• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba, gün içinde bir kaç kez normal kabul ediliyor ama sıklaşıp rahatsız ediyor ise doktora danismalisiniz. Fikir almaktan zarar gelmez. İdrar yolu enfeksiyonu olarak tedavi uygulandı iki hafta sonra tekrar edince vajina için de bir fitil reçete edildi. Her enfeksiyonda kasılma olur diye bir durum yok. Siz takipte kalın👍🏻
Rahim büyüdükçe normaldir diye bilgim vardı ama dediğiniz gibi sıklaştığını hissediyorum doktoruma bir danısayım tesekkur ederim hayırlı bayramlar😊

Kızlar geçen hafta eşim ebebkten sırt ve bel desteği olan hamile yastığı almış bana, sürecim yatarak devam ettiği ve ağrılarım olmaması için. Gerçekten harika bir ürün, kullanmaya başladığımdan beri geceleri çok rahat uyuyorum karnımın üzerine yatma vs ihtimalim olmuyo. Hatta göbeği hafif yana yatırıp sırt üstü de bebeği etkilemeyecek şekilde yatabilyorum. Eğer yatarken uzanırken beli sırtı vs ağrıyan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Doğum sonrası da emzirme yastığı olarak kullanılabiliyormuş, cırt cırtlı olduğu için de yer kaplamıyor çok fazla ve makinede yıkanabilir özellikte 🤗
Link var ki acaba yada fotografi

Kızlaaar iyi bayramlar herkese bakın kahvemde hamile bir kadın çıkmamış mı şu sol tarafta?
Karnına bakan bir kadın görüyorum ben sanki🐣🥲

Eklentiler

• A7C4A7E7-D576-472B-BCA9-5A444FE74979.webp
    A7C4A7E7-D576-472B-BCA9-5A444FE74979.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 53
Kızlaaar iyi bayramlar herkese bakın kahvemde hamile bir kadın çıkmamış mı şu sol tarafta?
Karnına bakan bir kadın görüyorum ben sanki🐣🥲
İyi bayramlar cnm, evet sol eli karnında hamile bir kadın çıkmış, ayrıca 8 vade iicnde yada ayın 8inde güzel olumlu bir haber alacaksınız, hayırlara çıksın 🌸

Merhabalar.ayrıntılı ultrason da netlesir cünkü hem cihazlar cok iyi oluyo hem de en az yarım saat detaylı inceleniyor.abimin 7 sene önce cocugu oldu ve dogana kadar her kontrol de kız dediler ayrıntılı yaptırmamıslardı.tüm hazırlık kıza göre yapıldı.normal dogum oldu bi baktılar erkek.şok olduk.normal dogum olmasa hani bi karısıklık mı oldu denilecek.bu olay beni cok etkiledi.hamileyim 20 haftalık.ama hep acaba mi diyorum cinsiyet konusunda kendiminkininde
Teşekkür ederim sağlıklı olsun da tabi önceliğimiz o ama hazırlık falan yapmak için cinsiyeti öğrenmem istiyoruz. Bir de severken kızım diyoruz şimdi adapte ettik kendimizi kıza değişirse şok oluruz herhalde. Hayırlısı ile sağlıklı olsun da ay sonuna kadar beklemekte zor 😃

İyi bayramlar cnm, evet sol eli karnında hamile bir kadın çıkmış, ayrıca 8 vade iicnde yada ayın 8inde güzel olumlu bir haber alacaksınız, hayırlara çıksın 🌸
Sen anlıyorsun galiba bu işlerden 🙃

Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin canım hepimize. Sen daha iyisin değil mi? Dinlenmeye devam?

Kizlar merhaba
Ben iki gundur hareket hissetmiyorum bugun doktora yazdim sekerli seyler ye dinle kendini olmazsa gel yazmis
Seker yedim bekliyorum bisey olmaz demi
Zaten tekme hissetmiyordum Simdi boyle olunca napacagimi bilemedim
Enfeksiyon var Birde agri gibi degilde kramp vzr

Kizlar merhaba
Ben iki gundur hareket hissetmiyorum bugun doktora yazdim sekerli seyler ye dinle kendini olmazsa gel yazmis
Seker yedim bekliyorum bisey olmaz demi
Zaten tekme hissetmiyordum Simdi boyle olunca napacagimi bilemedim
Enfeksiyon var Birde agri gibi degilde kramp vzr
Naptınız, şekerli bişeyler yemek iyi geldi mi? Hareketlenme oldu mu hissettiniz mi merak ettim sizi umarım herşey yolundadır 🙏

Naptınız, şekerli bişeyler yemek iyi geldi mi? Hareketlenme oldu mu hissettiniz mi merak ettim sizi umarım herşey yolundadır 🙏
Doktorun dedigi gibi yaptim sekerli seyler yeyip uzandim biseyler hissettim ama stresten ne hissettigimde bilmiyorum oyle
Sonra bayram gezmesine gittigimde baklava yedim sanki az hissetmis gibi oldum ama hala doktoru bekliyorum o gel derse gitcem hala

Doktorun dedigi gibi yaptim sekerli seyler yeyip uzandim biseyler hissettim ama stresten ne hissettigimde bilmiyorum oyle
Sonra bayram gezmesine gittigimde baklava yedim sanki az hissetmis gibi oldum ama hala doktoru bekliyorum o gel derse gitcem hala
Anladım ama bence sakin olun eminim minikleriniz keyifleri yerinde rahat rahat takılıyorlardır :) belki de canları bayramda keyif yapmak istemiştir. Herşey yolundadır içinizi ferah tutun🌸

Back
X