2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa berbat bir his kaşındıkça kaşınıyor birde. Deniz suyu rahatlatmıştı biraz yine başladı bende hafta içi yine denize gideyim diyorum
Ay bana cikmak yasak olmasa orda uyuycam o derece
Aynen ne kadar berbat birsey ozellikle geceleri kuduruyor sanki
Nereye donsem kirmizi kasinmaktan
Evde tuzlu su deneyim aceba ise yariyormu

Bugun kontrolüm var doktorumdan testi isteyeyim öyleyse tesekkur ederim. Siz nerede yaptırmıştınız testi
İlk özelde diğerini kadın doğum doktorum acile yönlendirdi orda yaptırdım. Özelde 200 küsür bi ücreti vardı sanırım. Devlet zaten ücretsiz

kasılmalar ıcın ne alıyorsun, bna dr adalat haftada 2kere verdi

Çok geçmiş olsun vaktinde gelsin inşallah miniğiniz. Bende temizlik takıntılıyım hala uğraşıyorum kendim yapacağım diye arada annemde geliyor yardıma ama hemen yoruluyorum eski enerjim yok.
Ben gurbetteyim 900 km uzaktayım ailemden tek başımayım o yüzden kendim yapıyorum dinlene dinlene

Bebek maması alan oldu mu kızlar, hastanede verir aksi durumda ama ben yine de evde bı kutu bulunsun istiyorum. Araştıran, daha önce kullanıp memnun olduğunuz varsa tavsiyelerinizi ihtiyacım var.

İşte temizlik kurban yatılı misafir tekrar temizlik derken çok yüklendim sanırım kendime

Ben gurbetteyim 900 km uzaktayım ailemden tek başımayım o yüzden kendim yapıyorum dinlene dinlene
Ahh bende öyleydim canım çok iyi anlıyorum ilk 6ayımda eşim bile yoktu yanımda yalnızdım. Sonrasında ailemde izmire taşındı eşim gemiden geldide yeni yeni rahatladım. Kolaylıklar diliyorum

Ahh bende öyleydim canım çok iyi anlıyorum ilk 6ayımda eşim bile yoktu yanımda yalnızdım. Sonrasında ailemde izmire taşındı eşim gemiden geldide yeni yeni rahatladım. Kolaylıklar diliyorum
Benim de eşim hamileliğin 4-5 ayı yoktu komşularım iyiler sağolsunlar gurbet zor…

Bebek maması alan oldu mu kızlar, hastanede verir aksi durumda ama ben yine de evde bı kutu bulunsun istiyorum. Araştıran, daha önce kullanıp memnun olduğunuz varsa tavsiyelerinizi ihtiyacım var.
Doğum yaptığım özel hastane aptamil vermişti şırıngayla getiriyorlardı. Aptamil içeriği olarak şeker oranı çok dendiği için almadım . Bende başta hipp çok önermişlerdi bize yaramadı similacda öyle en son ikizlere hem meme hem gerektiğinde mama olarak sma kullandım kilo alımları vs gayet iyiydi .Smayı araştırabilirsiniz. Bence size tavsiyem sarılık anne sütü geç gelmesi bebek emmeme gibi durumlar olmadığı sürece mamaya gerek yok .Öncelik anne sütüne yoğunlaşın. Güzel olumlu düşün belki hiç mamaya ihtiyacınız olmayacak. Gerek olursa almanızı tavsiye ederim şuan hiç gereği yok mamanın. Tabi yine tercih sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…