İyiyim kuzucum ayıptır söylemesi kabızlıkla mücadele ediyorum.Ayyy yavru kuşum görmedim yokse neden vermiyim canım selizim
Hemen Alman gereken ürünü atıyorum sana, ben hala kullanıyorum, eskiden daha rahat ederdim bu ürünle ama sende bi bakarsın yorumlarına. Çok yer de kaplamıyor memlekete geldim mesela yanımda getirdim. Bir de doğum sonrasında bebeği yatırmak İçin de kullanılıyormuş.
Nasıl gidiyor bu arada?
Ya 30 haftalık olmuşsun ağlayacammmmmAyyy yavru kuşum görmedim yokse neden vermiyim canım selizim
Hemen Alman gereken ürünü atıyorum sana, ben hala kullanıyorum, eskiden daha rahat ederdim bu ürünle ama sende bi bakarsın yorumlarına. Çok yer de kaplamıyor memlekete geldim mesela yanımda getirdim. Bir de doğum sonrasında bebeği yatırmak İçin de kullanılıyormuş.
Nasıl gidiyor bu arada?
Ay araya giriyorum ama
Cok tesekkur ederimSelim çok guzel bi isim.bence. meyra da güzel. Cinsiyetleri farklı sonuçta çok sa uyumlu olmasına gerek var mı ki. Ikiside guzel bence. Kız bu Almanya da herkes oğlunun adına Muhammed koymuş. Diyorum siz söylemeyin ben tahmin ederim kesin MuhammedMuhammed selimde gayet uyumlu.
Tesekkur ederim lalamaviss_34 kuzucum alıntılanmadan yazıyorum dün işte bi alt açma bezi ve organizeri aldım hamur diye bir markadan. Bir de şu instagram hurçları ve keçe organizeri var ya ondan aldım.
Bugün biraz daha gezeceğim sitelerde, bir de ben dokunarak almayı istiyorum eşimle beraber. O yüzden internet harici alabileceğim şeyleri gidip almak niyetim.
Magnifiaque selim çok güzel isim
Hamurun ürünleri com güzel bnde organizer ve battaniyesinden almıştım takım yumuşacıkmaviss_34 kuzucum alıntılanmadan yazıyorum dün işte bi alt açma bezi ve organizeri aldım hamur diye bir markadan. Bir de şu instagram hurçları ve keçe organizeri var ya ondan aldım.
Bugün biraz daha gezeceğim sitelerde, bir de ben dokunarak almayı istiyorum eşimle beraber. O yüzden internet harici alabileceğim şeyleri gidip almak niyetim.
Magnifiaque selim çok güzel isim
Ekliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.Hurç olarak ne aldın canikom
İyiyim kuzucum ayıptır söylemesi kabızlıkla mücadele ediyorum.
Cinsiyet için kız kız dediler son kontrolde erkek olabilir dedi yarın görecez bakalım
Bunu gördüm de kullanışlı mı bilemedim kız iyi mi gerçekten alayım o zaman, diğerleri çok büyük geldi kocamla sığamam yatağa haha
Ya ben de bacak arama yastık almaya başladım, biz ikiz miyizAy araya giriyorum ama
aynı yastıktan ben de kullanıyorum
L Lalalala1 dediği gibi eskiden daha da rahat ederdim ama yine de bu olmadan uyuyamıyorum.
Bi an önce al bence.
Ben de en başından beri Bacak arasına ekstra ince uzun yastık alıyorum
Hatta Yetmiyor popo altından da ekstra ufak yastıkla destekliyorum yoksa kasıklarım geriliyor ve kasılmamı tetikliyor
Deneye deneye bulacaksın artık
E alayım o zamanEkliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.
-Sunshine de söylemiş eskiden nedense daha rahat ediyordum ama göbek büyüdükçe sanırım vücudumu bir bütün olarak döndürdüğümden eskisi gibi rahat gelmiyor ama kullanışlı
Valla 31. Hafta içerisindeyim şaka maka şükürler olsun. Allah bize sağlıklı doğumlar nasip etsin ne yollardan geçtik geldik düşündükçe ağlayasım geliyor bazen..
