2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Senin adına çok sevindim
Insallah vakti saatinde gelir bebislerimiz

Ayy hep eklerdim ben arabada bırakmışım bakarken yürümeye halim yok diye inip almaya üşeniyorum
Hahaha hatun çocuğu arabada mı unuttun
Senin yine iyi ben ultrasonda ölçümler incelemelere odaklanmaktan çocuğun esgaline bakmamışım

Hahaha hatun çocuğu arabada mı unuttun
Senin yine iyi ben ultrasonda ölçümler incelemelere odaklanmaktan çocuğun esgaline bakmamışım
Bugün kafam iyi değil ya boğazımdan rahatsızım keyfim yok pek Ben hiç takılmıyorum ya doktor hiçbir sıkıntı yok dedi araştırma yaptıkça stres olacağım sonra

28 haftalık olan kadın normal doğum mu yaptı? Küçük bebek normal doğumla daha zor doğarmış diyorlar ya

De kızım hala dönmemiş doktor bu saatten sonra biraz zor gibi dedi sezeryana gün verecek 2 hafta sonra

De kızım hala dönmemiş doktor bu saatten sonra biraz zor gibi dedi sezeryana gün verecek 2 hafta sonra
Bebeğin dönmesi için Bazı egzersizler var riskli durumların yoksa bi bak bence.
Bir de duymuşsundur dönmesi zor olsa bile doğum öncesi dönenler oluyor
Sağlıkla vaktiyle gelsinler de Allah’ın izniyle. Geliş tarzlarını kendileri belirliyor
Benimki de mecburi sezaryen mesela vaktini sağlıkla doldurması, beklemesi tek isteğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…