2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya bende aldım böyle setlerden battaniyesiz olanı versek hemşireye sorun olur mu ki..

Çantayı hazırlamaya başladınmı canım
Başladım güzelim zamanında yıkayıp kaldırmıştım zaten tekrar yıkama yapmayı düşünmüyorum ütüleyeceğim sadece kızın malzemelerini bir daha yıkar ütülerim sanırım geri kalan da elime geçenleri koydum ben bir gece kalacağım hastanede eve yakın o yüzden çok bir şey almayı düşünmüyorum

Herkese selam kızlar, bugün 32+2 olduk. 32den beri ciddi olarak kendimi ağırlaşmış paytak bir hamile gibi hissediyorum Bel ağrılarım yavaştan başladı, daha çabuk yoruluyorum artık. Oğluşun odasını yapıyoruz eşimle son bikaç eksik kaldı çok şükür. Hastane çantası hazırlayacağım bu hafta ama bizim ev hastaneye çok yakın olmadığı için listemi anne, bebek ve baba olarak yaptım. Umarım herşey yolunda gider de zamanında alırız hepimiz kucağımıza İlk doğduğunda, yeni doğan takımını battaniye vs herşeyi ile hastane veriyor bizim o yönden kafam rahat, odaya gelince kendim değiştiririm aldıklarımdan diye düşünüyorum, çocuğum hastane logolu kıyafetler ile gezmesin ortalıkta

Çok minnoşlar yaa kız olunca başka tabii kıyafetler falan ayy bende dolap içlerine falanda aldım organizer inş çabuk gelir

Evet kimliktede olsun istiyoruz zaten kendi ne istiyorsa büyüyünce onu kullanır. Bu aralar moda galiba ama hep böyle baba ismide duyuyorum En iyisini düşünmüşsün canım fidan bağışlattıracağım bende büyük ihtimal

Kızlar ne güzel hepiniz tatlı telaşlar içerisindesiniz harikalar hepsi
Ama benim akıntıyla başım dertte dün kontrolde doktor su gibi akıntıma enfeksiyon kaynaklı dedi fitil verdi gece ilkini aldım, sabaha kadar süren ve hala artarak devam eden su akıntısı var. Rahatsız edici koku gitti ama akıntı çoğaldı çamasır yetistiremiyorum. Korkuyorum da, doktor bi sorun görmedi ama acile gidesim var.
Vajinal fitil kullanan anneler siz ne dersiniz?

Bn fitil kullanıyorum ama sürekli akıntım olmuyor bazen fitil gece az akıyor bazende gündüzz çamaşır yetiştiremicek kadar degil.birde akıntı beyaz oluyor fitil oldugu anlasılıyor

Bunların kumaşı sanki yıkayınca bozulacakmış gibi geldiği için grileri aldım ben. Kumaşı incecik tiril tiril. Mağazada bakacaksanız benim aldıklarıma da bakın mutlaka anlayacaksınız ne demek istediğimi.

Evet hepsine bakacağım ondan güvenemedim online siparişe

Bnmde bi kendi takımlarım kaldı onlarnda paçası yapılıcak onlarıda koyarsam tamamdır

Bn yanına bitane uyguna penye battaniye aldım onu verecegim setin yanında. şapkası biraz kücük geldi gözüme sence olurmu
Aslında benim de uyumlu bir penye battaniyem var oyle yapayım sonra temiz temiz hastane çıkışını giydiririz. Ölçüler standart oluyo genelde ama dilersen bı de yedek al yanına

Bu defa da nokta kadar kan geldi. Spekulum ile test alındı sanırım alttan muayene sonrası az bi kanama normalmiş. Bilemiyorum vallahi şu 2 ay bi geçseydi de rahatlasak hepimiz
Kan olablir diye söyledilermi canım birdaha kontrolün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…