2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Eki Görüntüle 3098113
L Lalalala1 ben bunu aldim sen demeden once hic aklima gelmemisti gel kanama fazla olsa bile Ped felan takiyoruz ya bisey olmaz sanki ya
Güle güle giymek nasip olsun canım.

Bu depend aldık ya sanırım o çıkarmaz dışarı bi şey.

Bir de bana bir tane önden düğmeli bir tane de elbise şeklinde al dediler. Sanırım bu düğmeli değil rahat giyebilir misin bi bak bakalım ona göre olmadı düğmeli bir şey alırsın. Hem giymek için hem de emzirmek için o şekilde daha kullanışlı olur belki.

Kuzum burasi cok sicak 40 derece uzeri iki tane aldim dedigin gibi biri onden dugmeli
Ama bunu sirf kisa kollu ve uzerinde sabahlik oldugu icin aldim hic denemedim bende dusundum
emzirmek nasil olur ama bakcam artik
Aynen dedigin gibi depend felan var beyaz da sorun olmaz aslinda sonradan dusununce kurdela felan takarsan kafana beyazla daha hos

Magnezyumu al bol yastık yat canım en iyisi bende çok özeniyorum bu sene gördüklerime darısı bize inşallah

Ben gül kurusu bı renk tercih ettim, bı de beyaz var ama onu evde eşim fotoğraf çekerken giyerim diye düşünüyorum nasipse

Eklentiler

• IMG_20220716_163338.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20220716_124931.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 100
Bn bundan aldım canım göründüğü gibi geldi kumaşıda yumuşacık.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-16-21-01-52-814_trendyol.com.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 97
Çok güzelmiş canım, beyaz alacak olursam bunu değerlendirebilirim ama işte düğmeli mi almak lazım acaba biraz düşüneyim. Emzirme nasıl olur bunda?
Bn bundan aldım canım göründüğü gibi geldi kumaşıda yumuşacık.

Bu arada az evvel duşa girerken göğüslerimin yemyeşil damarlı olduğunu gördüm şoke oldum. Süte hazırlık mı bu

Ben emzirme yeri olan takımlardan aldım canım. Bir elbise bir sabahlık pentiden. Birde suwenden beğendim onu alacağım

Lohusa takımlarında oluyor genelinde düğme bundada var ama bn büyük beden pijamada aldım begenmiştim alttan kaldırırım diye düşündüm.çekim yaptırmıcak olsam beyaz almazdım iyi düşün

Bende damar yok ama smsiyah oldu komple

Benim epeydir mavi yeşil damarlar var, dün de bı göğsümden sıvı gelmişti bugün o kısımda nokta kadar kabuk oluşmuş. Sabah Kağan Kocatepe'yi dinledim, bu haftalar için normal olduğunu söylüyor. Süt aslında hazırmış, akmasını saglayacak hormon doğumla salgılanıyormuş.

Kabuk dediğin sanırım tam göğüs ucunda oluşan sarımsı yapı. Benim tam göğüs ucumda bir boşluk var sanki orda tam kabuk gibi olmayan ama sıvı da olmayan yumuşak dokular dökülüyor çok az.

Doğru söylüyorsun bu haftalarda doğum yapan arkadaşlardan geliyor neticede. Ne mucizevi şey.

Aynen o pıhtılaşmış doku, kendisi dökülebilir ama pek de müdahale etmemek gerekiyor. Mucize gibi vücudumuz gerçekten.

kızlar size bir şey danısmak istiyorum, kendı dr um izinde pazartesi randevum.bgn sürekli idrara sıkısır gbi hissettim ama gidiyorum birşey yok gbi acaba dedim suyum mu sızıyor.acile gittim dr alttan muayne etmek istedi ama ztn erken doğum riskim var baktırmak istemedim dr. baya söylendı.ilk oğlum da da sızıntı gibi gelmişti ama hic alttan muayneyle anlasılmamıstı 2,3 tane prof. a gitmiştik alttan bakmamıstı,açılmaya ztn müsait bir yapım var. siz olsaydınız napardınz

Kızlar ben 30 haftalık oldum bulantısı başlayan oldu mu ? Son 3 gündür mide bulantılarım başladı ilk haftalar kadar şiddetli olmasa da
Aynen benimde başladı sabahları kalkınca özellikle ağzım birbirine yapışıyor bazen kahvaltı yapana kadar öğürme bir de sarı su geliyor. Bazende olmuyor bişey hemen kahvaltıyı yetiştiriyorum. Çok açlığa dayanamıyorum galiba. Ama kötü bir koku da veya ağır bir yemek kokusunda da öğürme,bulantı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…