Çantayı hazırlamaya başladınmı canımİyiyim teşekkür ederim
Ya bende aldım böyle setlerden battaniyesiz olanı versek hemşireye sorun olur mu ki..Evet bnde bu takımı aldım sırf hemsireye vermek için genelde bebişlerin cogunda var bundanorganizerler cok kullanıslı gerçekten herseyi toparladı bn 2 set almıştım birde bu benim elim kolum olucak..ptt kargodan ıslak mendil almıstım 15 günde getirdiler sagolsunlar bn arrk bişey alırken soruyorum hangi kargo diye
Başladım güzelim zamanında yıkayıp kaldırmıştım zaten tekrar yıkama yapmayı düşünmüyorum ütüleyeceğim sadece kızın malzemelerini bir daha yıkar ütülerim sanırım geri kalan da elime geçenleri koydum ben bir gece kalacağım hastanede eve yakın o yüzden çok bir şey almayı düşünmüyorumÇantayı hazırlamaya başladınmı canım
Çok minnoşlar yaa kız olunca başka tabii kıyafetler falanEvet bnde bu takımı aldım sırf hemsireye vermek için genelde bebişlerin cogunda var bundanorganizerler cok kullanıslı gerçekten herseyi toparladı bn 2 set almıştım birde bu benim elim kolum olucak..ptt kargodan ıslak mendil almıstım 15 günde getirdiler sagolsunlar bn arrk bişey alırken soruyorum hangi kargo diye
Evet kimliktede olsun istiyoruz zaten kendi ne istiyorsa büyüyünce onu kullanır. Bu aralar moda galiba ama hep böyle baba ismide duyuyorumKimlikte de geçecek bu isim yani değil mi? Ya çok güzel ben de eşimin ismini çok beğeniyorum acaba koysak mı resmiyette
Bana da çok anlamlı geliyor bu tarz hediyeler, babalar gününde de temadan 3 fidan bağışı yapmıştım eşim adıma sertifikasını göndermiştim eşime güzel bir anı olarak kalmıştı. Bi bakarsın canım ben de çok misafir istemiyorum, ekstra gelen olursa gelenler çikolata yesin ama kendi yakın aile fertlerim için bu bağış kartlarından düşündüm.
Bn fitil kullanıyorum ama sürekli akıntım olmuyor bazen fitil gece az akıyor bazende gündüzz çamaşır yetiştiremicek kadar degil.birde akıntı beyaz oluyor fitil oldugu anlasılıyorKızlar ne güzel hepiniz tatlı telaşlar içerisindesiniz harikalar hepsi
Ama benim akıntıyla başım dertte dün kontrolde doktor su gibi akıntıma enfeksiyon kaynaklı dedi fitil verdi gece ilkini aldım, sabaha kadar süren ve hala artarak devam eden su akıntısı var. Rahatsız edici koku gitti ama akıntı çoğaldı çamasır yetistiremiyorum. Korkuyorum da, doktor bi sorun görmedi ama acile gidesim var.
Vajinal fitil kullanan anneler siz ne dersiniz?
Bunların kumaşı sanki yıkayınca bozulacakmış gibi geldiği için grileri aldım ben. Kumaşı incecik tiril tiril. Mağazada bakacaksanız benim aldıklarıma da bakın mutlaka anlayacaksınız ne demek istediğimi.Bunlara bende baktım. Kumaşı izmir sıcağına gider mi emin olamadım yakalarının kumaşı nasıl canım birisi yakıyor yazmışta. Şu modelleride beğendim ama sırf kumaşlarına bakmak için mağazadan alacağım
Evet hepsine bakacağım ondan güvenemedim online siparişeBunların kumaşı sanki yıkayınca bozulacakmış gibi geldiği için grileri aldım ben. Kumaşı incecik tiril tiril. Mağazada bakacaksanız benim aldıklarıma da bakın mutlaka anlayacaksınız ne demek istediğimi.
HayirKarar verdinmi ne yaptırıcaksn
Bn yanına bitane uyguna penye battaniye aldım onu verecegim setin yanında. şapkası biraz kücük geldi gözüme sence olurmuYa bende aldım böyle setlerden battaniyesiz olanı versek hemşireye sorun olur mu ki..
İnternet alışverişi güz3l ama beklemek biraz kötü sabırsızlanıyor insanÇok minnoşlar yaa kız olunca başka tabii kıyafetler falanayy bende dolap içlerine falanda aldım organizer inş çabuk gelir
Bnmde bi kendi takımlarım kaldı onlarnda paçası yapılıcak onlarıda koyarsam tamamdırBaşladım güzelim zamanında yıkayıp kaldırmıştım zaten tekrar yıkama yapmayı düşünmüyorum ütüleyeceğim sadece kızın malzemelerini bir daha yıkar ütülerim sanırım geri kalan da elime geçenleri koydum ben bir gece kalacağım hastanede eve yakın o yüzden çok bir şey almayı düşünmüyorum
Aslında benim de uyumlu bir penye battaniyem var oyle yapayım sonra temiz temiz hastane çıkışını giydiririz. Ölçüler standart oluyo genelde ama dilersen bı de yedek al yanınaBn yanına bitane uyguna penye battaniye aldım onu verecegim setin yanında. şapkası biraz kücük geldi gözüme sence olurmu
Alaym yedek büyük kafalı olursa girmeyebilirAslında benim de uyumlu bir penye battaniyem var oyle yapayım sonra temiz temiz hastane çıkışını giydiririz. Ölçüler standart oluyo genelde ama dilersen bı de yedek al yanına
Gittim acile amniyosure yapıldı çok sükür negatif ama eve geldim buBn fitil kullanıyorum ama sürekli akıntım olmuyor bazen fitil gece az akıyor bazende gündüzz çamaşır yetiştiremicek kadar degil.birde akıntı beyaz oluyor fitil oldugu anlasılıyor
Bu defa da nokta kadar kan geldi. Spekulum ile test alındı sanırım alttan muayene sonrası az bi kanama normalmiş. Bilemiyorum vallahi şu 2 ay bi geçseydi de rahatlasak hepimizGittim acile amniyosure yapıldı çok sükür negatif ama eve geldim bu
Kan olablir diye söyledilermi canım birdaha kontrolün ne zamanBu defa da nokta kadar kan geldi. Spekulum ile test alındı sanırım alttan muayene sonrası az bi kanama normalmiş. Bilemiyorum vallahi şu 2 ay bi geçseydi de rahatlasak hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?