2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bn ne olur ne olmaz diye korkumdan hazırladım koydum dogumm izni kaçıncı haftadaydı
32. haftadan itibaren alınabiliyor ama ben 37 ye kadar dayanmak istiyorum. doğumdan sonra daha çok izin lazım olacak
37 de çok geç olur galiba çanta için... işte 34 de filan yaparım
ben çok kararsız alışveriş yapıyorum , pijama takımı alıcam 10 kere bakıyorum, bedeni öyle mi böyle mi
emzirme sütyeni alıcam mesela ama göğüs ölçüm değişir mi değişmez mi diye düşünmekten alamadım , çok pimpiriklik yapmaktan alışverişi de rahat yapamıyorum

Durumdan dolayı kontrol altında olman daha iyi.bebekleri etkiliyormu peki kolestazi varsa
Nette etkiliyor diye okudum korktum biraz bebeklerin hareketlerini dinliyorim dusta dahi oturdum bekki gecer diye yok kasinmaktan yara oldum aetik mecburum gitmeye
3 hafta once negatifti ama kasinti azdi simdi resmen delirdi
Y’a burasi cok asiri sicak ondan yada cidden pozitife dondu

Hastamı olucaksın acaba ilerlemeden önünü kesmek lazım birde sıcaklarda zaten agırız hastalık olunca zehir oluyor günller kendini iyi hissedince yaparsın sen iyi ol biter

çok geçmiş olsun. kontrole denk geldiği iyi olmuş doktorunla da görüşürsün durumunu.
güzel haberlerle gel inşallah canım
Bebişi görünce kendime geldim Doktorumda bitkisel öksürük şurubu yazdı. Kafamız arayı açmış 3 hafta önde ama her şeyi normalmiş şükür 41 cm 1773gr olmuşuz 31+0ım bugün

Gül canım benim hepimiz gülelim
Valla bana da ilk zamanlar sen nerden araştırıp geldin bunları der gibi bakıyordu ama kibar adam çizgisinden çıkmadı hiç.

Bebişi görünce kendime geldim Doktorumda bitkisel öksürük şurubu yazdı. Kafamız arayı açmış 3 hafta önde ama her şeyi normalmiş şükür 41 cm 1773gr olmuşuz 31+0ım bugün
Ooh
Alabildin mi fotoğraf ben alamıyorum son kontrollerde içim buruk.
Kilosu da çok iyi maşallah. 31+3 te gideceğim ben de seni güncellerim senle hemen hemen aynıyız
Kafalar büyük yaşıtlarından öndelerse demek

Bu sefer aldık canım sonunda evet tosun yanaklı olacak gibi

Kızlar ben de kontrolden çıktım şimdi 34 haftalık 2400 gram boyu da 44 cm açılmam yok rahim ağzını 46mm olarak ölçtü erken doğum riski yok sebepsiz kanama olmuş dedi doktor plasentasında suyunda bir problem görmedi çok şükür rahatladım

Çok şükür gözün aydın maşallah kilosuda cok iyi kontrolleri sıklaştırdımı doktorun

O ikilem cok kötü ama bn hep pijamalarımı dogunca kafadan 3 4 kilo gidicek diye hesaplayarak aldım.emzirme sütyeni şansa artık.34 çanta için iyi 37 geç olabilir

Gece hiç uyutmuyordur inşallah caresi bulunurda geçer.bende olmadı şuanaa kadar sonrasını bilmiyorum

O ikilem cok kötü ama bn hep pijamalarımı dogunca kafadan 3 4 kilo gidicek diye hesaplayarak aldım.emzirme sütyeni şansa artık.34 çanta için iyi 37 geç olabilir
Doğumdan sonra genelde göbek hemen gitmiyo canım 5 6 aylıkken ki gibi oluyo.

Maşallah canım benim e bize yok mu şu güzel fotoğraftan bi içimiz açılsaydı
Gül canım benim hepimiz gülelim
Valla bana da ilk zamanlar sen nerden araştırıp geldin bunları der gibi bakıyordu ama kibar adam çizgisinden çıkmadı hiç.
aynen doğru diyorsun bizimki de öyle
Ama napalım bilgisiz bilinçsiz olsam ben bu kadar dayanamazdım herhalde. Tamam doktorum ne derse boynum kıldan ince ama ipleri salamıyorum olmuyor
Ya her bakımdan maşallah
Kanamanın sorun teşkil etmemesine çok sevindim.
allahım bize de nasip et be34 hafta 44mm maşallah

Gece hiç uyutmuyordur inşallah caresi bulunurda geçer.bende olmadı şuanaa kadar sonrasını bilmiyorum
Insallah da hic olmaz geceleri dort bes kez suya girip cikiyorum anca uyuyorum insllah sonuclar iyi cikar ya
Erken dogum yada Allah korusun bebek olumleri riski var felan diyor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…