2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tesekkur ederim cvp için, tabi ki umarım hiç ihtiyaç kalmaz ama olursa da aklımda bişey olursa icim rahat edecek. Sanırım bebeğe göre de değişen bir durum, hangi mama iyi gelecek tahmin edilemiyor gibi, bakalım yaşayıp gorucez.

Çok şükür canim herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah 3 4 hafta daha bekler bebişin hastane çantası için şöyle bir liste buldum

Eklentiler

• IMG_20220716_145352.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 87
Krem kullanıyodum ama çatlıcaksa her türlü çatlıyomuş malesef

Kızlar memleketten dönüş yolundayım, arka koltuklar dolu olduğu İçin önde oturuyorum ama inanılmaz rahatsız oldum bundan sonra uzak bir yolculuk yapmayacağım/yapamayacağım sanırım.

Giderken böyle olmamıştı, dönüşte zorlanıyorum. Göbeğimden dolayı belim çok ağrıdı. Acısı çıkmaz inşallah.

Beline bı yastık alsaydın kuzum ben yastık koymuştum ayaklarımda uzattim alta doğru rahat gitmiştim belime yastık koymadan oturamiyorum hiç bir yerde

Tuh uzanabilseydin keske
Koltugu yatirabildigin kadar yatir beline yastik yok ayaklarini olabildigince uzat

Kızlar ben 30 haftalık oldum bulantısı başlayan oldu mu ? Son 3 gündür mide bulantılarım başladı ilk haftalar kadar şiddetli olmasa da

Beline bı yastık alsaydın kuzum ben yastık koymuştum ayaklarımda uzattim alta doğru rahat gitmiştim belime yastık koymadan oturamiyorum hiç bir yerde

Tuh uzanabilseydin keske
Koltugu yatirabildigin kadar yatir beline yastik yok ayaklarini olabildigince uzat
Son 1 saat direniyorum :)
1,5-2 saatte bir durup iki tur atıyoruz.

Kızlar gecelik alacağım kendime, beyaz çok hoşuma gidiyor ama nasıl olur ki? Kanama vs. Devam etmiyor mu bir süre kullanışlı olmaz diye düşündüm. Aldığınız modeller nasıl?

Birkaç gün kendini yormadan dinlen mutlaka canım. Artık vücutlar yolculuğu kaldırmıyor malesef. Bende geçen bayramdan sonra birdaha uzun yolculuğa çıkmadım hiç. Tatil vs hepsini iptal ettik. Seneye bebişle inşallah

Evet canım doktorum izin vermişti ama eve varınca koltuğa bayılacağım sanırım yere dik değil paralel olmam lazım bir süre :)

Bizim de deniz tatili yok bu sene, annemi babamı çok özlemiştim bi gidip gördüm iyi de geldi, giderken o heyecanla çabuk geçiyor ama dönüş bitmiyor.

Bebeği 1 yaşına gelen bir arkadaşım var bıcır bıcır terk fotoğraflarını gördüm öyle güzel ki, bize de seneye nasip olur inşallah

koltuğu arkaya çekebildiğin kadar çek ayaklarını uzat dik oturma göbeğin rahat edecek kadar yatır koltuğu ben öyle yaptım tatile giderken

Boyle gobegin cok sertlesmedikce korkma
Insallah az kalmis boyle ara verince uzanabilirsen biraz uzan

Ayy ben bunu hic dusunmedim gittim beyaza yakin gecelik aldim atim dur
Ben instagramda sercheshop diye bi siteye yaptırdım gayet güzeldi bi bak istersen
Ay cok tesekkur ederim bir bakim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…