2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ay papatyakircicegi napti acaba hiç birsey yazmamış merak ettin
Crknkz maviss_34 katinaizmir Magnifiaque kızlar teşekkür ederim merakınıza nstde biraz sancım çıktı kanamamın devamı olmadı kızımın hareketleri de güzel açılmam yok kendi doktorumla konuştum nöbetçi kadın doğum doktoruyla konuştular serum verip şimdilik eve gönderdiler 18inde kendi doktorum çağırdı bu süre zarfında kanama tekrarlarsa tekrar git hastaneye dedi şimdi evdeyim dinleniyorum çantam hazır değildi de sanırım bugün hazırlasam iyi olacak neler koymamı önerirsiniz hemen hemen her şeyim tamam bir göğüs pompam yok

Birden oldu sanırım hiç birşeyi yoktu insan korkuyor çantayı hazırlayıp bi köşeye koymak lazım artık
Evet hiçbir sebep yokken oldu dün hiç işim yoktu normalde dünyanın işini yapardım biraz belim ağrır geçerdi bir şey olmazdı ama dün kanamayı görünce kafam gitti çantayı hazırlayacağım bugün ütü mütü hak getire zamanında yıkayıp kaldırmıştım her şeyi öyle koyarım

Çok geçmiş olsun çok şükür evine döndüğüne sevindim kendini yorma çantanı hazırla bol bol dinlen lütfen..çanta için listem yok internetten bakıp bana uygun olan seyleri koymayı düşünüyorum bende

Çok geçmiş olsun, tekrarı olmaz inşallah zamanında gelir minik. Stres yapmadan ne varsa onu koyun şimdilik, pompa gerektiği takdirde o gün bile alınır eczaneden. Olabildiğince dinlenin bu süreçte, suyu da ihmal etmeyin, az vakit kaldı kalan zamanda kendinizi yormayın.

Allah razı olsun meleğim ben daha 1 ay var daha çok rahat davranıyordum da tedbiri elden bırakmamak lazımmış

Çok zor kaşınmak gerçekten, kolaylıklar diliyorum. En kısa zamanda geçer umarım.
Ben astım hastasıyım diye aşırı kaşınmam oluyordu gebeliğin başından beri çok kaşınırsam allerset diye bir ilaç var onu içiyorum. Ortalama 3-4 günde bir. Doktorum ilk 3 ayda da kullanmama izin vermişti. Bence doktora sorulabilir çünkü kaşıntı çok strese sokuyor.

Tahlillerin normal olması güzel, acaba alerji fln yapıyor olabilir mi kullandığınız nemlendirici vs.
Ya o bile aklıma geldi ama karın bölgeme farklı diğer bölgelere farklı nemlendirici kullanıyorum. Saç diplerim falanda kaşınıyor

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun suyu günde 2-2.5 litre içiyorumdur çok seviyorum artık temizlik sevdama bir dur desem iyi olur sanırım bugün hiçbir şey yapmayıp yatarım zannediyorum

Tahliller temiz çıkınca ilaçta veremiyor bol bol nemlendir diyor yani geceleri stresten mi oluyor bende bilmiyorum

