Hakan Çoker farkıDOĞAL DOĞUM NEDİR VE NASIL HAZIRLANILIR?- Çoker,H. - DOĞUMA HAZIRLIK - Blog | İstanbul Doğum Akademisi kızlar bu sitede çok güzel blog yazıları var.bir tanesini örnek olarak bırakıyorum.Adeta bir kitap gibi,uzun ama çok akıcı.Ben çok severek okudum,çok güzel bilinçlendiriliyor.Diger blog yazılarına da bakabilirsiniz
Canım magnet 12 boyu 7 de eni geliyor ölçtüm böyle söylim minik degil biraz büyükKuzum aceba bu magnetlerde cok mu buyuk duruyor elinde boyutu nasil
Benimde ayni mavi damarlar gerci vucudumda damar gorunmeyen yer yok gerci
Ay ben o kabuklari soyuyordum gordukce
Bende de basladi aynen ozellikle kokular ve yemek yerken yavas yavas bulantilar geliyor
Ahh benim hep alttan muane ediyorlar 28 haftadan beri rahim uzunlugu icin
Birde bende su geliyor sandim onun icin bile 3 kez alttan test aldilar bunun zararli oldugunu dusundum hep ama doktorlar yapiyor sonucta diye bisey demedim umarim bisey olmaz
Ay dokunmamam en iyisi sanirim kendi ellerimle dogurcam bu hizlaKaşımak uyarmayabilir pek, meme ucunda sinirler daha yoğundur, ucu ile pek ilgilenmesen olur aslında
Ne kadar hos olmusWoodbabydecor sayfasına yaptırdım bunu da. Fikir olabilir
Tesekkur ederim Kuzum bende bu ve diger siradan arasinda kalmistimCanım magnet 12 boyu 7 de eni geliyor ölçtüm böyle söylim minik degil biraz büyük
Bizim yapacak fazla bir şeyimiz yok barışık olmaktan başkaAynı aynıama annemde çatlamış hep genetik gerçekten bazısı da hiçbişey sürmüyo pamuk gibi göbekle doğuruyo
Bunlara bende baktım. Kumaşı izmir sıcağına gider mi emin olamadım yakalarının kumaşı nasıl canım birisi yakıyor yazmışta. Şu modelleride beğendim ama sırf kumaşlarına bakmak için mağazadan alacağımBunları aldım. Kumaşı fittilli ve yumuşacık. Yıkadım ütüledim hiç birşey olmadı uzun süre giyerim. Beyaz rengi de var. Bunların yanına bir tane daha gecelik ekleyeceğim.
Karar verdinmi ne yaptırıcaksnAy dokunmamam en iyisi sanirim kendi ellerimle dogurcam bu hizla
Ne kadar hos olmusbir bakim hemen
Tesekkur ederim Kuzum bende bu ve diger siradan arasinda kalmistim
Çok güzeller kapı süsü cok ciciKızlar bende şu makrome anahtarlıklardan yaptırıyorum. Kapı süsünüde böyle yaptırdım. Geriye bebek çikolatası kaldı ama makrome çok mu basit olur yanına kolonya vs daha yaptırsam mı bilemiyorum
Cok güzellerKızlar bende şu makrome anahtarlıklardan yaptırıyorum. Kapı süsünüde böyle yaptırdım. Geriye bebek çikolatası kaldı ama makrome çok mu basit olur yanına kolonya vs daha yaptırsam mı bilemiyorum
Yok sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız ve ailemiz dışında bir süre misafir kabul etmeyeceğiz canım. Hastaneyede sadece anne baba gelirÇok güzeller kapı süsü cok ciciCanım ziyarete evine hastaneye gelecek sayısı nasıl çokmu.
Tabii söylerim canım. henüz siparişini vermedim erir malum sıcakta. Ama şu sayfadan yaptıracağım sanırım çünkü pelit çikolata kullanıyorlarmış. bebekcikolatasi adı.Cok güzellerÇikolata için İzmir'de elden teslim yapan bı yer bulursan bana da haber verir misin?
