2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar göbekler ne durumda sizin, benim alttan çatlamaya başlamış bu sabah farkettim kendimi bu olaya hazırlamıştım ama bianda görünce bi duygu durum karmaşası yaşadım
Benim henüz yok ama çatlamaya müsait bir yapım var, görsem ben de bı üzülürüm ne kadar hazır olmaya çalışsam da.. Kullandığınız bir ürün var mı bilmiyorum ama çatlak oluşsa dahi görünümü azaltmaya yardımcı ve yenilerinin oluşmaması için nemlendirmek,bol su içmek ve kaşımamak gerekiyor

Öncelikle hayırlısı olsun canım bildigim kadarıyla Özel klinik doğumu nerde yaptiracak doğum tarihini ekliyorum listeye benim de dün kontrolm vardı 38+3 de alırız dedi 13 eylüle denk geliyor ilkinden dolayı sezeryan
Evet kuzucum sağlıkla gelsin bebislerimiz
İkinci gebeliğim.bu da sezaryen olacak. Şimdiden öyle korkuyorum ki... Hep karşıma ikinci sezaryen felâketi hikayeleri çıkıyor.doguma kadar korkudan depresyona görmezsem iyi
Benim de ikinci gebelik sezeryan olacak canim kendini hiç korkutma inan bende anlatılanlardan korkuyordum sonra kendi kendime kızdım herkesin doğumu hikayesi farklı illaki doğacak bebek sağlık olsun yeter ki
Evet öyleymiş canim doktor da endişe edecek bir durum yok takipte kalacağız doğunca cocuk doktorumuz yönlendirme yapacak dedi
Evet canım normal de gösterirdi yüzünü bu sefer nazlandi oglus iyi sonuçta onu biliyoruz bir dahakine görürüz siklasmasi çok güzel ya hemen geliyor zaman gormeye gidiyorsun

platesi bırakmamış olman mükemmel,bnm erken doğum riski var okdr özledimki platesi

Kızlar göbekler ne durumda sizin, benim alttan çatlamaya başlamış bu sabah farkettim kendimi bu olaya hazırlamıştım ama bianda görünce bi duygu durum karmaşası yaşadım
Malesef onca şeye rağmen benimde çatlaklar ilerliyor alttan genetik herhalde birazda tek tük vardı şimdi sayılıyor 4-5 tane

vaktinde gelsinler eve girmicem sürekli gezicez diyorum, bnde normal günlük işime, işlerimi hallediyorum okdr.

yaa ne güzel bir uygulama eve nts için gelmeleri,az daha dayansan süper olacak sanırım 30.haftayı devırdın. bnde 4 haftalık süreci bekliyorum gecsin diye hemn inşallah
Evet hamdolsun Yarin 31 olcaz 28 de bir risk atlattim o yuzden eve geliyor haftada iki kez cok guzel onu seviyorum en azindan kalplerini kasilmalari takip edip rahatliyorum yoksa doktor krizimi cozene kadar catlardim
Insallah sende gorursun cok hizli geciyor zaman
Hareket hicmi yok mesela sana gore cok yuruyormus gibi hissediyorum
Ayy ben yuzlerini hic goremedim dogru durust en son detaylida goz burun olctuk sonrasinda benimkiler donmuyor bir turlu

Kızlar Aralık topiğinden geliyorum. Bebeğimin beyninde kist görüldü. Doktor zamanla eriyebilir dedi. Başına böyle bişey gelen var mı? Çok strese girdim. 16 haftalık hamileyim

Geçen gün kaynanam bahsetti bi akrabasına doğuma kadar kız deyip doğumda erkek bebeği kucağına vermişler. Baya yanlış bebek bu moduna girmişler hepsi
Erkekte olsun önemi yok tabiki ama insan bi kötü olur kıza hazırlandım cünki psikolojik olarak

Hareket hicmi yok mesela sana gore cok yuruyormus gibi hissediyorum
Tuvalet, yemek harici kısa yürüyüş hakkım var onda da acıktıkça dolaptan bişeyler almak, şu şişesini doldurmak, bazen de hızlıca yemek ısıtmak için kullanıyorum.Yani hareketsiz sayılmam, bı yerde vücut da uyarı veriyor, sen de eminim takiptesindir. Son iki gün biraz fazla hareket ettim dün akşam kasılmalar arttı 17 dk aralıklara düştü, ilaçla kontrol altına alabildim şükür, yoksa hastaneye kosacaktim. Haftalar ilerledikçe baskı artıyor, buraya kadar geldik, daha fazla özen göstermek gerekiyor bir gün bir gündür

Kızlar gece yine hiç uyuyamadım kaşınmaktan Çare bulanınız var mı ya bazen aşırı tutuyor mahvediyor insanı. Kanda enzimlerimde vs hiçbir şey çıkmadı. Hergün duş alıp yağlanıyorum. Duşu ikiye çıkardım daha çok arttı tekrar günde bire düşürdüm. Ne yapacağımı şaşırdım artık.

Bugun kontrolüm var doktorumdan testi isteyeyim öyleyse tesekkur ederim. Siz nerede yaptırmıştınız testi

Safra asitlerine de bakıldı mi peki? Gebelik kolestazı açısından degerlendirildi mi? Duş sonrası bende de oluyor ama nemlendirince geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…