Tesekkur ederim cvp için, tabi ki umarım hiç ihtiyaç kalmaz ama olursa da aklımda bişey olursa icim rahat edecek. Sanırım bebeğe göre de değişen bir durum, hangi mama iyi gelecek tahmin edilemiyor gibi, bakalım yaşayıp gorucez.Doğum yaptığım özel hastane aptamil vermişti şırıngayla getiriyorlardı. Aptamil içeriği olarak şeker oranı çok dendiği için almadım . Bende başta hipp çok önermişlerdi bize yaramadı similacda öyle en son ikizlere hem meme hem gerektiğinde mama olarak sma kullandım kilo alımları vs gayet iyiydi .Smayı araştırabilirsiniz. Bence size tavsiyem sarılık anne sütü geç gelmesi bebek emmeme gibi durumlar olmadığı sürece mamaya gerek yok .Öncelik anne sütüne yoğunlaşın. Güzel olumlu düşün belki hiç mamaya ihtiyacınız olmayacak. Gerek olursa almanızı tavsiye ederim şuan hiç gereği yok mamanın. Tabi yine tercih sizin
Çok şükür canim herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah 3 4 hafta daha bekler bebişin@Crknkzmaviss_34 katinaizmir Magnifiaque kızlar teşekkür ederim merakınıza nstde biraz sancım çıktı kanamamın devamı olmadı kızımın hareketleri de güzel açılmam yok kendi doktorumla konuştum nöbetçi kadın doğum doktoruyla konuştular serum verip şimdilik eve gönderdiler 18inde kendi doktorum çağırdı bu süre zarfında kanama tekrarlarsa tekrar git hastaneye dedi şimdi evdeyim dinleniyorum çantam hazır değildi de sanırım bugün hazırlasam iyi olacak neler koymamı önerirsiniz hemen hemen her şeyim tamam bir göğüs pompam yok
Haftalarimiz aynı bir kaç haftaya netleşir canim 40.haftada doğan ikizler de oluyormuş tabii :))Canım 40 hafta 10 Eylüle denk geliyor ama o kadar beklemezler herhalde. Doktor tarih olarak hiç bir şey söylemedi şimdilik
Ss aldım teşekkür ederim güzelim 18inde daha detaylı öğreniriz artık nedir ne değildirÇok şükür canim herşeyin yolunda olmasına sevindim inşallah 3 4 hafta daha bekler bebişinhastane çantası için şöyle bir liste buldum
Daha şimdiden ağırlaştım. 40.haftayı düşünemiyorumHaftalarimiz aynı bir kaç haftaya netleşir canim 40.haftada doğan ikizler de oluyormuş tabii :))
Arkadasim ikizlerde 24 Haftadan itibarzn normal gebelige gore 7. Ay gibi oluyor demisti cidden oyleDaha şimdiden ağırlaştım. 40.haftayı düşünemiyorumHakkımızda ve bebişlerimiz için hayırlısı ne ise o olur inşallah
Krem kullanıyodum ama çatlıcaksa her türlü çatlıyomuş malesefBenim henüz yok ama çatlamaya müsait bir yapım var, görsem ben de bı üzülürüm ne kadar hazır olmaya çalışsam da.. Kullandığınız bir ürün var mı bilmiyorum ama çatlak oluşsa dahi görünümü azaltmaya yardımcı ve yenilerinin oluşmaması için nemlendirmek,bol su içmek ve kaşımamak gerekiyor
Beline bı yastık alsaydın kuzum ben yastık koymuştum ayaklarımda uzattim alta doğru rahat gitmiştim belime yastık koymadan oturamiyorum hiç bir yerdeKızlar memleketten dönüş yolundayım, arka koltuklar dolu olduğu İçin önde oturuyorum ama inanılmaz rahatsız oldum bundan sonra uzak bir yolculuk yapmayacağım/yapamayacağım sanırım.
Giderken böyle olmamıştı, dönüşte zorlanıyorum. Göbeğimden dolayı belim çok ağrıdı. Acısı çıkmaz inşallah.
Tuh uzanabilseydin keskeKızlar memleketten dönüş yolundayım, arka koltuklar dolu olduğu İçin önde oturuyorum ama inanılmaz rahatsız oldum bundan sonra uzak bir yolculuk yapmayacağım/yapamayacağım sanırım.
Giderken böyle olmamıştı, dönüşte zorlanıyorum. Göbeğimden dolayı belim çok ağrıdı. Acısı çıkmaz inşallah.
Beline bı yastık alsaydın kuzum ben yastık koymuştum ayaklarımda uzattim alta doğru rahat gitmiştim belime yastık koymadan oturamiyorum hiç bir yerde
Son 1 saat direniyorum :)Tuh uzanabilseydin keske
Koltugu yatirabildigin kadar yatir beline yastik yok ayaklarini olabildigince uzat
Ben instagramda sercheshop diye bi siteye yaptırdım gayet güzeldi bi bak istersenKizlar burda biriniz magnet sayfasi paylasmistiniz
Sayfanin ismi neydi aceba
Birkaç gün kendini yormadan dinlen mutlaka canım. Artık vücutlar yolculuğu kaldırmıyor malesef. Bende geçen bayramdan sonra birdaha uzun yolculuğa çıkmadım hiç. Tatil vs hepsini iptal ettik. Seneye bebişle inşallahKızlar memleketten dönüş yolundayım, arka koltuklar dolu olduğu İçin önde oturuyorum ama inanılmaz rahatsız oldum bundan sonra uzak bir yolculuk yapmayacağım/yapamayacağım sanırım.
Evet canım doktorum izin vermişti ama eve varınca koltuğa bayılacağım sanırım yere dik değil paralel olmam lazım bir süre :)Birkaç gün kendini yormadan dinlen mutlaka canım. Artık vücutlar yolculuğu kaldırmıyor malesef. Bende geçen bayramdan sonra birdaha uzun yolculuğa çıkmadım hiç. Tatil vs hepsini iptal ettik. Seneye bebişle inşallah
Ben de dünyanın kremini yağını sürdüm ama kasıklarımdan göbek deliğime kadar full çatlak var yine de sürmeye devam ediyorumKrem kullanıyodum ama çatlıcaksa her türlü çatlıyomuş malesef
koltuğu arkaya çekebildiğin kadar çek ayaklarını uzat dik oturma göbeğin rahat edecek kadar yatır koltuğu ben öyle yaptım tatile giderkenKızlar memleketten dönüş yolundayım, arka koltuklar dolu olduğu İçin önde oturuyorum ama inanılmaz rahatsız oldum bundan sonra uzak bir yolculuk yapmayacağım/yapamayacağım sanırım.
Boyle gobegin cok sertlesmedikce korkmaSon 1 saat direniyorum :)
1,5-2 saatte bir durup iki tur atıyoruz.
Kızlar gecelik alacağım kendime, beyaz çok hoşuma gidiyor ama nasıl olur ki? Kanama vs. Devam etmiyor mu bir süre kullanışlı olmaz diye düşündüm. Aldığınız modeller nasıl?
Ay cok tesekkur ederim bir bakimBen instagramda sercheshop diye bi siteye yaptırdım gayet güzeldi bi bak istersen
Arkası dolu kuzu yoksa asla affetmezdim. Lehte giriş yaptık şükürkoltuğu arkaya çekebildiğin kadar çek ayaklarını uzat dik oturma göbeğin rahat edecek kadar yatır koltuğu ben öyle yaptım tatile giderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?