Kolonyada yaptırsan yeterli olur bence canım ama hevesin varsa bşey demiyorumYok sürekli görüştüğümüz arkadaşlarımız ve ailemiz dışında bir süre misafir kabul etmeyeceğiz canım. Hastaneyede sadece anne baba gelir
Bilemedim işte ya kolonya ya kokulu mum falan mı ilave etsem kararsızımKolonyada yaptırsan yeterli olur bence canım ama hevesin varsa bşey demiyorum
Ayy bizim bu hevesimiz bitmez sonu yokBilemedim işte ya kolonya ya kokulu mum falan mı ilave etsem kararsızım
Kesinlikle ben de.Öyle dantelli falan sevmiyorum ben o yüzden oralar iyi benim tarzım
2 çift alacağım canım ben de ne olur ne olmaz diye, hastane evime çok yakın eksik gedik bir şey olursa evden takviyeleri artık önceki giydiklerimden dedim. Sağ Salim vardık şükür yeni uyandım benKuzucum öncelikle bu bir kax gün iyice dinlen yol yoruyor insanı özellikle hamileyken şişiyor insanın eli ayağı sagsalim varmissinizdir inşallah
Gecelik konusuna gelince de LCW dan emzirmesi kolay bir model aldım dizlerde gecelik birtane de beyaz alacağım bir de pijama takım var yeter diye düşünüyorum
Poyraz Fikret o zaman ismi, Fikret’i bilmiyordum ama çok güzel olmuş böyle. Bir yakınınızın ismi sanırım dimi?Kızlar bende şu makrome anahtarlıklardan yaptırıyorum. Kapı süsünüde böyle yaptırdım. Geriye bebek çikolatası kaldı ama makrome çok mu basit olur yanına kolonya vs daha yaptırsam mı bilemiyorum
Yaa birde o dert var bende organizerlerim gelirse hazırlayacağım inşallah ptt kargo mağduruyumAyy bizim bu hevesimiz bitmez sonu yokdün bnde hastane çantasını hazırlıyorum onuda koyum bunuda koyum baktım abartmışım geri eleme yaptım nolcak böyle
Benim eşimin adı ufak bir süprizim oldu canım o. Kapı süsünü görünce anlatamam sevincini.Kesinlikle ben de.
Penti ve suwen e bakacağım önerilerinizle
2 çift alacağım canım ben de ne olur ne olmaz diye, hastane evime çok yakın eksik gedik bir şey olursa evden takviyeleri artık önceki giydiklerimden dedim. Sağ Salim vardık şükür yeni uyandım ben
Poyraz Fikret o zaman ismi, Fikret’i bilmiyordum ama çok güzel olmuş böyle. Bir yakınınızın ismi sanırım dimi?
Ben hediyelik için temanın- Darüşşafaka’nın böyle bağış kartları var ondan düşündüm
Matmazella suweni yazdım canım aklıma ordan bakacağım. Model paylaşımın İçin çok teşekkürler.
katinaizmir kağan Kocatepe bu meme ucu kremlerininin sürülmesini doğru bulmuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ve ben ona çok güveniyorum bakalım vakti gelince ne yapacağım.
Evet bnde bu takımı aldım sırf hemsireye vermek için genelde bebişlerin cogunda var bundanYaa birde o dert var bende organizerlerim gelirse hazırlayacağım inşallah ptt kargo mağduruyumYa öyle aşırı eşya düşünmüyorum bende kimisi babaya gecelik,terlik,eşofman vs koyuyor abartı geldi banada ihtiyaç olursa gider eve yanii. Bebeğe şampuanda koymayacağım doğumdan sonra ebeler dezenfektanlı bezlerle temizleyip veriyormuş. Bebişede 4 takım koyarım dedim. Birde güzel hastane çıkışını ebelere verme kirleniyor hemen doğar doğmaz giydirmelik daha ucuz aldığın bir takım ver dediler öyle yapacağım. Odaya temizlenip gelince hastane çıkışlarını giydireceğim
Kimlikte de geçecek bu isim yani değil mi? Ya çok güzel ben de eşimin ismini çok beğeniyorum acaba koysak mı resmiyetteBenim eşimin adı ufak bir süprizim oldu canım o. Kapı süsünü görünce anlatamam sevincini.
Bağış kartıda çok mantıklıymış hiç aklıma gelmemişti bak belki ilave başka bir ürün yerine öyle bir şey yapabilirim bende iyi oldu bu fikir teşekkür ederim
İyiyim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, nasılsın şimdi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?