- 26 Eylül 2021
- 933
- 648
- 23
- 28
Sen yesen de yemesen de çocuklar gelişimine bakıyor yesen daha iyi tabi iştahsızlık bende de vardı şimdi biraz biraz yiyorum sırf çocuk içinKizlar aranizda en az kilo alan benim sanirim 5 kilo aldim aceba cokmu kotu bir de bu ara istahsizlik var zorla yiyorum bebekler kilo alsin diye
Oo hiç belli olmaz canim son anda bile dönebilir ama hayırlısı sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsun tabiki sabırsızlıkla bekliyorum benim de iki haftaya döneceği zamanıÇiçeğim benim 2 hafta sonra doğum tarihim netleşecek erken doğum riskim yok rahim ağzım sımsıkı kapalıymış 46 mm ölçtü uzunluğunu tek sıkıntısı dönmemesi mecburi sezeryan olacak gibi görünüyor şimdilik
Çok şükür iyiyim kuzucum yaaa nasıl sınır oluyorum su ertelenen randevulara ya neyse belki o zamana kadar gelmek isteyecek bebislerEvet benimkiler oyle yuzlerine hasreti a bir goremedik dogru durust
Mavis iyim sukur sen nasilsin
Randevum vardi sekizincaya ertelemisler
Yarin test vermeye gitcem gebelik kolestazi icin kasinmaktan her yerim yara oldu dayanamiyorum kasintilara yoksa iyim sukur evde uzanmaya devam
Bazen kalkiyorum cok sicak yatilmiyor arada mecbur kaliyorum ama 31 haftalik olduk insallah bir hafta daha gecsin rahatliycam
Ne kadara geldi aldiklarin canimVadofone yanımda uygulamasından HSY15 koduya aldıklarım geldihastane çantası hazırlığı son gazz devam.sizler neler yaptınız hastane çantanız hazırmı. ! Hastane çıkış setimin gelmesini bekliyorum. Bez siparişini hepsiburada 2nci si 1 lira kampanya yapmış. Sleepy bionatural 2 paket 1 numara sipariş verdim.
Hastane çıkışı seti 54 liraydı yelekler 36 liraydı canım tanesi indirimli ve kargo bedava olan fiyatlarını ekledimNe kadara geldi aldiklarin canim
Şunlardan birkaç takım aldım canım bilmiyorum ama inş yıkanır yıkanmıyorsada artık sabunlu bezle silerimŞu valiz için olanlar hariç dolap içi için nasıl organizer aldın canım. İçi mukavva dışı bez, yıkanmıyorlar. Hiç içime sinmedi onları gördüm bi ben de. Nerdeyse alıp dışına fermuarlı kılıf yapma fikri geliyor bana
Aynen iyi düşünmüşsün canım ben de aldım :)
Alırsın alırsın geze geze alır bakarsın:)
Bu arada sen bu takımı doğumda hemşirelere veririm diyorsan eğer, Acıbadem de bebişe doğunca hastanenin takımını giydiriyor diye biliyorum. Bi sor sen onu. Bebişe doğum için kıyafet vermene gerek kalmayabilir. Odaya gelince güzellerle değiştirirsin:)
Yaaaaa evet bende okuyup mutlu oluyorum hoşuma gidiyor doğum hikayeleri Rabbim her birimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsinDimi şaka maka 31 haftaya geldik, şaka gibi geliyor bazen
Ben de Ağustos annelerini girip okuyorum arada itiraf edeyim
Ya senin bu bilgi birikimini ne yapacağız
Maşallah sana bu yolda güzel bir eşlikti bulduk kendimize
Evet kuzum veriyorlarmış yenidoğan kıyafeti, bunları ben kusma vs için takım olsun diye aldım, hiç takımım yoktu yenidoğan İçin. Bir tane beşli takım almıştım, 2 tane de 3lü alt üst ve şapka şeklinde var.Sanırım yenidoğan İçin bir kaç eldiven şapka falan alırsam bunlar yeterli gelir. İnanılmaz hızlı büyüyorlarmış çünkü ilk haftalarda. Sonrasının sonra düşünürüz. Eve kazık çakmayacağız ya elbet çıkarız, en kötü sipariş veririz.