maviss_34 Benim doktorum bi hastaneyle anlaşmalı buradaki Anadolu hastanesiyle. Doğumlari orda yapıyormuş. Ben karar vermek için ona farklarını sordum sezaryen ve normal doğumun kararsız olduğumu söyledim.. doktorum öncelikle normal doğum yapmak için hiç bir engelim olmadığını gayet uygun olduğumu soyledi anatomik açıdan, normal doğumu onerdiklerini soyledi. normal doğumda vajinadan kesi atıyoruz ben onu düzgün dikerim cok belli olmaz sonradan dedi. Sezaryen içinse, doğum sancısı cekmiceksin, çocuğu karından alacağım için alt kısımda (vagina vs.) Hiç bi deformasyon olusmayacak, bebek karindan alinacagi icin risksiz sekilde dogacak ve dedi kesi izi 3 ay sonra çok dikkat edilirse görünecek şekilde olacak dedi. Benim de ağrı esigim baya düşük ve bu şekilde kararsız olduğumdan dolayi (çünkü normal doğumda başından beri istikrarlı şekilde istemek gerekiyor bence pskoloji cok onemli cunku) bi de artılar eksiler annem normal doğurmuş amam doğurma normal beni parcaladilar sana da yapmasınlar cok cektim diyor. Çevremde iyi doğum yapan yok normal doğurup da. Bi de çocuğum risksiz doğacak beynini biddiklamicaklar dogurturken. Ben bu şekilde karar verdim. Ama normal doğuracak psikolojiye sahip olanlar normal dogurmali ama bi tek pskolojik de degil mutlaka normal doğuma uygun musunuz ona da bakılmalı. Normal doğuma uygun olmayıp illa normal doğum diye direnenler var o da inanılmaz yanlış, riskli şekilde doğum yapmanın manası yok bebege de kendine de yazık. Saygılar sevgiler arkadaşlar.

Aynen canım, ister istemez vücut dur diyor, 1 gün 1gundur, artık çok yorgun hissediyorum

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun suyu günde 2-2.5 litre içiyorumdur çok seviyorum artık temizlik sevdama bir dur desem iyi olur sanırım bugün hiçbir şey yapmayıp yatarım zannediyorum
Çok geçmiş olsun vaktinde gelsin inşallah miniğiniz. Bende temizlik takıntılıyım hala uğraşıyorum kendim yapacağım diye arada annemde geliyor yardıma ama hemen yoruluyorum eski enerjim yok.

Aaa süper doğumumuz aynı hastanede gerçekleşecek canim kim bilir karşılaşırız bile sağlıkla alalım kucagimiza doğum şekli çok önemli değil tabi ki herkes ister normal doğum olsun diye amma dediğin gibi annenin bu duruma hazır olması gerekiyor mesela ben çok korkuyordum hep dedim ki kendi sancım suyum vs gelirse normali deneyeceğim ama günüm geçmesine rağmen ne suyum geldi ne sancım ne de bı acilmam mevcuttu bu sebeple sezeryana almıştı doktorum daha fazla bekleyip riske atmayalım dedi o zamanlar şuanda direk sezeryan olacağım onda hiç bişey anlamıyorsun sadece ilk kalkış biraz zorluyor oda gayet normal bıçak yarası sonuçta illaki olacak bol bol yürüyüşle bir hafta içinde toparliyosun hepimizin kolay su gibi doğumları olsun inşallah canım kızlar

Selam kızlar kaşıntısı olanlar için duş alırken bioderma atoderm duş yağını öneriyorum, daha yağlı olduğu için cilt gerilmelerini engelliyo kaşıntıyı azaltıyor, bir de bunu deneyebilirsiniz belki iyi gelir

Eklentiler

• FAE8022F-60E9-46C4-BB6F-F15FC0C7AB93.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 48
Ayy Allahim ben bu durumdayim kasinti arkadasim gece kalkip dus alip tekrar uyuyorum kasinmaktan helak oldum dun bu aralar ulke tatilde o yuzden doktor sali gelecekmis onu bekliyorum tekrar test vercem
Artik kasin kasin kucuk yaralar olustu vucudumda bir yerimde degilki heryerim agliycam nerdeyse kasinmaktan
Ah cok sukur iyisin isi gucu bosver dikkat et kendine iki hafta daha gecse aramizda ilk doguran sen olacaksin heralde hayirlisiyla gelsin sakin is yapma ilk bana da oyle soylemisti cok dinlemedim is araba derken kasilmalar artti simdi sadece yatiyorum sonra yaparsin isini insallah zamaninda gelir

Gogus pompasini dert edinme hastane cantasi icin bende de eksik var Hala giyeceklerini bezini krem sampuan havlu felan onlarini koyduysan bence asirisi fazla zaten gerisi elbet gelir

Yaa berbat bir his kaşındıkça kaşınıyor birde. Deniz suyu rahatlatmıştı biraz yine başladı bende hafta içi yine denize gideyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…