Benim henüz yok ama çatlamaya müsait bir yapım var, görsem ben de bı üzülürüm ne kadar hazır olmaya çalışsam da.. Kullandığınız bir ürün var mı bilmiyorum ama çatlak oluşsa dahi görünümü azaltmaya yardımcı ve yenilerinin oluşmaması için nemlendirmek,bol su içmek ve kaşımamak gerekiyorKızlar göbekler ne durumda sizin, benim alttan çatlamaya başlamış bu sabah farkettimkendimi bu olaya hazırlamıştım ama bianda görünce bi duygu durum karmaşası yaşadım
Oluyor diye biliyorum. Ben şefime söylemiştim tamam demişti32. Haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi alabiliyor muyuz canım? Yani çalışabilir durumunda yıllık izin alınabilir mi?
Öncelikle hayırlısı olsun canım bildigim kadarıyla Özel klinik doğumu nerde yaptiracak doğum tarihini ekliyorum listeyeSelam kızlar bugün kontrolüm vardı ona gittim doğum tarihi kararlaştırdik. 9 eylülde doğacak hayırlısıyla. Ben sezaryen tercih ettim acı esiğim düşük ve daha konforlu olsun diye. Suan 32 haftalık dedi. Sizlerde var mi normal doğum veya sezaryen karar verdiniz mi? doğum tarihi belirlediniz mi?
Evet kuzucum sağlıkla gelsin bebislerimizYa maşallah bebişe
Valla az kaldı gümbür gümbür geliyoruz bitiş çizgisine
Bence hiçbir sorun yok:)
Bahsettiğin şeyi ilk 18. Haftada yaşadım
Baya sıkmadığım halde parmak uçlarım ıslandı.
Hala daha gelir bu ara Baya arttı haliyle. Haftamız oldukça ilerledi :)
Sadece müdahalede bulunmayın, duşta da su tutuyorum ovalamıyordum hemen akıyor. Uçlarında kabuk oluşuyorsa kalsın, kaldırınca hemen akıyor.
Beyaz iç çamaşırında turuncu izler oluşmaya başladı bende de
Benim de ikinci gebelik sezeryan olacak canim kendini hiç korkutma inan bende anlatılanlardan korkuyordum sonra kendi kendime kızdım herkesin doğumu hikayesi farklı illaki doğacak bebek sağlık olsun yeter kiİkinci gebeliğim.bu da sezaryen olacak. Şimdiden öyle korkuyorum ki... Hep karşıma ikinci sezaryen felâketi hikayeleri çıkıyor.doguma kadar korkudan depresyona görmezsem iyi
Evet öyleymiş canim doktor da endişe edecek bir durum yok takipte kalacağız doğunca cocuk doktorumuz yönlendirme yapacak dediBende de detaylı ultrasonda başladı. Hafif hafif büyümeye devam etti. Takibini yapıyorum. Erkek bebeklerde yaşayan baya kişi varmış. Doğuma kadar geçebilir ya da ilk idrarla geçebilir ya da sünnet olur geçebilir en kötü ihtimalle ki çok düşük bi ihtimal ameliyat olur dedi. Bakalım bekliyoruz çevremde bikaç kişinin kendiliğinden geçmiş bu biraz rahatlattı beni
Evet canım normal de gösterirdi yüzünü bu sefer nazlandi oglus iyi sonuçta onu biliyoruz bir dahakine görürüzSon kontrolde benimde yüzü rahim duvarına yapılıştı İnan hiç göremedik, insanın canı sıkılıyor ama sonra sağlıklı ya şükür diyorsun
Kilosu boyu da pek güzel maşallah canım. Benim de bundan sonraki kontroller 2 haftada 1. Son zamanlarda her hafta olur galiba; son ay bence de.
