32. haftadan itibaren alınabiliyor ama ben 37 ye kadar dayanmak istiyorum. doğumdan sonra daha çok izin lazım olacakBn ne olur ne olmaz diye korkumdan hazırladım koydumdogumm izni kaçıncı haftadaydı
Nette etkiliyor diye okudum korktum biraz bebeklerin hareketlerini dinliyorim dusta dahi oturdum bekki gecer diye yok kasinmaktan yara oldum aetik mecburum gitmeyeDurumdan dolayı kontrol altında olman daha iyi.bebekleri etkiliyormu peki kolestazi varsa
Hastamı olucaksın acaba ilerlemeden önünü kesmek lazım birde sıcaklarda zaten agırız hastalık olunca zehir oluyor günllerkendini iyi hissedince yaparsın sen iyi ol biter
Bebişi görünce kendime geldimçok geçmiş olsun. kontrole denk geldiği iyi olmuş doktorunla da görüşürsün durumunu.
güzel haberlerle gel inşallah canım
Gül canım benim hepimiz gülelimseni ufak da olsa anlıyor olabilirim. benim de yüzüm pek gülmedi gebeliğimde :)
tek motivasyonum minik kız hareketli çok şükür. bir de renkli ultrasondaki ifadeleri içimi eritiyor :)
sürece hazırlanıyorsun hazırlıksız değilsin bu rahatlatıyordur:) benim de acil başlamam lazım ama elim ayağıma dolandı :)))
olur inşallah hepsi olur. başta uykusuzluk çekeblirsin ama artık sağlıklı olsunlar da :)
bebişler gelince çok fırsat bulamayız araştırma işlerine bence de tatlım. şimdiden hazır olmak en güzeli :)
ya güldüm allah affetsin
bizimki de çok detay sorunca yüz ifadesi bi gülmekle seni gidi seni ifadesine dönüşüyor, keyifliyse
eşim de doktorun yanında dalga geçiyor kadın doğum uzmanı oldu başımıza diyeama henüz yanlış teşhisim olmadı
ahaha ayyy
bugün ben de başka bi doktora görüneceğim doktorumun yönlendirmesi ile. hayırlısı olsun bakalım :)
OohBebişi görünce kendime geldimDoktorumda bitkisel öksürük şurubu yazdı. Kafamız arayı açmış 3 hafta önde ama her şeyi normalmiş şükür 41 cm 1773gr olmuşuz 31+0ım bugün
Bu sefer aldık canım sonundaOoh
Alabildin mi fotoğraf ben alamıyorum son kontrollerde içim buruk.
Kilosu da çok iyi maşallah. 31+3 te gideceğim ben de seni güncellerim senle hemen hemen aynıyız
Kafalar büyük yaşıtlarından öndelerse demek
MaşallahBebişi görünce kendime geldimDoktorumda bitkisel öksürük şurubu yazdı. Kafamız arayı açmış 3 hafta önde ama her şeyi normalmiş şükür 41 cm 1773gr olmuşuz 31+0ım bugün
Çok şükür gözün aydın maşallah kilosuda cok iyiKızlar ben de kontrolden çıktım şimdi 34 haftalık 2400 gram boyu da 44 cm açılmam yok rahim ağzını 46mm olarak ölçtü erken doğum riski yok sebepsiz kanama olmuş dedi doktor plasentasında suyunda bir problem görmedi çok şükür rahatladım
O ikilem cok kötü ama bn hep pijamalarımı dogunca kafadan 3 4 kilo gidicek diye hesaplayarak aldım.emzirme sütyeni şansa artık.34 çanta için iyi 37 geç olabilir32. haftadan itibaren alınabiliyor ama ben 37 ye kadar dayanmak istiyorum. doğumdan sonra daha çok izin lazım olacak
37 de çok geç olur galiba çanta için... işte 34 de filan yaparım
ben çok kararsız alışveriş yapıyorum , pijama takımı alıcam 10 kere bakıyorum, bedeni öyle mi böyle mi
emzirme sütyeni alıcam mesela ama göğüs ölçüm değişir mi değişmez mi diye düşünmekten alamadım , çok pimpiriklik yapmaktan alışverişi de rahat yapamıyorum
Gece hiç uyutmuyordurNette etkiliyor diye okudum korktum biraz bebeklerin hareketlerini dinliyorim dusta dahi oturdum bekki gecer diye yok kasinmaktan yara oldum aetik mecburum gitmeye
3 hafta once negatifti ama kasinti azdi simdi resmen delirdi
Y’a burasi cok asiri sicak ondan yada cidden pozitife dondu
Doğumdan sonra genelde göbek hemen gitmiyo canım 5 6 aylıkken ki gibi oluyo.O ikilem cok kötü ama bn hep pijamalarımı dogunca kafadan 3 4 kilo gidicek diye hesaplayarak aldım.emzirme sütyeni şansa artık.34 çanta için iyi 37 geç olabilir
2 hafta sonra tekrar gel dedi çok şükür darısı topikteki diğer bebişlerimize olsunÇok şükür gözün aydın maşallah kilosuda cok iyikontrolleri sıklaştırdımı doktorun
Bakalm yarın benm cimcime ne yapıyormuş2 hafta sonra tekrar gel dedi çok şükür darısı topikteki diğer bebişlerimize olsun
Maşallah canım benimBebişi görünce kendime geldimDoktorumda bitkisel öksürük şurubu yazdı. Kafamız arayı açmış 3 hafta önde ama her şeyi normalmiş şükür 41 cm 1773gr olmuşuz 31+0ım bugün
Gül canım benim hepimiz gülelim
Valla bana da ilk zamanlar sen nerden araştırıp geldin bunları der gibi bakıyordu ama kibar adam çizgisinden çıkmadı hiç.
Ya her bakımdan maşallahKızlar ben de kontrolden çıktım şimdi 34 haftalık 2400 gram boyu da 44 cm açılmam yok rahim ağzını 46mm olarak ölçtü erken doğum riski yok sebepsiz kanama olmuş dedi doktor plasentasında suyunda bir problem görmedi çok şükür rahatladım
Insallah da hic olmaz geceleri dort bes kez suya girip cikiyorum anca uyuyorum insllah sonuclar iyi cikar yaGece hiç uyutmuyordurinşallah caresi bulunurda geçer.bende olmadı şuanaa kadar sonrasını bilmiyorum
Bu sefer gördük uzun bir aradan sonra şükürMaşallahüzel yüzünü gösterdimi
Ayy hep eklerdim ben arabada bırakmışım bakarken yürümeye halim yok diye inip almaya üşeniyorumMaşallah canım benime bize yok mu şu güzel fotoğraftan bi içimiz açılsaydı
Geçmiş olsun canım şimdi durumları nasıl bebekte herhangi bir gelişme zorluğu yaşandı mıBenim yeğenim öyleydi 12 cm olduğu için kafası ve yengemde enfeksiyon olduğu için bebeğe geçmesin diye sezeryan yaptılar
Sağlıkla gelsinler insAllah canımBenmde 1 hafta kafa önde karın cevresi 2 hafta önde cıkıyor doktorum sorunmuş gibi hiç konusmadı hep bebegin cok iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?