Evet öyleymiş, Ertuğrul canımÇok iyi bir doktor, abla gibi, arkadaş gibi, torbalinin neresinden
Emzirme danışmanı nerede vardır ki. Hastanede mi. Hiç Bi bilgim yokÇok teşekkürler moral dolu sözlerin için.
Onu eczacı değil de, en iyi emzirme danışmanları söyleyebilir ve ben benimkinin söylediklerini aktaracağım:
Ben de damaklı klasik Nuk ve avent almıştım. ( Yenilendi onlar da )
Avent ( 0-6 ay ) ağzına kocaman geliyor diye, damaklıyı vermiştim .
Ama damaklıları çok kolay kabul etseler de, emişini değiştiriyor. Emzirmek isteyen bir anne isen, meme başını bozabilir , aynı damaklı şekline sokuyor bebek. O da acı yapıyor, mastit oluyorsun , tıkanma , açamazsan antibiyotik…
Bir hafta cebelleşmek zorunda kaldıktan sonra , emzirme danışmanı beni ( Meme ucunu ) gördü ve hemen bıraktırdı damaklıyı.
Avent in 0-3 ay ile başlayıp sonrasında 0-6 , 6-18 serisine geçebilirsin.
Ya da biraz daha araştır, herkesin fizyolojisi farklı neticede.
Öyle canım bitmiyor sanki hep bir şeyler alıyorum bende. Dün gittim daha yenidoğan az diye aldım birsürü takım. Bugün öyle birsürü kargo geldi. Daha yolda kargolarda var31. Haftaya girmemle bana ben bu kadar şeyi ne zaman alacağım güncellemesi geldi de
Az evvel alt açma bezi ve organizeri aldım.
Kalkana da bi bakayım, bakacak ne çok şey var
Ben almayacağım canım mümkün olduğunca az kimyasal kullanmak istiyorum. Kokusuz sıvı deterjan ve granül sabun aldım sadecehanımlar çamaşırları yıkarken yumusatıcı kullanmazsak çok sert olur mu :))
alırken temiz içerikli kokusuz bi deterjan aldım ama şimdi de kumaşlar sert kalırsa 2 iş olmasın dedim yeniden yıka kurut vs.
yumuşatıcısını da alsam mı siz ne tercih edeceksiniz?
Özel ebeler yapıyor sanırım bu işi. Hastanede falan kiralayabiliyorsun seninle evede gelebiliyorlar emzirme,banyo, bakım vs her şeyi gösteriyorlarmışEmzirme danışmanı nerede vardır ki. Hastanede mi. Hiç Bi bilgim yok
Ben yumuşatıcı kullanmadım yıkarken, hepsi de mis kokulu ve yumuşacık oldu sorun olmadı :)hanımlar çamaşırları yıkarken yumusatıcı kullanmazsak çok sert olur mu :))
alırken temiz içerikli kokusuz bi deterjan aldım ama şimdi de kumaşlar sert kalırsa 2 iş olmasın dedim yeniden yıka kurut vs.
Ben isimli kasnak siparişi verdim ve makrome ipi aldım. Kapı süsünü makrome ipli olarak kendim yapacağımKizlar Kapi susu varya isikli onlardan yaptiran varmi aranizda ?
Vay bu ne hamaratlikBen isimli kasnak siparişi verdim ve makrome ipi aldım. Kapı süsünü makrome ipli olarak kendim yapacağım
Raporlu olduğum için evdeyim, o yüzden de YouTube da video baktım baya yapabilirim gibi geldi, inşallah öyle olurVay bu ne hamaratlik
Ya bende hazir annemler turkiyedeyken tiklayim dedim ama daha bizim isimler bile belli degil
Ben burda bulamam en temizi hazir tiklamakRaporlu olduğum için evdeyim, o yüzden de YouTube da video baktım baya yapabilirim gibi geldi, inşallah öyle olurisimler belli olunca gerisi daha kolay oluyor
Hastanelerde var, en azından benim bildiğim bir devlet hastanesinde , gördüm kapısını. Doğmadan danışma oluyor mu bilmiyorum sadece.Emzirme danışmanı nerede vardır ki. Hastanede mi. Hiç Bi bilgim yok
Heveslendim Bn kullandım yumuşacık oldu.kullanılmasada sert olacagını düşünmüyorum canımhanımlar çamaşırları yıkarken yumusatıcı kullanmazsak çok sert olur mu :))
İzmirde değilim. Bakayım ben hastaneye ozaman çok teşekkür ederim.Hastanelerde var, en azından benim bildiğim bir devlet hastanesinde , gördüm kapısını. Doğmadan danışma oluyor mu bilmiyorum sadece.
