Kızlar bu gece 32+0 oldum. Sol gogsume elim değdi ve çok az ıslaklık hissettim, sıkmadim ama şeffaf bişey gibi, erken doğum belirtisi fln olabilir mi, endiselendim.
arkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
Günde 3 defa tablet olarak alıyorum. Banyo ayakta yapıyorum. Şu an 3 haftada bir gidiyoruz. Günde en az mutlaka 45-50dk yürüyorum. Arada da yüzüyorum. Evin tüm işlerinide yapmaya devam ediyorum elimden geldiğince
arkadaslar bir kaç sorum olacaktımagnezyumu toz mu yoksa tablet olarak mı alıyorsunuz? banyo yaparken oturarak mı ayakta mı yapıyorsunuz? kaç gün aralıklarla dr. a gidiyorsunuz? gün içerisinde nekdr hareket halındesınız?
Magnezyum fazla kullanmadım. Uzun süredir de bıraktım. Doğumu zorlaştırdığını düşünüyorum. Kasılmaları engellediği için. Çünkü kaşınma olunca bebeğin kendini ittirdigini hissediyorum bana göre normal olması gerekenler. Banyo bazen oturarak bazen ayakta yapıyorum. Doktora en son 3 hafta sorna gel dedi ben 4. Haftamda gidicem bu hafta. Bundan sorna ya her hafta çağırır ya da 2 hafya da bir. Gün içinde gayet hareketiyim ev işleri 2 tane çocuk. Akşam 6 buçukta parka gidiyoruz 9 9 buçuk gibi dönüyoruz. Benden bu kadar
Bn hiç magnezyum kullanmadım.ayakta banyo yapıyorum günlük 30 dk yürüyorum ama evde 2tane kedişim var onların pesndeyim sürekli evdede aktifim ayda 1 gidiyordum doktorum 32.haftada geldi sanırım kontrol süresini kısaltıcak
Tablet olarak kullandim simdi toz
Toz daha iyi bence
Banyoyu oturarak yapiyorum kasilmalar yuzunden
Doktorum gittigi icin baska doktora kaldim oda kafasina gore randevu veriyor genellikle bir ayda bir aciliyet olursa surekli acile gitmemi soyluyor ve eve nts icin ebe geliyor
Gun icinde cok az hareket ediyorum genelde su icmeye tuvalete kalkiyorum
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı ona gittim doğum tarihi kararlaştırdik. 9 eylülde doğacak hayırlısıyla. Ben sezaryen tercih ettim acı esiğim düşük ve daha konforlu olsun diye. Suan 32 haftalık dedi. Sizlerde var mi normal doğum veya sezaryen karar verdiniz mi? doğum tarihi belirlediniz mi?
Selam kızlar bugün kontrolüm vardı ona gittim doğum tarihi kararlaştırdik. 9 eylülde doğacak hayırlısıyla. Ben sezaryen tercih ettim acı esiğim düşük ve daha konforlu olsun diye. Suan 32 haftalık dedi. Sizlerde var mi normal doğum veya sezaryen karar verdiniz mi? doğum tarihi belirlediniz mi?
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla.gelsin. ilk çocuk mu. Bence yaşamadan bilemezsin ki. Bende mesela az bi canım acısa ah vah diyorum canim çok tatlı diyordum ama nasıl olduysa 2 kere oldu normal.dogum. bem yaptıysam herkes yapabilir diyorum hatta ama. Sağlıkla gelsin tabiki de nasıl geldiğinin önemi yok da.
Benim dogum zamani belli degil her an diye dusunuyorlar zaten riskli erken gebelik durumundan sadece dedigi 4-5 hafta daha dayan 2 kg olsunlar
Sonra normal dogum yapabilirsin baslari Asagida tabi Acil bisey olmazsa
Insallah sag salim kucagimiza aliriz
Benim dogum zamani belli degil her an diye dusunuyorlar zaten riskli erken gebelik durumundan sadece dedigi 4-5 hafta daha dayan 2 kg olsunlar
Sonra normal dogum yapabilirsin baslari Asagida tabi Acil bisey olmazsa
Insallah sag salim kucagimiza aliriz
A ne güzel canım. Bende ilk dogumum da diğer odadaki kadın için dedilerdi ikiz doğurdu diye normal doğumla. Aslında fark etmez ama yine de normalden sonra daha bi çabuk toplarlaniliyo