Şaka maka doğum günleri belli olmaya başladı ben de heyecanlandım okudukça
Magnezyumu 1 haftadır sabah akşam tablet şeklinde almaya başladım kramplarım olduğundan. Banyoyu hep ayakta yapardım o şekilde devam ediyorum. 3 haftada 1 gidiyorduk bundan sonra 2 haftaya 1’e düştü haftaya kontrolümhareket kısıtlamasına hiç gitmedim pilatese gidiyorum işimde bolca yürüyorum, şimdi memleketten olduğumdan yeme içme çoğaldı hareket azaldı ama dönünce inşallah yürüyüşlere devam edeceğim. Benden de böyle:)
platesi bırakmamış olman mükemmel,bnm erken doğum riski var okdr özledimki platesiSon kontrolde benimde yüzü rahim duvarına yapılıştı İnan hiç göremedik, insanın canı sıkılıyor ama sonra sağlıklı ya şükür diyorsun
Kilosu boyu da pek güzel maşallah canım. Benim de bundan sonraki kontroller 2 haftada 1. Son zamanlarda her hafta olur galiba; son ay bence de.
Şaka maka doğum günleri belli olmaya başladı ben de heyecanlandım okudukça
Magnezyumu 1 haftadır sabah akşam tablet şeklinde almaya başladım kramplarım olduğundan. Banyoyu hep ayakta yapardım o şekilde devam ediyorum. 3 haftada 1 gidiyorduk bundan sonra 2 haftaya 1’e düştü haftaya kontrolümhareket kısıtlamasına hiç gitmedim pilatese gidiyorum işimde bolca yürüyorum, şimdi memleketten olduğumdan yeme içme çoğaldı hareket azaldı ama dönünce inşallah yürüyüşlere devam edeceğim. Benden de böyle:)
Malesef onca şeye rağmen benimde çatlaklar ilerliyor alttan genetik herhalde birazda tek tük vardı şimdi sayılıyor 4-5 taneKızlar göbekler ne durumda sizin, benim alttan çatlamaya başlamış bu sabah farkettimkendimi bu olaya hazırlamıştım ama bianda görünce bi duygu durum karmaşası yaşadım
vaktinde gelsinler eve girmicem sürekli gezicez diyorum, bnde normal günlük işime, işlerimi hallediyorum okdr.Tablet olarak kullanıyordum, serklaj sonrası kasılmalar için ilaç kullanmaya başlayınca doktorum magnezyumu kesti. Banyoyu oturarak yapmam enfeksiyon açısından yasak. Son kontrol ayda birdi,şu an 3 hafta sonra cagrildim.33 ten sonra da 2 haftaya düşer diye düşünüyorum. Erken doğum riski sebebiyle istirahat halindeyim, hareket yok malesef.
evet bende izinlerini bitirip öyle ayrılıcam diyorum32. Haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi alabiliyor muyuz canım? Yani çalışabilir durumunda yıllık izin alınabilir mi?
Evet hamdolsun Yarin 31 olcaz 28 de bir risk atlattim o yuzden eve geliyor haftada iki kez cok guzel onu seviyorum en azindan kalplerini kasilmalari takip edip rahatliyorum yoksa doktor krizimi cozene kadar catlardimyaa ne güzel bir uygulama eve nts için gelmeleri,az daha dayansan süper olacak sanırım 30.haftayı devırdın. bnde 4 haftalık süreci bekliyorum gecsin diye hemn inşallah
Hareket hicmi yok mesela sana gore cok yuruyormus gibi hissediyorumTablet olarak kullanıyordum, serklaj sonrası kasılmalar için ilaç kullanmaya başlayınca doktorum magnezyumu kesti. Banyoyu oturarak yapmam enfeksiyon açısından yasak. Son kontrol ayda birdi,şu an 3 hafta sonra cagrildim.33 ten sonra da 2 haftaya düşer diye düşünüyorum. Erken doğum riski sebebiyle istirahat halindeyim, hareket yok malesef.