Ya ben de bacak arama yastık almaya başladım, biz ikiz miyiz
Bunu sonrasında bebek için de kullanacağım o ara kuşku daraltınca yatabilir gibi geldi yorumlarda da öyle diyordu. Yatağımın ayrılmaz bir aksesuarı oldu. Bir de organizeri ekledim bak kesin görmüşsündür de.
Aa evet canım bizdekide mickeydi. Harika olmuş vallahi bravo
Sagol canım sonuna dogru savsakladım böyle bişi cıktı insan agırlaştıkca kafası kaldırmıyorAa evet canım bizdekide mickeydi. Harika olmuş vallahi bravo
Gayet düzgün duruyor bence canım güzel günlerde oynasınlar inşallahSagol canım sonuna dogru savsakladım böyle bişi cıktı insan agırlaştıkca kafası kaldırmıyor
Bende bu organizerlerden aldım canım tek sıkıntı ptt kargo olması bayram öncesiydi hala gelmediEkliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.
Bunu sonrasında bebek için de kullanacağım o ara kuşku daraltınca yatabilir gibi geldi yorumlarda da öyle diyordu. Yatağımın ayrılmaz bir aksesuarı oldu. Bir de organizeri ekledim bak kesin görmüşsündür de.
İnşallah canım hayırlısıylaGayet düzgün duruyor bence canım güzel günlerde oynasınlar inşallah
Ekliyorum kuzum aşağıya, valla bildiğimden değil de bir kaç arkadaşım önerdi. Bir de en çok satanlar listesinde vardı Ondan aldım.
-Sunshine de söylemiş eskiden nedense daha rahat ediyordum ama göbek büyüdükçe sanırım vücudumu bir bütün olarak döndürdüğümden eskisi gibi rahat gelmiyor ama kullanışlı
Valla 31. Hafta içerisindeyim şaka maka şükürler olsun. Allah bize sağlıklı doğumlar nasip etsin ne yollardan geçtik geldik düşündükçe ağlayasım geliyor bazen..
Ya ben de bacak arama yastık almaya başladım, biz ikiz miyiz
Keçeyi e bebekte görmüştüm magazada orayada bakabilirsinikiz hamişlerizzzz
Bence de sağa dönmesin diye arkasına destek filan olarak da kullanabiliriz gibi geliyor. En kötü ayırıp kendi sırtımızı da dayayabilirz, eşim çok sevdi yanlışlıkla kullanmış bi sabah dakocaman uzun uzunlardan daha kullanışlı bence.
Valiz düzenleyici de Migros’a gelmiş önceki gün aldım aynı 6 lı set yine
Keçeyi düşünüyorum bi sürü farklı satıcı var kaliteleri de değişiyor diye karar veremedim.
Geldi mi peki sen beğendin mi keçesini, kalitesini
Orada daha pahalıKeçeyi e bebekte görmüştüm magazada orayada bakabilirsin
PTT Kargo malesef öyleBende bu organizerlerden aldım canım tek sıkıntı ptt kargo olması bayram öncesiydi hala gelmedi
O kocamanlar bana çok fazla geliyor ya evim küçük sonrasında nereye koyacağım diyorumikiz hamişlerizzzz
Bence de sağa dönmesin diye arkasına destek filan olarak da kullanabiliriz gibi geliyor. En kötü ayırıp kendi sırtımızı da dayayabilirz, eşim çok sevdi yanlışlıkla kullanmış bi sabah dakocaman uzun uzunlardan daha kullanışlı bence.
Valiz düzenleyici de Migros’a gelmiş önceki gün aldım aynı 6 lı set yine
Keçeyi düşünüyorum bi sürü farklı satıcı var kaliteleri de değişiyor diye karar veremedim.
Geldi mi peki sen beğendin mi keçesini, kalitesini
Böyle bişi oldugunu blmiyodum bak neler ögreniyoruz premium olunca istenilen ücrete gelmesen bile kargo ödemiyomusun yaniOrada daha pahalıhepsiburada premium yaptım sırf kargo ödememek için 25 TL yi geçince hemen sipariş veriyorum ufak tefekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?