Ama ben özel yardım almıştım, çocuk doktorunun tavsiyesiyle… Doğru emzirme yapamadığında, yardıııımmm , diyorsun zaten. Sakın pes etmeyin acıyor diye , her şeyin yolu var.
İzmir’deysen , ihtiyacın olursa isim de verebilirim. Lohusa dönemimi cennete çeviren hatun , diyorum ben ona.
Ama herkesin yaşadığı şehirde vardır. Burdan forumdan da bulabilirsin bence.
Ben yumuşatıcı kullanıcam bebekler için olanlardan tercih meselesihanımlar çamaşırları yıkarken yumusatıcı kullanmazsak çok sert olur mu :))
Valiz organizer ve hurçları bu şekilde yıkayıp deneyeceğim sanırımBen kullandım yumuşacıktı. Iyi ki kullandım dedim. Kullanmasaydim nasıl olurdu bilmiyorum da.-Sunshine
Devlet hastanelerinde oluyor diye biliyorum. Hatta şimdiden gidin öğrenin ona göre bakarsınız, gebe okulu da oluyor bazı hastanelerdeEmzirme danışmanı nerede vardır ki. Hastanede mi. Hiç Bi bilgim yok
Ben de o niyetle almadım aslındaBen almayacağım canım mümkün olduğunca az kimyasal kullanmak istiyorum. Kokusuz sıvı deterjan ve granül sabun aldım sadece
Bi deneyeyim en iyisi ben deBen yumuşatıcı kullanmadım yıkarken, hepsi de mis kokulu ve yumuşacık oldu sorun olmadı :)
Babys green aldım ben deHeveslendim Bn kullandım yumuşacık oldu.kullanılmasada sert olacagını düşünmüyorum canımuni baby aldımm..sıvı deterjanı bitirince granül sabun almayı düşünüyorum bide onu deneyecegim.
Öyle tabiBen yumuşatıcı kullanıcam bebekler için olanlardan tercih meselesi
Yaaaa çok ince bir davranış keşke hepsi öyle anlayışlı ve naif olsalar ozellere gerek kalmazdı belki de maşallah pasama azcik daha sabretsin içerde üzmesin annecigineEvet çok haklısın, dün vajinal muayene yapıldı ve bir iki saat sonra , içimden öyle bir parça çıktı ki , akıntı ile. Hemşireyi çağırdım. Pıhtı imiş. Artık atıyor kanama alanı da kendini sanırım. Tetikledi elle muayene. O parçayı ben evde görsem kafayı yerdim her halde. Burda hemen hemşireye seslendim. Gitti sordu sağolsun.
Muhakkak her hastane farklıdır. Doktorlar bile farklı… Bugünün nöbetçisi ultrasonu yapmadı , saat kaç oldu. Diğerleri öğlen olmadan kontrol ediyordu. Bayram tatili olması da dez avantajım oldu biraz.
