2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sağ ol canım gözün aydın benim hala gelmedi sivasta gözüküyor 6 temmuzda almıştım yaa satıcısı esti
Benim de esti canım demek ki PTT kargoda bi sıkıntı var bölgesel olarak.
Boyutları gayet iyi geldi bana henüz ne koyacağımı düşünmedim ama çok büyük değiller.

Bir de şunu almıştım fiyatı çok uygun, kumaş kalitesi de fiyatına göre idare eder.

Eklentiler

• FD6C5B0F-A0A3-4245-862D-1EF71EC71E67.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 72
Keçe mi geldi canım.
Doğuma kadar doldur boşalt yapa yapa şekillenir o

Ben de bu setteki iç zıbın diye geçen bağlamalılardan bi set alayım diyorum ama karar veremedim. Bebişin göbeği düşene kadar kullanımı rahat diyordu bi çok kişi. Alttan çıtçıtlılar yerine.

Hemşireye verirsin canım kaliteli olanlarıda odada giydir dediler bana yaa birsürü organizer aldım dolap içlerine kadar gelse bi an önce yıkanıp ütüleyip yerleştirsek. Özellikle hastane çantasını. Bebişte çok şükür normal doğum pozisyonunda çıktı dönmezse tabii

Keçe ve şu herkesin aldığı organizeler var ya canım çizgili olan ondan geldi.

Hastane çantası hazırlarken iyi olabilir diye düşündüm ben boyutlar güzel. Kullanmadığımı da bebeğin odasında kullanırız çekmecelerde, keremin rengi göründüğünden biraz daha açık geldi sanki. Onun İçin doldurup şekillenmesini beklemek lazım ama bil bakalım ne yok? İçini dolduracak eşya
Neyse başladık vakaların yavaştan tamamlarız inşallah

Aman aman kaliteli değil ama zaten çok pahalı şeyler almayın küçülüyor diyorlar ya. O yüzden alınabilir:)

Heh onu soracaktım bak tam.
30. Haftadan sonra yavaştan dönüyormuş doğum pozisyonu İçin, doktorum öyle söylemişti bana ama benim çok uzun zamandır kafa aşağıda.

Hareketleri hissedince doktor kontrolü beklerken daha rahat olunuyormuş gerçekten, insan sadece yüzünü görmek istiyor ve her şeyin yolunda olduğunu teyit etmek tabiii.

Bugün bi arkadaşım doktora gitmiş resmen vesikalık fotoğraf almış gelmiş, benim çocuğun yüzünde ya kordon oluyor ya plesantaya yüzünü gömmüş oluyor göremedik doğru düzgün

Yaa inşallah son anda dönmezler terse canım. Eskiden doktorun ağzının içine bakardım hissetmeye başladığımdan beri rahatım tabii Bizimde öyle ya ayak,el ya kordon bugün gördük yinede eskiye göre

Oh ohh maşallah kızlar kontroller varmış bugün ne güzel haberler gelmiş öyle içimiz açıldı bu hafta full kontrolle geçecek insalalh ben baya uzak kaldım muhabbetlerden randevular siklasiyor mu annislerim ne durumdasınız. L Lalalala1 bebişim bizimki de öyle plesantaya dayamış yüzünü neyse az kaldı ya yakında kendilerini göreceğiz inşallah Ağustos annelerinin doğumları başlamış Ağustos ortası da bizim başlayacak inşallah bakalım ilk bebegimiz kimden gelecek sağlıcakla gelsinler bu arada pecan P pinkpink Magnifiaque P Papatyakircicegi nasılsınız kızlar var mı gelismeler

Gün içinde çok hareket ediyorum hareketli olunca dönebilir dediklerinden beri daha çok hareket eder oldum sağıma da yatıyorum bir de o egzersizleri deneyeyim bakalım toplamda 7 kilo almışım hantal da değilim ama nasip kısmet işte

Çiçeğim benim 2 hafta sonra doğum tarihim netleşecek erken doğum riskim yok rahim ağzım sımsıkı kapalıymış 46 mm ölçtü uzunluğunu tek sıkıntısı dönmemesi mecburi sezeryan olacak gibi görünüyor şimdilik

Şu valiz için olanlar hariç dolap içi için nasıl organizer aldın canım. İçi mukavva dışı bez, yıkanmıyorlar. Hiç içime sinmedi onları gördüm bi ben de. Nerdeyse alıp dışına fermuarlı kılıf yapma fikri geliyor bana
Aynen iyi düşünmüşsün canım ben de aldım :)
Alırsın alırsın geze geze alır bakarsın:)
Bu arada sen bu takımı doğumda hemşirelere veririm diyorsan eğer, Acıbadem de bebişe doğunca hastanenin takımını giydiriyor diye biliyorum. Bi sor sen onu. Bebişe doğum için kıyafet vermene gerek kalmayabilir. Odaya gelince güzellerle değiştirirsin:)

Hantallıkla alakası yoktur zaten bence ya:)
Artık bebişin keyfi nasıl istiyorsa biraz da :)

Hareketleri azaldı gibi yeri daralmaya basladıgından olsa gerek ama insan korkuyor gene
Kız olmasından mı kaynaklı ne öyle hareket etmesinden uyuyamama durumu yok bende hep kibar hareketler çoğunlukla uyuyor da olabilirler bazen bir yerde toplanıyor karnım yamuluyor o kadar

Evet benimkiler oyle yuzlerine hasreti a bir goremedik dogru durust
Mavis iyim sukur sen nasilsin
Randevum vardi sekizincaya ertelemisler
Yarin test vermeye gitcem gebelik kolestazi icin kasinmaktan her yerim yara oldu dayanamiyorum kasintilara yoksa iyim sukur evde uzanmaya devam
Bazen kalkiyorum cok sicak yatilmiyor arada mecbur kaliyorum ama 31 haftalik olduk insallah bir hafta daha gecsin rahatliycam

Ben LCW’den şöyle iki büyük üç küçük kapaklı sepet aldım dolap almadığım için kendi dolabımızın ortasını ayırdık kendisine askıya asılacakları asar geri kalanı bunlara koyarım diye

Eklentiler

• 157630BC-F333-4CC8-B205-6ED13404919D.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 43
Hantallıkla alakası yoktur zaten bence ya:)
Artık bebişin keyfi nasıl istiyorsa biraz da :)
Yok yok hantallıkla alakası yok da ben orda hareketliliğime dikkat çekmek istemiştim de işte bizim kızın keyfini bekliyoruz bakalım hayırlısı Allahtan

Dimi şaka maka 31 haftaya geldik, şaka gibi geliyor bazen
Ben de Ağustos annelerini girip okuyorum arada itiraf edeyim
Ya senin bu bilgi birikimini ne yapacağız
Maşallah sana bu yolda güzel bir eşlikti bulduk kendimize

Evet kuzum veriyorlarmış yenidoğan kıyafeti, bunları ben kusma vs için takım olsun diye aldım, hiç takımım yoktu yenidoğan İçin. Bir tane beşli takım almıştım, 2 tane de 3lü alt üst ve şapka şeklinde var.Sanırım yenidoğan İçin bir kaç eldiven şapka falan alırsam bunlar yeterli gelir. İnanılmaz hızlı büyüyorlarmış çünkü ilk haftalarda. Sonrasının sonra düşünürüz. Eve kazık çakmayacağız ya elbet çıkarız, en kötü sipariş veririz.

Hem hep görüyorum e- bebekte falan millet bebeğini arabaya koyup geliyor alıyor ihtiyaçlarını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…