2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kizlar aranizda en az kilo alan benim sanirim 5 kilo aldim aceba cokmu kotu bir de bu ara istahsizlik var zorla yiyorum bebekler kilo alsin diye
Sen yesen de yemesen de çocuklar gelişimine bakıyor yesen daha iyi tabi iştahsızlık bende de vardı şimdi biraz biraz yiyorum sırf çocuk için

Vadofone yanımda uygulamasından HSY15 koduya aldıklarım geldi hastane çantası hazırlığı son gazz devam.sizler neler yaptınız hastane çantanız hazırmı. ! Hastane çıkış setimin gelmesini bekliyorum. Bez siparişini hepsiburada 2nci si 1 lira kampanya yapmış. Sleepy bionatural 2 paket 1 numara sipariş verdim.

Eklentiler

• IMG_20220718_130800.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20220718_130645.webp
    26 KB · Görüntüleme: 78
Oo hiç belli olmaz canim son anda bile dönebilir ama hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun tabiki sabırsızlıkla bekliyorum benim de iki haftaya döneceği zamanı
Çok şükür iyiyim kuzucum yaaa nasıl sınır oluyorum su ertelenen randevulara ya neyse belki o zamana kadar gelmek isteyecek bebisler sıcakları hiç deme oturdugumjz yerde ter atıyoruz valla ilk oğlum da sıcaklar denk geldi bı daha tövbe kışın dogurcam demiştim büyük konusmusmmm
Kaşıntı çok beter canım bı ara benim de vardı ama kabariyordu vücudum sivri isirmis gibi kasiniyordu ilaç kullanmadığım için öyle kaldı uzun zamandirda olmadı çok şükür git bakalım ne diyecekler

Ne kadara geldi aldiklarin canim

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-18-23-00-14-153_com.vodafone.selfservis.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2022-07-18-22-59-55-941_com.vodafone.selfservis.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 72
Şunlardan birkaç takım aldım canım bilmiyorum ama inş yıkanır yıkanmıyorsada artık sabunlu bezle silerim

Eklentiler

• 22CEDF12-42FE-4C98-AB6E-ED0E51F0C566.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 70
  • B630130C-C5A1-4F65-84FF-D352C632CEC7.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 1A66D937-D426-4C8A-9545-9B70F82A29D7.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 76
Yaaaaa evet bende okuyup mutlu oluyorum hoşuma gidiyor doğum hikayeleri Rabbim her birimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
-Sunshine vallahi bu kizceye bende bayılıyorum bilgili ve tecrübeli belki birbirimizi tanımıyoruz ama dışarıdaki hayatlardan daha yakın olduk burda birbirimize burada tanışıp sosyal hayatta da görüştüğüm güzel insanlar oldu inşallah olmaya da devam eder çok mutlu oluyorum sizin gibi güzellikleri tanıdığıma

Hastane çıkışı seti 54 liraydı yelekler 36 liraydı canım tanesi indirimli ve kargo bedava olan fiyatlarını ekledim
Yaaa çok iyiymiş ben baktım bı ara pek bişey anlamadım ya halbuki önceden Vodafone luydum bende ama uzak kaldıkça unutmuşum uygulamayı güzel günlerde kullanın canim

Ya gerçekten ben de kendimi çok iyi hissediyorum burda, her şeyi iyisiyle kötüsüyle burda öğrenip tecrübe ettim belki de ondan
Düşük, yeniden hamile kalma süreci, şimdi hamilelik ve sonrasında Allah nasip ederse annelik serüveni

Yaaa çok iyiymiş ben baktım bı ara pek bişey anlamadım ya halbuki önceden Vodafone luydum bende ama uzak kaldıkça unutmuşum uygulamayı güzel günlerde kullanın canim
Sağol canım başta bende zorlandım bulmak için ürünleri sonradan denk geldi. İndirimler denk geldikçe Bakıcam tekrar şimdilik yeter kıyafetleri.en azından kargo bedava olmasıda güzel.evime yakın yürüme mesafesinde ebebek var avmde ama artık yürünmüyor zorluyor iyice bebiş

Kız olmasından mı kaynaklı ne öyle hareket etmesinden uyuyamama durumu yok bende hep kibar hareketler çoğunlukla uyuyor da olabilirler bazen bir yerde toplanıyor karnım yamuluyor o kadar
2 hafta öncesine kadar durmuyordu geceleri bn uyuyorum oda uyuyordu hiç uyandırmadı.şimdide geceleri rahatsız etmiyor ama gündüzleride azaldı sanırım uyuyorlar arada kımıldadıgındada delip geçiyor sanki

Çok geçmiş olsun ben de bayramın ilk günü sizin gibi olmuştum acile gittim test yaptırdım ve covid olmuşum parol içtim sadece bigün ateşim yükseldi sonra halsizlik oldu atlattım çok şükür parol içip ılık duş alırsanız iyi gelir yarın da test verin isterseniz

Kızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
Canım geçmiş olsun öncelikle. Ben daha yeni bayramda 2. korona atlattım gebelikte. aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Bence parol iç bir tane ateşi düşürüp terletiyor direk. Ya da hastaneye gitme imkanın varsa bütün kan değerleri, idrar ve korona test yapılır. Artık korona şuan boğaz ağrılarıyla başlıyor herkeste şuan boğaz ağrısı ve öksürük var

Kızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
Canım bnde o dereceyle gitttim acile normal dedi ölçtüğünde orda farklı cıkmıştı ilaç yazmıyor hiç bişi yapmıyor yapabilecegim bşey yok dedi doktor.sen ılık duş al eger almadıysan o iyi gelir

Gebelikte Covid pozitif çıkınca kanda başka hangi değerlere bakıyorlar? bununla ilgili tekrar hastaneye gitmedim

Magnifiaque maviss_34

Selammm, sorduğunuz için teşekkürler. Umarım herkes iyidir.
Ben hala hastanedeyim. Büyük bir umutla Perinatoloji , yani polikliniklerin açılmasını bekledim. Eve gidersin derler ,diye. Ama bilinmeyen kanama alanı içerde ( Asistanına olur bazen böyle dedi doktor) , her gün gelen kanama eşliğinde, tam gaz devam . Zaman zaman sıvıyla da geliyor hissediyorum .
Uzatmayayım seni evde takip edemeyiz, 34. Haftaya kadar takip , erken gelmek isterse alırız sezeryanla , dedi. Bu da benim için en az iki - üç hafta daha hastane demek .

Ama doktorun dediği şu : İçerde kaldığı her gün , dışardaki günlerce zamana eş değer , prematüre bebekler için.

İnşallah kucağımda alıp götüreceğim haftalara kadar dayanır.

Çok ağladım, oğlumu da çok özledim, anlamıyor niye hastanedeyim. Bebekten olduğunu yani. Uzaklaşır diye korkuyorum.

Her gün nöbet değiştiren , doktorlar, hemşireler, personel… hepsinden farklı şeyler , değerlendirmeler , şefkat ve ya kabalık görebiliyorum.

Tek umrumda olan şey: Sağlıkla gelmesi, kendi beden ve akıl sağlığımla birlikte

Umarım siz de iyisiniz .

Yarın 28 haftalık doğum yapan , duvar komşumu yazayım size. Çok uykum geldi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…