- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Aslinda bastan anlatim size isimlere yorum yapinYaaaa çok ince bir davranış keşke hepsi öyle anlayışlı ve naif olsalar ozellere gerek kalmazdı belki de maşallah pasama azcik daha sabretsin içerde üzmesin annecigine
Amin canım inşallah ben bugün kendimde değilim yaa acayip baskı hissediyorum vajinama yürürken falan ve kasık ağrım var Allah'tan yarın doktora gideceğim korkmaya başladım ilkinde hiç yaşamadığım şeyler
Benim karnında hiç çatlak olmadi ama bacaklarımı basenlerimi bir gör harita gibi bu hamilelikte de çatlar mi bilemiyorum ekstra bişey kullanmıyorum zaten ilkinden çatlamış çatlayacak kadar
Evet artık az bı zamanımız kaldı eksikleri tamamlamak lazım bakalım listesi olan varmı kızlar
LCW yi takip ediyorum canim diğer sitelerden hiç bişey anlamadım ama baya indirim oluyor galiba onlara da bakmak lazım
Hahahhaah yalnız değilsin bebişim liste yapıp aldıklarının üstünü çizmek istiyorum artık kendime hiç bişey almadım henüz
En iyisi ne biliyor musun nokta atışı yapıp yaptırmak bu sefer garanti olur artık isimler listedeki gibi mi canim değişti mi yoksa
Bende böyle bir liste var güzelim belki yardımcı olurYaaaa çok ince bir davranış keşke hepsi öyle anlayışlı ve naif olsalar ozellere gerek kalmazdı belki de maşallah pasama azcik daha sabretsin içerde üzmesin annecigine
Amin canım inşallah ben bugün kendimde değilim yaa acayip baskı hissediyorum vajinama yürürken falan ve kasık ağrım var Allah'tan yarın doktora gideceğim korkmaya başladım ilkinde hiç yaşamadığım şeyler
Benim karnında hiç çatlak olmadi ama bacaklarımı basenlerimi bir gör harita gibi bu hamilelikte de çatlar mi bilemiyorum ekstra bişey kullanmıyorum zaten ilkinden çatlamış çatlayacak kadar
Evet artık az bı zamanımız kaldı eksikleri tamamlamak lazım bakalım listesi olan varmı kızlar
LCW yi takip ediyorum canim diğer sitelerden hiç bişey anlamadım ama baya indirim oluyor galiba onlara da bakmak lazım
Hahahhaah yalnız değilsin bebişim liste yapıp aldıklarının üstünü çizmek istiyorum artık kendime hiç bişey almadım henüz
En iyisi ne biliyor musun nokta atışı yapıp yaptırmak bu sefer garanti olur artık isimler listedeki gibi mi canim değişti mi yoksa
Ben burda bulamam en temizi hazir tiklamak
aslinda isimler hazir ama esim emin degil yerine baska bisey de bulmuyor tiklamaya korkuyorum isimleri degisir diye
Beklersem de yetismeyecek annemler donecek turkiyeden tam bir aylari varO zaman en iyisi biraz daha beklemek
Bize de haber ver genelde hep normal deniyor sen de paylaşmışsın az önceYaaaa çok ince bir davranış keşke hepsi öyle anlayışlı ve naif olsalar ozellere gerek kalmazdı belki de maşallah pasama azcik daha sabretsin içerde üzmesin annecigine
İşiniz zor, Allah kolaylık versin ama genelde ilk karar verilen isim oluyorBeklersem de yetismeyecek annemler donecek turkiyeden tam bir aylari var
Bebek ürünleriyle nemli bir bezle temizleniyor haşır haşır yıkayanlar da varmışGüzel annelerim park yatak almaya karar verdim..peki park yatagın ilk aldıgımızda temizliği nasıl oluyor merak ediyorum park yatak alanların bilgilerinden faydalanmak isterim
Bir temizlik yapmadım ben canım sadece geçen hafta kurduk kokusu vs geçsin diye içine yatağınıda koydum havalandırmak için. Sabunlu bez ile silinir herhaldeGüzel annelerim park yatak almaya karar verdim..peki park yatagın ilk aldıgımızda temizliği nasıl oluyor merak ediyorum park yatak alanların bilgilerinden faydalanmak isterim
Atleti giyince sutyen giymene gerek kalmiyor amaAtleti bnce normal ince askılı al omuzundan aşagı iniveriyor nasıl olsa emzirme atleti bana pek anlamlı gelmiyoronun yerine alt çamasır alırsın cokça
Biz normalde vermistik neden Vazgecti anlamiyorum birde erken dogum riski var zaten artik versek iyi olacakİşiniz zor, Allah kolaylık versin ama genelde ilk karar verilen isim oluyor
Misafir filan gelirse diye sütyeni aldım yoksa zaptedememAtleti giyince sutyen giymene gerek kalmiyor ama
Bebek ürünleriyle nemli bir bezle temizleniyor haşır haşır yıkayanlar da varmış
En iyisi silmek dediginiz gibi..su demirinde kurumayınca küflenme bile yapabilirBir temizlik yapmadım ben canım sadece geçen hafta kurduk kokusu vs geçsin diye içine yatağınıda koydum havalandırmak için. Sabunlu bez ile silinir herhalde
Selim çok guzel bi isim.bence. meyra da güzel. Cinsiyetleri farklı sonuçta çok sa uyumlu olmasına gerek var mı ki. Ikiside guzel bence. Kız bu Almanya da herkes oğlunun adına Muhammed koymuş. Diyorum siz söylemeyin ben tahmin ederim kesin MuhammedAslinda bastan anlatim size isimlere yorum yapin
Selim bizim hayalimizdi
Selim de kesin kararliyiz
Ama basina muhammed koymak istedim o daha ayri konu
Kiz icinde meyra yada mihrimah demistik esim dedi meyra
Selim ve meyra olacakti bastan bu zamana kadar simdi tutturdu daha secenek buluruz isimler uyumsuz
Bende diyorum ki
Muhammed selim koyuyoruz diye ikisinide soylemek zorunda degiliz selim de sende madem oyle
Aslinda ben ikizlerde boyle benzer isimler sevmiyorum her bebegin kendi karakteri var yani
Benzer isim benzer giydirmek felan bana igrenc geliyor.
Ayrica sizce selim ve meyra uyumsuz mu
Ben hastane cikisi yaptirmak istemiyorum malum erken dogabilir belki turkiyeden yetistiremezler ama suslerim ve Kapi susu icin isim gerekli emzikler icinde
O yuzden sanirim bugun son kez konuscam bu mevzuyu
Biz letgo dan aldığımız için kılıflarını herseyini çıkarıp yıkadık, iskeletini de hafif sabunlu bez ile sildim mis gibi oldu, hatta yatağını bile yıkadım makinedeGüzel annelerim park yatak almaya karar verdim..peki park yatagın ilk aldıgımızda temizliği nasıl oluyor merak ediyorum park yatak alanların bilgilerinden faydalanmak isterim
Ayyy yavru kuşum görmedim yokse neden vermiyim canım selizim
Hurç olarak ne aldın canikommaviss_34 kuzucum alıntılanmadan yazıyorum dün işte bi alt açma bezi ve organizeri aldım hamur diye bir markadan. Bir de şu instagram hurçları ve keçe organizeri var ya ondan aldım.
Bugün biraz daha gezeceğim sitelerde, bir de ben dokunarak almayı istiyorum eşimle beraber. O yüzden internet harici alabileceğim şeyleri gidip almak niyetim.
Magnifiaque selim çok güzel isim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?