bizimde kontrolümüz vardı bufün 29+2 de boy 39 cm kilosuda 1367 gr dı doktor ne fazla kilolu nede zayıf normal dedi kafası aşağıdaydı şimdi poposu aşağı dönmüş inşallah tekrar döner
Kızlar ben de kontrolden çıktım şimdi 34 haftalık 2400 gram boyu da 44 cm açılmam yok rahim ağzını 46mm olarak ölçtü erken doğum riski yok sebepsiz kanama olmuş dedi doktor plasentasında suyunda bir problem görmedi çok şükür rahatladım
Bugün kafam iyi değil ya boğazımdan rahatsızım keyfim yok pek Ben hiç takılmıyorum ya doktor hiçbir sıkıntı yok dedi araştırma yaptıkça stres olacağım sonra
Merhaba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm 40 cm 1570 g olmuş bile :) coraspin ve oksapar iğne kullanıyordum 32. Haftada coraspini bırakmamı söyledi doktorum
Hastanedeyken kadin 28 haftalik dogum yapti
Sut sagma makinasiyla bile hemen gelmemisti haklisin aslinda ben bunlari unutuyorum
Ay sorma beni stres aliyor simdi bile kac kilo dogacaklar buyuyeceklermi diye ama insallah olur ya sutumuz felan
Cok haklisin sonra sut gelmezse bununda sorununu cekerim simdiden dusunmek gerek bunu bir arastiriyim alim olmadi
Maşallah canım benim e bize yok mu şu güzel fotoğraftan bi içimiz açılsaydı
aynen doğru diyorsun bizimki de öyle
Ama napalım bilgisiz bilinçsiz olsam ben bu kadar dayanamazdım herhalde. Tamam doktorum ne derse boynum kıldan ince ama ipleri salamıyorum olmuyor
Ya her bakımdan maşallah
Kanamanın sorun teşkil etmemesine çok sevindim.
allahım bize de nasip et be34 hafta 44mm maşallah
Bebeğin dönmesi için Bazı egzersizler var riskli durumların yoksa bi bak bence.
Bir de duymuşsundur dönmesi zor olsa bile doğum öncesi dönenler oluyor
Sağlıkla vaktiyle gelsinler de Allah’ın izniyle. Geliş tarzlarını kendileri belirliyor
Benimki de mecburi sezaryen mesela vaktini sağlıkla doldurması, beklemesi tek isteğim