2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhba bugün ben rutin kontrole gittim, bebegimin karın çevresi vs normal fakat kafası 2 hafta önde çıkıyor büyükmüş bu durumu yaşayan var mı ilk gebeliğim ve tedirginim
Benmde 1 hafta kafa önde karın cevresi 2 hafta önde cıkıyor doktorum sorunmuş gibi hiç konusmadı hep bebegin cok iyi dedi

Valla tam dedigin gibi ilk zamanlar oyle stres yaptim ki hastaneden sonra
Sukurler olsun 30 gectik bundan sonra kendime bakmayi dusunuyorum cidden coktum
Sadece kasinlara bas gelemiyorum benim hamileligim baya zordu hep stres uzerine birazda olsun keyfini cikartamadim

Ama bu hastane cikisi felan beni oyle rahatlatiyor anlatamam onlar icin hazirlik yapmak iyi geldi sanki
Ay iki seyi cok istiyorum sutum olsun doysunlar birde gece uyusunlae
Ama dedigin gibi Simdiden arastirmak daha rahat en azindan onlarla bunu yapamam

Kafa boyu bizim de hep önde, doktora sordum kafa boyu büyük çıkıyor sorun olur mu diye kim söyledi sana ben mi söyledim dedi. Yok siz söylemediniz ben verdiğiniz kağıtlardan baktım dedimsnsheh

Kızdı bana. Hiçbir sorun yok dedi.

Kontrolü olan arkadaşlarım güzel geçsin inşallah, benimki ctesi günü.

Bn çantayı hazırladım şimdi vakiit geçmiyor biliyordum bn erken hazırlaynca böyle vakit geçmicegini hazırlamak cok zevkli

Bn çantayı hazırladım şimdi vakiit geçmiyor biliyordum bn erken hazırlaynca böyle vakit geçmicegini hazırlamak cok zevkli
maşallah hızlısın benim daha çok eksiğim var, doğum iznine çıkınca yıkamayı düşünüyorum ama oda çok mu geç olur bilemedim

seni ufak da olsa anlıyor olabilirim. benim de yüzüm pek gülmedi gebeliğimde :)
tek motivasyonum minik kız hareketli çok şükür. bir de renkli ultrasondaki ifadeleri içimi eritiyor :)

sürece hazırlanıyorsun hazırlıksız değilsin bu rahatlatıyordur:) benim de acil başlamam lazım ama elim ayağıma dolandı :)))
olur inşallah hepsi olur. başta uykusuzluk çekeblirsin ama artık sağlıklı olsunlar da :)
bebişler gelince çok fırsat bulamayız araştırma işlerine bence de tatlım. şimdiden hazır olmak en güzeli :)

ya güldüm allah affetsin
bizimki de çok detay sorunca yüz ifadesi bi gülmekle seni gidi seni ifadesine dönüşüyor, keyifliyse
eşim de doktorun yanında dalga geçiyor kadın doğum uzmanı oldu başımıza diye ama henüz yanlış teşhisim olmadı
ahaha ayyy
bugün ben de başka bi doktora görüneceğim doktorumun yönlendirmesi ile. hayırlısı olsun bakalım :)

Utu felan hep hazirmi

Bende valize koydum daha utu felan yok ortada ama onu baktikca mutlu oluyorum
Bn yıkamayı ütüyü coktan hallettim poşetledim hurçladım valize konmalık kaldı bi benm pijamalar kaldı paçaları yapılıp yıkanıp ütülenip konucak birde biberon emzik kaynatıp koyucam o kadar

Eklentiler

• IMG_20220718_115609.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 91
Bn yıkamayı ütüyü coktan hallettim poşetledim hurçladım valize konmalık kaldı bi benm pijamalar kaldı paçaları yapılıp yıkanıp ütülenip konucak birde biberon emzik kaynatıp koyucam o kadar
ay böyle paylaşımlar görünce oturup tek tek ne koydun kııızz edasıyla bakasım geliyor
çok heyecanlandırıyor ya
suan hepsi poşetler içinde dolapta duruyor benim. ay ay ayırdım yıkarken o sekilde başlarım diye. elim gitmiyor heyecandan

Sen şöyle 30 geçince başla yoksa sana hiç vakit geçmez biraz belin sırtın agrır ama olsun değer bn karıştırıp yıkadım artk eve gelince ölçerek giydiricem hangisi olursa poşetleme yapmadan koyacaktım ama hastanede sürekli aç kapat elimiz degmesin mikroplanır diye düşündüm poşetledim hastalık beni korkutuyor

Keşke bende hazırlasaydım diyorum bugün yaa maşallah boğazlarım acıyor kuru öksürük ve mide bulantısı yapıyor kıpırdamak bile istemiyorum bugün. Kontrol var diye kalktım duş aldım zar zor onu bile canım istemedi

Hastamı olucaksın acaba ilerlemeden önünü kesmek lazım birde sıcaklarda zaten agırız hastalık olunca zehir oluyor günller kendini iyi hissedince yaparsın sen iyi ol biter

Birde ilk gebelik ya insan degisik bir ruh halinde oluyor cok zor ama sonunu getirmemizr bisey kalmadi
Y’a varya ne tatli olmus bayildim
Benimde ne zaman olacagi belli degil yavastan bende basliycam utu islerine cok eksigim kalmadi
Bir sutyenlerle diger urunler gelecek o zamana kadar bunlari hallederim
Of Kasiniyorum diye yarina randevu verdiler gebelik kolestazi varmi diye varsa gene hastaneye alabilirler yapip cikmak en temizi
Gitmek istemiyorum hastaneye alirlar diye

iyi yapmışsın ben de tek tek paketleyeceğim :)
kullanmadığımız olursa temiz temiz kalır :)

kuzum erken doğum riski iyice arttı rahim ağzı uzunluğu biraz kısalmış, tocoda sancılar çıkınca ciğer geliştiriceler yapıldı. ilaçlar filan verildi.
biraz hızlanıcaz mecburen :)

Birde ilk gebelik ya insan degisik bir ruh halinde oluyor cok zor ama sonunu getirmemizr bisey kalmadi
inşallah vakitlice canımm :)
çok geçmiş olsun. kontrole denk geldiği iyi olmuş doktorunla da görüşürsün durumunu.
güzel haberlerle gel inşallah canım

Ahh dogru ben bi an onu düşünemedim.kendini hazır hissettiginde başla o zaman 3 4 günde anca bitirdim ben

Durumdan dolayı kontrol altında olman daha iyi.bebekleri etkiliyormu peki kolestazi varsa

içimi rahatlattınyanı idrar testi istemedi ultrason bakmadı.çatı muayenesi de erken doğum riski olan biri için daha kötü yapabiliyor. yrn eczaneden alıcam pazarteside dr. um inşallah guzel şeyler söyler
Eczane yerine yakınlarda kadın doğum hastanesi varsa oraya gidip yaptırmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…