Ama dünkü doktor, bana yüzünün fotoğrafını verdi
Çok süper bir foto değil makine kalitesinde, ama yine de çok ince bir davranıştı, moral oldu :
Küçük kedim benimgölgelerden öyle gibi çıktı Ben de kendime hatıra yaptım sizinle de paylaşıyım
Amin canım inşallah ben bugün kendimde değilim yaa acayip baskı hissediyorum vajinama yürürken falan ve kasık ağrım var Allah'tan yarın doktora gideceğim korkmaya başladım ilkinde hiç yaşamadığım şeylerinşallah canım benim.
o bi taraflarını dayama olayını yaşamadım hiç sürekli olarak sertlik gerginlik var bende ya. çok çok nadiren yumusacık bi karnım var.
zaten her bir kıpraşmayı da hissediyorum göbeğim dalgalı deniz gibi genelde
vakitlice doğsun kuzucuklarımız inşallah
günlerimizin çoğu gitti azı kaldı şükürler olsun.
aynılarından almıştım aynı fiyatlara
Benim karnında hiç çatlak olmadi ama bacaklarımı basenlerimi bir gör harita gibi bu hamilelikte de çatlar mi bilemiyorum ekstra bişey kullanmıyorum zaten ilkinden çatlamış çatlayacak kadarKızlar 29+1 iz bugünilk kez karnımın içinde böyle bağların yırtıldığıni mi desem koptuğunu mu desem uzadığını desem farklı bir şey hissettim.Sanki dışarıdan catlicakmis ta önce içeriden başlamış gibi hissediyorum tarif etmesi zor gerçekten böyle anlık oluyor 1sn sürüyor.Karnimin yan tarafında hissediyorum.Henuz dışarıdan gözüken bir catlagim yok,çatlamamak için biseyde kullanmıyorum açıkçası zaten catlarim diye düşünüyorum ablamları gördükten sonra Bu hissi yaşayan oldu mu ,onu merak ettim
Evet artık az bı zamanımız kaldı eksikleri tamamlamak lazım bakalım listesi olan varmı kızlarBugün herkes alışveriş yapmış galibaBanada yenidoğan az almışsın dediler(hastane çıkışı set ve 2 takım almıştım) gittim 5 yenidoğan takım daha aldım herhalde yeter artık. Birde bez aldım bir paket fazla stoğa gerek yok sanırım bebeğe iyi gelmezse falan değiştiririm. Islak mendilde waterwipes ve prima aqua pure aldım bulunsun diye. Önceliğim kesinlikle pamuk ve su olacak.
Canım bnde lcw ve e bebekten aldım ama hafta bellı gunleri hepsıburada ebebek de acayıp ındırım oluyor takıp et derim
LCW yi takip ediyorum canim diğer sitelerden hiç bişey anlamadım ama baya indirim oluyor galiba onlara da bakmak lazımBak hepsıburada ebebek bölümünden aldım yenı kayıt oldum dıye hepsıburaya 50 tl ındırım kazanmıstım hepsiburaya yenı mail ve yenı tellefon numrasıyla kayıt olunca ılk alısverıse 50 tl indirim verıyor kupon bölumune MERHABA50 yazıyorsunuz ve 50 tl inditim vermıs oluyor bn 3 4 kere kullandım o 50 tl indirimi haftanın belli gunleri verıyor bu ındırımı hergun gırıp bakmak lazım bu aldıklarım 159 indirimliydi bide 50 tl indirimimi kullandım 109 geldı kargo bedava
Hahahhaah yalnız değilsin bebişim liste yapıp aldıklarının üstünü çizmek istiyorum artık kendime hiç bişey almadım henüz31. Haftaya girmemle bana ben bu kadar şeyi ne zaman alacağım güncellemesi geldi de
Az evvel alt açma bezi ve organizeri aldım.
Kalkana da bi bakayım, bakacak ne çok şey var
En iyisi ne biliyor musun nokta atışı yapıp yaptırmak bu sefer garanti olur artık isimler listedeki gibi mi canim değişti mi yoksaBen burda bulamam en temizi hazir tiklamak
aslinda isimler hazir ama esim emin degil yerine baska bisey de bulmuyor tiklamaya korkuyorum isimleri degisir diye
Evet canım doğum sonrası olarak başlıyor raporun :)Anladım kızlar teşekkür ederim bende 32de çalışabilir alıp 37 sonrası doğum iznine ayrılacağım tabi bebiş doğmazsa o zamanaPeki doğum falan olsa otomatik rapor başlıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?