Hem hep görüyorum e- bebekte falan millet bebeğini arabaya koyup geliyor alıyor ihtiyaçlarını :)
Yaaa çok iyiymiş ben baktım bı ara pek bişey anlamadım ya halbuki önceden Vodafone luydum bende ama uzak kaldıkça unutmuşum uygulamayı güzel günlerde kullanın canimHastane çıkışı seti 54 liraydı yelekler 36 liraydı canım tanesi indirimli ve kargo bedava olan fiyatlarını ekledim
Ya gerçekten ben de kendimi çok iyi hissediyorum burda, her şeyi iyisiyle kötüsüyle burda öğrenip tecrübe ettim belki de ondanYaaaaa evet bende okuyup mutlu oluyorum hoşuma gidiyor doğum hikayeleri Rabbim her birimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
-Sunshine vallahi bu kizceye bende bayılıyorum bilgili ve tecrübeli belki birbirimizi tanımıyoruz ama dışarıdaki hayatlardan daha yakın olduk burda birbirimize burada tanışıp sosyal hayatta da görüştüğüm güzel insanlar oldu inşallah olmaya da devam eder çok mutlu oluyorum sizin gibi güzellikleri tanıdığıma
Sağol canım başta bende zorlandım bulmak için ürünleri sonradan denk geldi. İndirimler denk geldikçe Bakıcam tekrar şimdilik yeter kıyafetleri.en azından kargo bedava olmasıda güzel.evime yakın yürüme mesafesinde ebebek var avmde ama artık yürünmüyor zorluyor iyice bebişYaaa çok iyiymiş ben baktım bı ara pek bişey anlamadım ya halbuki önceden Vodafone luydum bende ama uzak kaldıkça unutmuşum uygulamayı güzel günlerde kullanın canim
2 hafta öncesine kadar durmuyordu geceleri bn uyuyorum oda uyuyordu hiç uyandırmadı.şimdide geceleri rahatsız etmiyor ama gündüzleride azaldı sanırım uyuyorlar arada kımıldadıgındada delip geçiyor sankiKız olmasından mı kaynaklı ne öyle hareket etmesinden uyuyamama durumu yok bende hep kibar hareketler çoğunlukla uyuyor da olabilirler bazen bir yerde toplanıyor karnım yamuluyor o kadar
bugün kaç haftalıksınızMerhaba kızlar benim de bugün kontrolüm vardı bebeğimi gördüm 40 cm 1570 g olmuş bile :) coraspin ve oksapar iğne kullanıyordum 32. Haftada coraspini bırakmamı söyledi doktorum
Çok geçmiş olsun, hamilelikte 38 sınır değerdir diye biliyorum. Gitmeniz iyi olacaktır.Kızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
Canım geçmiş olsun öncelikle. Ben daha yeni bayramda 2. korona atlattım gebelikte. aynı senin yaşadıklarını yaşadım. Bence parol iç bir tane ateşi düşürüp terletiyor direk. Ya da hastaneye gitme imkanın varsa bütün kan değerleri, idrar ve korona test yapılır. Artık korona şuan boğaz ağrılarıyla başlıyor herkeste şuan boğaz ağrısı ve öksürük varKızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
Canım bnde o dereceyle gitttim acile normal dedi ölçtüğünde orda farklı cıkmıştı ilaç yazmıyor hiç bişi yapmıyor yapabilecegim bşey yok dedi doktor.sen ılık duş al eger almadıysan o iyi gelirKızlar ateşim 38.3 şu an. Hastaneye gitmelik bir durum var mı acaba ilaç alamıyoruz malum. İlk defa klimayı açmadım içim titriyor sanki sıtma gibi başım 50kg gibi sanki
30+5 haftalıkbugün kaç haftalıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?