Ayy ben yuzlerini hic goremedim dogru durust en son detaylida goz burun olctuk sonrasinda benimkiler donmuyor bir turluÖncelikle hayırlısı olsun canım bildigim kadarıyla Özel klinik doğumu nerde yaptiracak doğum tarihini ekliyorum listeyebenim de dün kontrolm vardı 38+3 de alırız dedi 13 eylüle denk geliyor ilkinden dolayı sezeryan
Evet kuzucum sağlıkla gelsin bebislerimiz
Benim de ikinci gebelik sezeryan olacak canim kendini hiç korkutma inan bende anlatılanlardan korkuyordum sonra kendi kendime kızdım herkesin doğumu hikayesi farklı illaki doğacak bebek sağlık olsun yeter ki
Evet öyleymiş canim doktor da endişe edecek bir durum yok takipte kalacağız doğunca cocuk doktorumuz yönlendirme yapacak dedi
Evet canım normal de gösterirdi yüzünü bu sefer nazlandi oglus iyi sonuçta onu biliyoruz bir dahakine görürüzsiklasmasi çok güzel ya hemen geliyor zaman gormeye gidiyorsun
Erkekte olsun önemi yok tabiki ama insan bi kötü olur kıza hazırlandım cünki psikolojik olarakGeçen gün kaynanam bahsetti bi akrabasına doğuma kadar kız deyip doğumda erkek bebeği kucağına vermişler. Baya yanlış bebek bu moduna girmişler hepsi
Tuvalet, yemek harici kısa yürüyüş hakkım var onda da acıktıkça dolaptan bişeyler almak, şu şişesini doldurmak, bazen de hızlıca yemek ısıtmak için kullanıyorum.Yani hareketsiz sayılmam, bı yerde vücut da uyarı veriyor, sen de eminim takiptesindir. Son iki gün biraz fazla hareket ettim dün akşam kasılmalar arttı 17 dk aralıklara düştü, ilaçla kontrol altına alabildim şükür, yoksa hastaneye kosacaktim. Haftalar ilerledikçe baskı artıyor, buraya kadar geldik, daha fazla özen göstermek gerekiyor bir gün bir gündürHareket hicmi yok mesela sana gore cok yuruyormus gibi hissediyorum
Bize haber ver olur mu? Aklımız sende kaldı.
Birden oldu sanırım hiç birşeyi yoktu insan korkuyor çantayı hazırlayıp bi köşeye koymak lazım artıkBize haber ver olur mu? Aklımız sende kaldı.
Bugun kontrolüm var doktorumdan testi isteyeyim öyleyse tesekkur ederim. Siz nerede yaptırmıştınız testiBenim oldu. 2 kere amnisure yaptırdım ikisi de negatif çıktı çok şükür. Bazen enfeksiyon da sebeb olabiliyor dedi doktorum fitil yazdı. Ama anlamanın tek yolu test kesinlikle ihmal etme gidip yaptır. Allah korusun bebeğin suyu sızıyorsa bebeğe enfeksiyon bulaşabilir şakaya gelmez
Dün ben de aynı korkuyu yaşadım sancılar sıklaşınca, aynen öyle çanta hazır olsa iyi olur, annem bı kaç güne gelecek ütü işini o halletsin istiyorum.Birden oldu sanırım hiç birşeyi yoktu insan korkuyor çantayı hazırlayıp bi köşeye koymak lazım artık
Allah zamanında dogumlar nasip etsin hepimize inşallahDün ben de aynı korkuyu yaşadım sancılar sıklaşınca, aynen öyle çanta hazır olsa iyi olur, annem bı kaç güne gelecek ütü işini o halletsin istiyorum.
Safra asitlerine de bakıldı mi peki? Gebelik kolestazı açısından degerlendirildi mi? Duş sonrası bende de oluyor ama nemlendirince geçiyor.Kızlar gece yine hiç uyuyamadım kaşınmaktanÇare bulanınız var mı ya bazen aşırı tutuyor mahvediyor insanı. Kanda enzimlerimde vs hiçbir şey çıkmadı. Hergün duş alıp yağlanıyorum. Duşu ikiye çıkardım daha çok arttı tekrar günde bire düşürdüm. Ne yapacağımı şaşırdım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?