2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım magnet 12 boyu 7 de eni geliyor ölçtüm böyle söylim minik degil biraz büyük

Kaşımak uyarmayabilir pek, meme ucunda sinirler daha yoğundur, ucu ile pek ilgilenmesen olur aslında
Ay dokunmamam en iyisi sanirim kendi ellerimle dogurcam bu hizla
Woodbabydecor sayfasına yaptırdım bunu da. Fikir olabilir
Ne kadar hos olmus bir bakim hemen
Canım magnet 12 boyu 7 de eni geliyor ölçtüm böyle söylim minik degil biraz büyük
Tesekkur ederim Kuzum bende bu ve diger siradan arasinda kalmistim

Bunları aldım. Kumaşı fittilli ve yumuşacık. Yıkadım ütüledim hiç birşey olmadı uzun süre giyerim. Beyaz rengi de var. Bunların yanına bir tane daha gecelik ekleyeceğim.
Bunlara bende baktım. Kumaşı izmir sıcağına gider mi emin olamadım yakalarının kumaşı nasıl canım birisi yakıyor yazmışta. Şu modelleride beğendim ama sırf kumaşlarına bakmak için mağazadan alacağım

Eklentiler

• 5F2860C1-8D82-4FE6-9E11-E818F5330016.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 92
  • EFBDF581-7F20-4722-967B-BEEB8E9B98E4.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar bende şu makrome anahtarlıklardan yaptırıyorum. Kapı süsünüde böyle yaptırdım. Geriye bebek çikolatası kaldı ama makrome çok mu basit olur yanına kolonya vs daha yaptırsam mı bilemiyorum

Eklentiler

• 82885FA2-6963-49A4-84DE-5F8CFB4FD2F2.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 108
  • C9FA66DD-29BF-44E0-83C8-7F72E092F39E.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar bende şu makrome anahtarlıklardan yaptırıyorum. Kapı süsünüde böyle yaptırdım. Geriye bebek çikolatası kaldı ama makrome çok mu basit olur yanına kolonya vs daha yaptırsam mı bilemiyorum
Çok güzeller kapı süsü cok ciciCanım ziyarete evine hastaneye gelecek sayısı nasıl çokmu.

Cok güzeller Çikolata için İzmir'de elden teslim yapan bı yer bulursan bana da haber verir misin?

Cok güzeller Çikolata için İzmir'de elden teslim yapan bı yer bulursan bana da haber verir misin?
Tabii söylerim canım. henüz siparişini vermedim erir malum sıcakta. Ama şu sayfadan yaptıracağım sanırım çünkü pelit çikolata kullanıyorlarmış. bebekcikolatasi adı.

Öyle dantelli falan sevmiyorum ben o yüzden oralar iyi benim tarzım
Kesinlikle ben de.
Penti ve suwen e bakacağım önerilerinizle
2 çift alacağım canım ben de ne olur ne olmaz diye, hastane evime çok yakın eksik gedik bir şey olursa evden takviyeleri artık önceki giydiklerimden dedim. Sağ Salim vardık şükür yeni uyandım ben
Poyraz Fikret o zaman ismi, Fikret’i bilmiyordum ama çok güzel olmuş böyle. Bir yakınınızın ismi sanırım dimi?
Ben hediyelik için temanın- Darüşşafaka’nın böyle bağış kartları var ondan düşündüm

Matmazella suweni yazdım canım aklıma ordan bakacağım. Model paylaşımın İçin çok teşekkürler.

katinaizmir kağan Kocatepe bu meme ucu kremlerininin sürülmesini doğru bulmuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ve ben ona çok güveniyorum bakalım vakti gelince ne yapacağım.

Ayy bizim bu hevesimiz bitmez sonu yok dün bnde hastane çantasını hazırlıyorum onuda koyum bunuda koyum baktım abartmışım geri eleme yaptım nolcak böyle
Yaa birde o dert var bende organizerlerim gelirse hazırlayacağım inşallah ptt kargo mağduruyum Ya öyle aşırı eşya düşünmüyorum bende kimisi babaya gecelik,terlik,eşofman vs koyuyor abartı geldi banada ihtiyaç olursa gider eve yanii. Bebeğe şampuanda koymayacağım doğumdan sonra ebeler dezenfektanlı bezlerle temizleyip veriyormuş. Bebişede 4 takım koyarım dedim. Birde güzel hastane çıkışını ebelere verme kirleniyor hemen doğar doğmaz giydirmelik daha ucuz aldığın bir takım ver dediler öyle yapacağım. Odaya temizlenip gelince hastane çıkışlarını giydireceğim

Benim eşimin adı ufak bir süprizim oldu canım o. Kapı süsünü görünce anlatamam sevincini.
Bağış kartıda çok mantıklıymış hiç aklıma gelmemişti bak belki ilave başka bir ürün yerine öyle bir şey yapabilirim bende iyi oldu bu fikir teşekkür ederim

Evet bnde bu takımı aldım sırf hemsireye vermek için genelde bebişlerin cogunda var bundanorganizerler cok kullanıslı gerçekten herseyi toparladı bn 2 set almıştım birde bu benim elim kolum olucak..ptt kargodan ıslak mendil almıstım 15 günde getirdiler sagolsunlar bn arrk bişey alırken soruyorum hangi kargo diye

Eklentiler

• IMG_20220717_112349.webp
    87,9 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20220717_112605.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 101
Kimlikte de geçecek bu isim yani değil mi? Ya çok güzel ben de eşimin ismini çok beğeniyorum acaba koysak mı resmiyette

Bana da çok anlamlı geliyor bu tarz hediyeler, babalar gününde de temadan 3 fidan bağışı yapmıştım eşim adıma sertifikasını göndermiştim eşime güzel bir anı olarak kalmıştı. Bi bakarsın canım ben de çok misafir istemiyorum, ekstra gelen olursa gelenler çikolata yesin ama kendi yakın aile fertlerim için bu bağış kartlarından düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…