2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
hanımlar çamaşırları yıkarken yumusatıcı kullanmazsak çok sert olur mu :))
alırken temiz içerikli kokusuz bi deterjan aldım ama şimdi de kumaşlar sert kalırsa 2 iş olmasın dedim yeniden yıka kurut vs.
yumuşatıcısını da alsam mı siz ne tercih edeceksiniz?

Emzirme danışmanı nerede vardır ki. Hastanede mi. Hiç Bi bilgim yok

31. Haftaya girmemle bana ben bu kadar şeyi ne zaman alacağım güncellemesi geldi de
Az evvel alt açma bezi ve organizeri aldım.

Kalkana da bi bakayım, bakacak ne çok şey var
Öyle canım bitmiyor sanki hep bir şeyler alıyorum bende. Dün gittim daha yenidoğan az diye aldım birsürü takım. Bugün öyle birsürü kargo geldi. Daha yolda kargolarda var doğana kadar alacağız herhalde

Ben almayacağım canım mümkün olduğunca az kimyasal kullanmak istiyorum. Kokusuz sıvı deterjan ve granül sabun aldım sadece

Ben yumuşatıcı kullanmadım yıkarken, hepsi de mis kokulu ve yumuşacık oldu sorun olmadı :)

Raporlu olduğum için evdeyim, o yüzden de YouTube da video baktım baya yapabilirim gibi geldi, inşallah öyle olur isimler belli olunca gerisi daha kolay oluyor
Ben burda bulamam en temizi hazir tiklamak
aslinda isimler hazir ama esim emin degil yerine baska bisey de bulmuyor tiklamaya korkuyorum isimleri degisir diye

Hastanelerde var, en azından benim bildiğim bir devlet hastanesinde , gördüm kapısını. Doğmadan danışma oluyor mu bilmiyorum sadece.

Ama ben özel yardım almıştım, çocuk doktorunun tavsiyesiyle… Doğru emzirme yapamadığında, yardıııımmm , diyorsun zaten. Sakın pes etmeyin acıyor diye , her şeyin yolu var.

İzmir’deysen , ihtiyacın olursa isim de verebilirim. Lohusa dönemimi cennete çeviren hatun , diyorum ben ona.

Ama herkesin yaşadığı şehirde vardır. Burdan forumdan da bulabilirsin bence.

Heveslendim Bn kullandım yumuşacık oldu.kullanılmasada sert olacagını düşünmüyorum canım uni baby aldımm..sıvı deterjanı bitirince granül sabun almayı düşünüyorum bide onu deneyecegim.

İzmirde değilim. Bakayım ben hastaneye ozaman çok teşekkür ederim.

Ben yumuşatıcı kullanıcam bebekler için olanlardan tercih meselesi

Ben kullandım yumuşacıktı. Iyi ki kullandım dedim. Kullanmasaydim nasıl olurdu bilmiyorum da. -Sunshine
Valiz organizer ve hurçları bu şekilde yıkayıp deneyeceğim sanırım
Devlet hastanelerinde oluyor diye biliyorum. Hatta şimdiden gidin öğrenin ona göre bakarsınız, gebe okulu da oluyor bazı hastanelerde
Ben almayacağım canım mümkün olduğunca az kimyasal kullanmak istiyorum. Kokusuz sıvı deterjan ve granül sabun aldım sadece
Ben de o niyetle almadım aslında
Ben yumuşatıcı kullanmadım yıkarken, hepsi de mis kokulu ve yumuşacık oldu sorun olmadı :)
Bi deneyeyim en iyisi ben de
Heveslendim Bn kullandım yumuşacık oldu.kullanılmasada sert olacagını düşünmüyorum canım uni baby aldımm..sıvı deterjanı bitirince granül sabun almayı düşünüyorum bide onu deneyecegim.
Babys green aldım ben de
Ama yumuşatıcı işi için önce bi onsuz deneyeceğim
Ben yumuşatıcı kullanıcam bebekler için olanlardan tercih meselesi
Öyle tabi

Yaaaa çok ince bir davranış keşke hepsi öyle anlayışlı ve naif olsalar ozellere gerek kalmazdı belki de maşallah pasama azcik daha sabretsin içerde üzmesin annecigine
Amin canım inşallah ben bugün kendimde değilim yaa acayip baskı hissediyorum vajinama yürürken falan ve kasık ağrım var Allah'tan yarın doktora gideceğim korkmaya başladım ilkinde hiç yaşamadığım şeyler
Benim karnında hiç çatlak olmadi ama bacaklarımı basenlerimi bir gör harita gibi bu hamilelikte de çatlar mi bilemiyorum ekstra bişey kullanmıyorum zaten ilkinden çatlamış çatlayacak kadar
Evet artık az bı zamanımız kaldı eksikleri tamamlamak lazım bakalım listesi olan varmı kızlar
Canım bnde lcw ve e bebekten aldım ama hafta bellı gunleri hepsıburada ebebek de acayıp ındırım oluyor takıp et derim
LCW yi takip ediyorum canim diğer sitelerden hiç bişey anlamadım ama baya indirim oluyor galiba onlara da bakmak lazım
31. Haftaya girmemle bana ben bu kadar şeyi ne zaman alacağım güncellemesi geldi de
Az evvel alt açma bezi ve organizeri aldım.

Kalkana da bi bakayım, bakacak ne çok şey var
Hahahhaah yalnız değilsin bebişim liste yapıp aldıklarının üstünü çizmek istiyorum artık kendime hiç bişey almadım henüz
Ben burda bulamam en temizi hazir tiklamak
aslinda isimler hazir ama esim emin degil yerine baska bisey de bulmuyor tiklamaya korkuyorum isimleri degisir diye
En iyisi ne biliyor musun nokta atışı yapıp yaptırmak bu sefer garanti olur artık isimler listedeki gibi mi canim değişti mi yoksa

Anladım kızlar teşekkür ederim bende 32de çalışabilir alıp 37 sonrası doğum iznine ayrılacağım tabi bebiş doğmazsa o zamana Peki doğum falan olsa otomatik rapor başlıyor değil mi
Evet canım doğum sonrası olarak başlıyor raporun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…