2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım biz normal niyetiyle gidiyoruz ama içime hep sezaryen olcam gibi doğuyo nedense acı eşiğim yüksek ama biraz korkuyorum açıkçası. Hayırlısı olsun hakkımızda

A ne güzel canım. Bende ilk dogumum da diğer odadaki kadın için dedilerdi ikiz doğurdu diye normal doğumla. Aslında fark etmez ama yine de normalden sonra daha bi çabuk toplarlaniliyo
Kuzum Allah biliyor ya normal cok istiyorum
Annemler turkiyede esim ve benden baska kimse yok sezeryan olursam kalkamam insallah hayirlisiyla normal olur bencede
En son kuzenim 40 haftalik ikizlerini normalle dogurdu ama bakalim bizde nolacak

Kuzum Allah biliyor ya normal cok istiyorum
Annemler turkiyede esim ve benden baska kimse yok sezeryan olursam kalkamam insallah hayirlisiyla normal olur bencede
En son kuzenim 40 haftalik ikizlerini normalle dogurdu ama bakalim bizde nolacak
40 haftalık mi oyyy maşallah canım sana da nasip olsun inşallah. Evet dediğin gibi mesela hastane yürüme mesafesiydi koştur koştur ertesi gun gidip geldim. Büyük kizimi kucağıma alabildim hemen. Böyle güzel tarafları oluyo. Çektiğin sıkıntı bebek doğar doğmaz geciyo zaten sanki sen doguyosun yeniden.

Ayy masallah ne guzel insallah gene normal olur
Benim hastanede yakin degil riskli gebelik diye baska sehirde hastanemde
Bana zaten hep diyor doktor senin 40 haftayi goremeyiz 35 gorsek dahi yeter diye
Insallah iki gune 31 olcam
Cidden yarali dikisli halde herseyi yapmam zor olacak yoksa her is bize bakiyor sonucta

Evet. Hayırlısı olsun insallaj herşeyin

Ya maşallah bebişe
Valla az kaldı gümbür gümbür geliyoruz bitiş çizgisine
Kızlar bu gece 32+0 oldum. Sol gogsume elim değdi ve çok az ıslaklık hissettim, sıkmadim ama şeffaf bişey gibi, erken doğum belirtisi fln olabilir mi, endiselendim.
Bence hiçbir sorun yok:)
Bahsettiğin şeyi ilk 18. Haftada yaşadım
Baya sıkmadığım halde parmak uçlarım ıslandı.
Hala daha gelir bu ara Baya arttı haliyle. Haftamız oldukça ilerledi :)
Sadece müdahalede bulunmayın, duşta da su tutuyorum ovalamıyordum hemen akıyor. Uçlarında kabuk oluşuyorsa kalsın, kaldırınca hemen akıyor.
Beyaz iç çamaşırında turuncu izler oluşmaya başladı bende de

yaa ne güzel bir uygulama eve nts için gelmeleri,az daha dayansan süper olacak sanırım 30.haftayı devırdın. bnde 4 haftalık süreci bekliyorum gecsin diye hemn inşallah

Bende ilk defa bu akşam sarı su aktı
Ilık su ile.banyo yapmıştım o tetikledi sanırım

İkinci gebeliğim.bu da sezaryen olacak. Şimdiden öyle korkuyorum ki... Hep karşıma ikinci sezaryen felâketi hikayeleri çıkıyor.doguma kadar korkudan depresyona görmezsem iyi

Kızlar merhaba herkese
su gibi akıntısı olan var mı
Benim oldu. 2 kere amnisure yaptırdım ikisi de negatif çıktı çok şükür. Bazen enfeksiyon da sebeb olabiliyor dedi doktorum fitil yazdı. Ama anlamanın tek yolu test kesinlikle ihmal etme gidip yaptır. Allah korusun bebeğin suyu sızıyorsa bebeğe enfeksiyon bulaşabilir şakaya gelmez

Bende de detaylı ultrasonda başladı. Hafif hafif büyümeye devam etti. Takibini yapıyorum. Erkek bebeklerde yaşayan baya kişi varmış. Doğuma kadar geçebilir ya da ilk idrarla geçebilir ya da sünnet olur geçebilir en kötü ihtimalle ki çok düşük bi ihtimal ameliyat olur dedi. Bakalım bekliyoruz çevremde bikaç kişinin kendiliğinden geçmiş bu biraz rahatlattı beni

Son kontrolde benimde yüzü rahim duvarına yapılıştı İnan hiç göremedik, insanın canı sıkılıyor ama sonra sağlıklı ya şükür diyorsun

Kilosu boyu da pek güzel maşallah canım. Benim de bundan sonraki kontroller 2 haftada 1. Son zamanlarda her hafta olur galiba; son ay bence de.

Şaka maka doğum günleri belli olmaya başladı ben de heyecanlandım okudukça
Magnezyumu 1 haftadır sabah akşam tablet şeklinde almaya başladım kramplarım olduğundan. Banyoyu hep ayakta yapardım o şekilde devam ediyorum. 3 haftada 1 gidiyorduk bundan sonra 2 haftaya 1’e düştü haftaya kontrolüm hareket kısıtlamasına hiç gitmedim pilatese gidiyorum işimde bolca yürüyorum, şimdi memleketten olduğumdan yeme içme çoğaldı hareket azaldı ama dönünce inşallah yürüyüşlere devam edeceğim. Benden de böyle:)

Kızlar göbekler ne durumda sizin, benim alttan çatlamaya başlamış bu sabah farkettim kendimi bu olaya hazırlamıştım ama bianda görünce bi duygu durum karmaşası yaşadım

Benim doktorum hala sıklaştırmadı 31. Haftada gittim 35 te gel dedi herkesin sıklaşmış ben en iyisi haftaya gidiyim

Tablet ama tadı iğrenç almamaya çalışıyorum ayakta yapıyorum banyoyu ve evde sürekli aktifim temizlik yemek halindeyim ama yatınca kalkamıyorum ağrılarım kramplarım çok ayaktayken gezerken sorun yok doktorum hala ayda bir çağırıyo heralde 35 ten sonra sıklaştırıcak

Tablet olarak kullanıyordum, serklaj sonrası kasılmalar için ilaç kullanmaya başlayınca doktorum magnezyumu kesti. Banyoyu oturarak yapmam enfeksiyon açısından yasak. Son kontrol ayda birdi,şu an 3 hafta sonra cagrildim.33 ten sonra da 2 haftaya düşer diye düşünüyorum. Erken doğum riski sebebiyle istirahat halindeyim, hareket yok malesef.

37 ye kadar yazıyorlar. Daha gitmiyor dediğinizde erken çıkacağım diye belirtebiliyorsunuz. Bende aldım. 2 hafta daha gidip 37 ye kadar da yıllık iznimden kullanacağım
32. Haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık iznimizi alabiliyor muyuz canım? Yani çalışabilir durumunda yıllık izin alınabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…