2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Eklentiler

• 20220314_132628.webp
    20220314_132628.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 94
  • 20220314_132613.webp
    20220314_132613.webp
    27 KB · Görüntüleme: 97
Hepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @yaos68 Crknkz Crknkz @katinaizmir @temmuzekim Z Zzy Dilos6342 Dilos6342 L Lalalala1 @Turunculuu maviss_34 maviss_34 @Zencefilimsi @Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )

İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.

Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbi 🥺 bakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi 🥺

Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.

Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.

Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için🙏🏻🦋💙
Merak ettim,
Durumunuz nasil , kanamaniz devam ediyor mu ?
Gittiniz mi kontrole. Insallah bebeğiniz sizinledir.
Bu doktorunuzu birakin lütfen.

Canım benim de 2-3 gün ilerde gözüküyor, gayet güzel maşallah🧿

İşte hep birileri mağdur olmak zorunda sistemde malesef. Umutla uyandın o hayal kırıklığını anlıyorum kuzum..
Özel hastaneye gitme imkanının var mı?

Canım baya bi büyümüş ama benim tahmin yetim hiç yok😂
İmkanım var canim ama grevden dolayı bu haftayı full doldurmuş ilk boşlukta gidicem inşallah 😇
Mavişin içinden erkek geçtiyse kesin kızdır o:KK70: banada erkek diyoduuu😁😁
Hahahah ama benim oğlumun görüntüsüne çok benziyordu kemik yapısı olarak annesi gerçi bende oğlumda hep kız kız dedim pipiyi gösterdi al sana kız dedi ondan bunda hiç ses etmiyorum ne olursa sağlıkla gelsin 😍
Benimde devlette randevum 16 sında ,türk tabipler Birliği 14-15 martta grev var demiş,hekimsen üyeleri 14-16 Mart demiş.Bende sasirdim ya,bari randevu vermeseler
Hiç sorma canım kimisine grevden dolayı iptal edildi diye mesaj gitmiş bana oda gelmedi sabahın bir yarısı çocuğu da arkamdan surukledim ona yanarım yani inşallah sen muayene olabilirsin cnm
maviss_34 maviss_34 meleğim benim de kız olacak ekler misin tabloya rica etsem 💕
Ahhh kuzumn sağlıkla gelsin kızın hemen ekliyim 😍
Kızlaaarrr pipilimmm geliyorrrr açtı gösterdiii direkk❤❤❤ Oğluşum oluyorr hayırlısıylaa anası pipisini yesinn🥰🥰🤩😇😇
Hahaha pipilini sevsinldr senin sağlıkla gelsin oğlusun hemen ekliyim cnm🥰
Tamda grev gününe denk gelmiş canım ya oda etkilemiştir ama özeldeki gibi olmaz tabiki 😔
Aslında ilgi alaka güzeldi bı denerim diye düşünmüştüm en azından tahliller için falan ama bitti gözümde kendi doktorumun canını seveyim 😂

Bursadayım ben siz ? bulduğum doktor özel muayenesi var biraz pahalı muayene ücreti şuan gittiğim dr göre ama çok içime sindi normal doğumdan çok doğal doğum destekçisi son ana kadar sabirla takip edip bekliyor dikişsiz kesisiz doğum yaptırabilmek için yok günü geçti yok suyu geldi diye hemen suni sancıyı takayım yada sezeryana alayım demiyor ama durumum netleşsin ona göre degistircem dr
Merhaba şimdi gördüm yazınızı bende bursadayim benim doktor arayışım da bu yönde gittiğiniz doktordan memnun musunuz? Kime gidiyorsunuz peki 😊

İmkanım var canim ama grevden dolayı bu haftayı full doldurmuş ilk boşlukta gidicem inşallah 😇

Hahahah ama benim oğlumun görüntüsüne çok benziyordu kemik yapısı olarak annesi gerçi bende oğlumda hep kız kız dedim pipiyi gösterdi al sana kız dedi ondan bunda hiç ses etmiyorum ne olursa sağlıkla gelsin 😍

Hiç sorma canım kimisine grevden dolayı iptal edildi diye mesaj gitmiş bana oda gelmedi sabahın bir yarısı çocuğu da arkamdan surukledim ona yanarım yani inşallah sen muayene olabilirsin cnm

Ahhh kuzumn sağlıkla gelsin kızın hemen ekliyim 😍

Hahaha pipilini sevsinldr senin sağlıkla gelsin oğlusun hemen ekliyim cnm🥰

Aslında ilgi alaka güzeldi bı denerim diye düşünmüştüm en azından tahliller için falan ama bitti gözümde kendi doktorumun canını seveyim 😂
Yaa ama ona bugün tahmin yapacaktık biz🥲 baska bir yere randevu alsana naptın şimdi randevu işini

Back
X