Bu olmadı şimdi bi tek eşimin vodafone gelince bi kurcalayayımeksigimiz bitmemişmiydi diyecek ama napaym
Aynen canım bavulun içine organizer ile ayrı ayrı koyacağım her şeyi benKızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Bende sipariş ettim canım kolaylık olur bizlere iyi oldu sağolAynen canım bavulun içine organizer ile ayrı ayrı koyacağım her şeyi ben
Bence mantıklı canım. Dediğin gibi daha düzenli olur. Küçük hurçlara koyabilirsin. Bebeğin dogumdan sonra giyeceğini ayrı bi küçük hurca koyarsın bez çorap zihin kıyafetlerini ve battaniyesini. Hemen kolay validen çıkartıp verirsiniz. Bende almayı düşünüyorum daha kolay olur rahat ederim diyeKızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Şanslıymışsın bana genelde baska ürün gönderirler veya dolandırırlarHep bitiyor sözde ama işte Bi bak canım bebek için olmasada kendi ihtiyaçlarını bile alırsın Deterjanları aldım geçen gün bende ordan baya uyguna getirdim bide üstüne yanlışlıkla 2 paket göndermişler deterjanı sağolsunlar Oğlum çok kısmetli
Allah razi olsun cok tesekkur ederimGözün Aydın , çok sevindim çıkmana
Ben de English Home dan bir sürü bebek nevresim takımı almıştım. Battaniye, yorgan kullanmıyorlar zaten tehlikeli ağır hantal şeyler Allah korusun. Yastık kullanmıyorlar.
Bir tek çarşaflarını kullandım.Yorgan kılıflarını fotoğraf çekerken fon gibi kullandım , çok işe yaradı(!)
100X100 cm kare polar battaniyeler oluyor. Pamuklu yine öyle , yün gibi dokusu ama değil yine aynı ölçülerde.
Pike gibi olanlar da çok güzel. Ev sıcaksa.
Eylül daha sıcak olur. En azından burda. Daha müslin tarzı örtüler ilk başlarda.
Eki Görüntüle 3094797
Kizlar dogum cantasinda Boyle biseye ihtiyac varmi ?
Ne icin kullaniliyor onu dahi bilmiyorum ama
Battaniye var buda gereklimi
Yaptıkları en iyi şey kandırmak zaten, buda çok tatlı ama minik arıcık olcak kızçee aynısını ananesi oğlumada almış giydirip resimlerini atarız artıkŞanslıymışsın bana genelde baska ürün gönderirler veya dolandırırlarbak bu arı seti yanlış geldi mesela onun yerine 5li hastane çıkışı olması lazmdı çok sanslıyımdır
Ana kucağı aynı işlevi görmez mi pekiBen sirf evde de kullanirim diye pusetli alacagim ilk oglumda puset baya işe yaramisti masaya mutfaga heryere getiriyodum iş yaparken bebek gözümün önünde oluyordur
Aaa sendedemi var bundanYaptıkları en iyi şey kandırmak zaten, buda çok tatlı ama minik arıcık olcak kızçee aynısını ananesi oğlumada almış giydirip resimlerini atarız artık
O zaman bir dogum cantasina alim gerisini zamanla halledim ilk is bu battaniyelerle mustelalarSen birer tane çift katlı penye olanlardan al canım onlara rahat kundakta oluyorlar hem, ama kalın peluşta lazım birer tane malum sonrası kışa gircez. Amin canım inşallah zamanında al yavrularını kucağına
Kisa dogru gerekiyor o zaman gerek yokUyku tulumu.uyurken ve genellikle serin havalarda tercih edilir.dogum çantasında gerek olmadığını düşünüyorum
Bende bugün sipariş verdim. Hem bavul için hemde odası geldi onun çekmece ve dolaplarına inş kaliteli çıkarlarBende sipariş ettim canım kolaylık olur bizlere iyi oldu sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?