Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlaaar siz naptınız yaaa 1078 sayfa konuşmak biraz show değil mi hahaha sadece 2 gün yoktum :) ama konuşulanları o kadar merak ediyorum ki. okuyorum ancak 1008. sayfadayım daha. biter inşallah bugün hahaha

Ben de öyleyim yaa, şimdi 3 sayfa geriden geldim. Didik didik okuyorum mesajları.

Elimde olsa altını çizcem. Sanırsın makale okuyorum.

Arada da yenilere de bakıyorum bir şey kaçmasın diye.

.

Umuyoruz olsun canım.
Ben de odaya hava temizleyici veya nemlendirici bakınıyorum.

.
Bende eşimde aşırı alerjik insanlarız maalesef.Kendimiz için ve bebeğimizde kesin bizim gibi olur diye (inşallah olmaz) dyson hava temizleyici ve nemlendirici almıştık .Gerçekten çok büyük fark oluyor uyurken

O zaman çamaşırını değiştir her tuvaletten çıkınca yapıyor musun bilmiyorum da sirke mantıklı geldi bana da Dualarımız hasta olanlarla umarım bir an önce şifa bulursunuz

Oy çok tatlılar yaa.
Bence de kıza da erkeğe de çok yakışır bunlar.

LCW bilgileri için teşekkür ederiz tatlım.
Bol paça kot alsam kışın kesin koyu renk alırdım.

.

Biz bebek arabasını aldık

bu heyecanla inşallah 8 aylık doğurmam ben
adgjasdhaskhjashdhsd böyle bir haber bekliyordum senden :) :) :)
bir yandan iyi olmuş aslında her şey yılbaşından sonra alıp başını gidicek.
güzel günlerde kullanın canım benim

Kuzum 6. Hafta çok az çıkmıştı şase verdi geçti diye sevinmiştim geçmemiş. Arkadaşının hamileliği nasıl geçti sağlıkla aldı mı kucağına evet kuzum yanma ağrı hepsi var
O zaman çamaşırını değiştir her tuvaletten çıkınca yapıyor musun bilmiyorum da sirke mantıklı geldi bana da Dualarımız hasta olanlarla umarım bir an önce şifa bulursunuz
Amin kuzum. Yapmadığım kalmadı suyu da artirdim icmiyordum hiç benim hatam oldu

Boşver kız, alalım.
Hayatta kaç kere hamile kalıcaz.

Veririz, sen hiç merak etme.

Ben 5 ayda 20 kilo verdim, çok da zor olmadı. Şimdi 2 daha verdim.

Hatta ben zayıfladıkça eşim de başladı benden sonra, 15 kilo verdi.

Sonra bi arkadaşımı da gaza getirdim, telefonda her gün motive ediyordum. 10-12 kilo da o verdi.

Sağlıkla doğuralım da, emzirme döneminden sonra burada birbirimizi motive ederiz.
Hep birlikte eskisinden de çıtır oluruz.

.

Evet kuzum büyük ihtimalle oradan ve tuvaletler o kadar kötü ki ama girmek zorunda kalıyorum dayanamıyorum kısır döngüye girdim
canım tuvalet alafranga ise metroda bu klozet örtülerinden satılıyor tek kullanımlık onlardan al bir de sirke tavsiyesi çok mantıklı sifona bas sirke dök örtü ser öyle otur. tenefüs bitti şaka bir yana çok da sıçrıyor ister istemez. Şuan sirke bana çok mantıklı geldi. Beyaz temizlik sirkeleri olur heralde değil mi? bizim tuvaletler de kirli oluyor çünkü.
alerjik olmak çok zor canım ya. Özellikle küçükken. Okulda tam gün 4 öğün yiyorlar. yarıdan çoğu yasak bizimkine. hep arkadaşlarına bakıp özeniyor. artık alıştı kendi ayırıyor dokunan şeyleri yemiyor. ama çocuk işte bazen de çok canı isterse atıveriyor ağzına öğretmen görmeden. Kızamıyorum da haklı kuzum. ama sonra da ne uyku var ne birşey. kaşınıyor kabarıyor sürekli.

Oy çok tatlılar yaa.
Bence de kıza da erkeğe de çok yakışır bunlar.

LCW bilgileri için teşekkür ederiz tatlım.
Bol paça kot alsam kışın kesin koyu renk alırdım.

.
Görerek alırsan belki sorun olmaz boyuyor mu anlarsın hemen zaten dokununca
Benim diyetle aram çok kötü yeme bozukluğu falan başlamıştı diyet yapmaktan. Hamilelikten önce sezgisel beslenme kitapları falan okudum diyeti bıraktım tamamen. Çok kilo almasam iyi olurdiyet yapamam heralde bi daha.
Ama olsun spor yaparız diyet yoksa spor var

sweetgirlcandy attığı sayfaya bakıyordum. Bebeğe ne alınır ne alınmaz mıydı neydi. Yeni doğurmuşlar hep gördünüz mü

Kızzz delii aldıtabiii sapasağlamm kızı doğduu hattaa 3 yaşına girdi bilee enfeksiyon okadar şey etmez ki çocuğa düşünme onuben hamile kalmadan 1 ay önce ağır enfeksiiiyon geçirdimm ağrısını acısını çok iyi bilirimm gerçekten inanılmaz birşey ve o bittikten sonra hamile kaldım ya zaten ben nisandan beri agustosa kadar doğru düzgün regl olamıyordum korona olduğum için ama geçicekk demekkii içinde birikmiş dr dedi hiç enfeksiyon kaptınmı dedim kaptım ondan sonra hamile kaldım dedim tekrarlayadabilir dedii oyüzden hep dikkat etmeye calışıyorumm bu hamileliklerde hep yaşanıyorr bunlarr çok normallve beebğinn gayet sağlıklı doğcak kuzumm merak etme arkadaşımda çok zor geçmiş ama çok şükür iyii

Evet evet, biliyor musunuz genital bölge sirkeli su ile de dezenfekte ediyormuş.
Hamilelikte yapılıyor mu bilmiyorum da eczacı bi arkadaşım söylemişti.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…