Hepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
@yaos68
Crknkz
@katinaizmir @temmuzekim
Z
Zzy
Dilos6342
L
Lalalala1
@Turunculuu
maviss_34
@Zencefilimsi @Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbi

bakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için