- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
Güle güle giymek nasip olsun canım.Eki Görüntüle 3098113
L Lalalala1 ben bunu aldimsen demeden once hic aklima gelmemisti gel kanama fazla olsa bile Ped felan takiyoruz ya bisey olmaz sanki ya
Kuzum burasi cok sicak 40 derece uzeri iki tane aldim dedigin gibi biri onden dugmeliGüle güle giymek nasip olsun canım.
Bu depend aldık ya sanırım o çıkarmaz dışarı bi şey.
Bir de bana bir tane önden düğmeli bir tane de elbise şeklinde al dediler. Sanırım bu düğmeli değil rahat giyebilir misin bi bak bakalım ona göre olmadı düğmeli bir şey alırsın. Hem giymek için hem de emzirmek için o şekilde daha kullanışlı olur belki.
Magnezyumu al bol yastık yat canım en iyisiEvet canım doktorum izin vermişti ama eve varınca koltuğa bayılacağım sanırım yere dik değil paralel olmam lazım bir süre :)
Bizim de deniz tatili yok bu sene, annemi babamı çok özlemiştim bi gidip gördüm iyi de geldi, giderken o heyecanla çabuk geçiyor ama dönüş bitmiyor.
Bebeği 1 yaşına gelen bir arkadaşım var bıcır bıcır terk fotoğraflarını gördüm öyle güzel ki, bize de seneye nasip olur inşallah
Ben gül kurusu bı renk tercih ettim, bı de beyaz var ama onu evde eşim fotoğraf çekerken giyerim diye düşünüyorum nasipseSon 1 saat direniyorum :)
1,5-2 saatte bir durup iki tur atıyoruz.
Kızlar gecelik alacağım kendime, beyaz çok hoşuma gidiyor ama nasıl olur ki? Kanama vs. Devam etmiyor mu bir süre kullanışlı olmaz diye düşündüm. Aldığınız modeller nasıl?
Ben instagramdan kokulutaş magnet sayfasına yaptırıyorum. Henüz gelmedi amaKizlar burda biriniz magnet sayfasi paylasmistiniz
Sayfanin ismi neydi aceba
Orayada bakimBen instagramdan kokulutaş magnet sayfasına yaptırıyorum. Henüz gelmedi ama
Bnde bulundugum şehirde yaptırdım canım bir çikolatam kaldı oda agustosun ortasında sipariş vericem nasipseOrayada bakimcok tesekkur ederim
Ayy bayildim muthis olmusBnde bulundugum şehirde yaptırdım canım bir çikolatam kaldı oda agustosun ortasında sipariş vericem nasipse
Bn bundan aldım canım göründüğü gibi geldi kumaşıda yumuşacık.Son 1 saat direniyorum :)
1,5-2 saatte bir durup iki tur atıyoruz.
Kızlar gecelik alacağım kendime, beyaz çok hoşuma gidiyor ama nasıl olur ki? Kanama vs. Devam etmiyor mu bir süre kullanışlı olmaz diye düşündüm. Aldığınız modeller nasıl?
Bn bundan aldım canım göründüğü gibi geldi kumaşıda yumuşacık.
Ben emzirme yeri olan takımlardan aldım canım. Bir elbise bir sabahlık pentiden. Birde suwenden beğendim onu alacağımÇok güzelmiş canım, beyaz alacak olursam bunu değerlendirebilirim ama işte düğmeli mi almak lazım acaba biraz düşüneyim. Emzirme nasıl olur bunda?
Bu arada az evvel duşa girerken göğüslerimin yemyeşil damarlı olduğunu gördüm şoke oldum. Süte hazırlık mı bu
İki markaya da bir bakayım canım çok sağolBen emzirme yeri olan takımlardan aldım canım. Bir elbise bir sabahlık pentiden. Birde suwenden beğendim onu alacağım
Lohusa takımlarında oluyor genelinde düğme bundada var ama bn büyük beden pijamada aldım begenmiştim alttan kaldırırım diye düşündüm.çekim yaptırmıcak olsam beyaz almazdım iyi düşünÇok güzelmiş canım, beyaz alacak olursam bunu değerlendirebilirim ama işte düğmeli mi almak lazım acaba biraz düşüneyim. Emzirme nasıl olur bunda?
Bu arada az evvel duşa girerken göğüslerimin yemyeşil damarlı olduğunu gördüm şoke oldum. Süte hazırlık mı bu
Benim epeydir mavi yeşil damarlar var, dün de bı göğsümden sıvı gelmişti bugün o kısımda nokta kadar kabuk oluşmuş. Sabah Kağan Kocatepe'yi dinledim, bu haftalar için normal olduğunu söylüyor. Süt aslında hazırmış, akmasını saglayacak hormon doğumla salgılanıyormuş.Çok güzelmiş canım, beyaz alacak olursam bunu değerlendirebilirim ama işte düğmeli mi almak lazım acaba biraz düşüneyim. Emzirme nasıl olur bunda?
Kabuk dediğin sanırım tam göğüs ucunda oluşan sarımsı yapı. Benim tam göğüs ucumda bir boşluk var sanki orda tam kabuk gibi olmayan ama sıvı da olmayan yumuşak dokular dökülüyor çok az.Benim epeydir mavi yeşil damarlar var, dün de bı göğsümden sıvı gelmişti bugün o kısımda nokta kadar kabuk oluşmuş. Sabah Kağan Kocatepe'yi dinledim, bu haftalar için normal olduğunu söylüyor. Süt aslında hazırmış, akmasını saglayacak hormon doğumla salgılanıyormuş.
Aynen o pıhtılaşmış doku, kendisi dökülebilir ama pek de müdahale etmemek gerekiyor. Mucize gibi vücudumuz gerçekten.Kabuk dediğin sanırım tam göğüs ucunda oluşan sarımsı yapı. Benim tam göğüs ucumda bir boşluk var sanki orda tam kabuk gibi olmayan ama sıvı da olmayan yumuşak dokular dökülüyor çok az.
Doğru söylüyorsun bu haftalarda doğum yapan arkadaşlardan geliyor neticede. Ne mucizevi şey.
Geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi nasılsınEşimi bekliyorum güzelim işten gelsin gideceğiz
Aynen benimde başladı sabahları kalkınca özellikle ağzım birbirine yapışıyor bazen kahvaltı yapana kadar öğürme bir de sarı su geliyor. Bazende olmuyor bişey hemen kahvaltıyı yetiştiriyorum. Çok açlığa dayanamıyorum galiba. Ama kötü bir koku da veya ağır bir yemek kokusunda da öğürme,bulantı oluyor.Kızlar ben 30 haftalık oldum bulantısı başlayan oldu mu ? Son 3 gündür mide bulantılarım başladı ilk haftalar kadar şiddetli olmasa da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?