2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İyiyim kuzucum ayıptır söylemesi kabızlıkla mücadele ediyorum.

Cinsiyet için kız kız dediler son kontrolde erkek olabilir dedi yarın görecez bakalım

Bunu gördüm de kullanışlı mı bilemedim kız iyi mi gerçekten alayım o zaman, diğerleri çok büyük geldi kocamla sığamam yatağa haha

Ya 30 haftalık olmuşsun ağlayacammmmm

L Lalalala1 ama mesela buna sadece göbek ve sırt dayıyorsun anladığım kadarıyla. Ben bacak arasına da bir şey alma ihtiyacı hissediyorum böyle onda bir de minder mi sıkıştırcaz anacım ne çektik

Ay araya giriyorum ama
aynı yastıktan ben de kullanıyorum
L Lalalala1 dediği gibi eskiden daha da rahat ederdim ama yine de bu olmadan uyuyamıyorum.
Bi an önce al bence.
Ben de en başından beri Bacak arasına ekstra ince uzun yastık alıyorum
Hatta Yetmiyor popo altından da ekstra ufak yastıkla destekliyorum yoksa kasıklarım geriliyor ve kasılmamı tetikliyor

Deneye deneye bulacaksın artık

Cok tesekkur ederim
Evet muhammed fransada da yaygin ben dua etmistim olursa koycam diye sonradan aklima geldi ekledim
Artik cok gec olur suslerin siparisini verim isimler kalsin boyle
Benim koca neden degistirmek istedi sonradan anlamiyorum zaten
Tesekkur ederim lala bende cok seviyorum anlaminida
Bu alt acma bezi unuttum ben Ay
Bende senin gibi dokunarak almak istiyorum ama cikmam yasak o yuzden ne bulduysam tikladim netten bir biberonlari kaldi bir kac daha eksikleri
Birde emzirirken uzerimizi ortmek icin bez ve tarak seti felan konusuyormus hastane icin aceba

Hamurun ürünleri com güzel bnde organizer ve battaniyesinden almıştım takım yumuşacık

Hurç olarak ne aldın canikom
Ekliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.

-Sunshine de söylemiş eskiden nedense daha rahat ediyordum ama göbek büyüdükçe sanırım vücudumu bir bütün olarak döndürdüğümden eskisi gibi rahat gelmiyor ama kullanışlı
Valla 31. Hafta içerisindeyim şaka maka şükürler olsun. Allah bize sağlıklı doğumlar nasip etsin ne yollardan geçtik geldik düşündükçe ağlayasım geliyor bazen..
Ya ben de bacak arama yastık almaya başladım, biz ikiz miyiz
Bunu sonrasında bebek için de kullanacağım o ara kuşku daraltınca yatabilir gibi geldi yorumlarda da öyle diyordu. Yatağımın ayrılmaz bir aksesuarı oldu. Bir de organizeri ekledim bak kesin görmüşsündür de.

Eklentiler

• 3305D04A-8755-414B-BBE2-8A94A6CD483A.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 61
  • F0C9C6EC-1A9C-415E-8C42-A516B2E8B5C6.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 69
E alayım o zaman

Bende bu organizerlerden aldım canım tek sıkıntı ptt kargo olması bayram öncesiydi hala gelmedi

ikiz hamişlerizzzz
Bence de sağa dönmesin diye arkasına destek filan olarak da kullanabiliriz gibi geliyor. En kötü ayırıp kendi sırtımızı da dayayabilirz, eşim çok sevdi yanlışlıkla kullanmış bi sabah da kocaman uzun uzunlardan daha kullanışlı bence.

Valiz düzenleyici de Migros’a gelmiş önceki gün aldım aynı 6 lı set yine
Keçeyi düşünüyorum bi sürü farklı satıcı var kaliteleri de değişiyor diye karar veremedim.
Geldi mi peki sen beğendin mi keçesini, kalitesini

Keçeyi e bebekte görmüştüm magazada orayada bakabilirsin

Bende bu organizerlerden aldım canım tek sıkıntı ptt kargo olması bayram öncesiydi hala gelmedi
PTT Kargo malesef öyle

Senin önereceğin, almalısınız dediğin bir ürün varsa tavsiyelerini bekleriz:)
O kocamanlar bana çok fazla geliyor ya evim küçük sonrasında nereye koyacağım diyorum

Yok kuzum gelmedi henüz dün bana bi güncelleme geldi telaşa düştüm dün sipariş verdim daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…