- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.221
kızlaaar siz naptınız yaaa 1078 sayfa konuşmak biraz show değil mi hahaha sadece 2 gün yoktum :) ama konuşulanları o kadar merak ediyorum ki. okuyorum ancak 1008. sayfadayım daha. biter inşallah bugün hahaha
Bende eşimde aşırı alerjik insanlarız maalesef.Kendimiz için ve bebeğimizde kesin bizim gibi olur diye (inşallah olmaz) dyson hava temizleyici ve nemlendirici almıştık .Gerçekten çok büyük fark oluyor uyurkenUmuyoruz olsun canım.
Ben de odaya hava temizleyici veya nemlendirici bakınıyorum.
.
Yazacağidim onu unutmuşum bebişimm gunaydınn ve aç uyandımm ama kahvaltı hazırlamayı üşeniyorummGünaydınevet canım o günlere az kaldı inşallah
O zaman çamaşırını değiştir her tuvaletten çıkınca yapıyor musun bilmiyorum daCanım rapor almam çok zor zaten süreğen bir hastalık o kadar uzun alamam 3 gün gidiyorum o günlerde de dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyor demek ki
Sirke çok mantikli öyle yapayım olmazsa canım çok sagol aklıma getirdigin için
aha yalnız değilim :)Ben de öyleyim yaa, şimdi 3 sayfa geriden geldim. Didik didik okuyorum mesajları.
Elimde olsa altını çizcem.Sanırsın makale okuyorum.
Arada da yenilere de bakıyorum bir şey kaçmasın diye.
.
Günaydın ballı bebişler ve anneleri
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0865104003.html
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0950412004.html
Kızlar size iki tane indirimli set getirdim ben aldım erkek bebek diyor benim belli değil ama kıza da giydiririm hardal nolcak
Bu arada lcw jean alacaklar için; üç tane aldım hamile jean açık renkli olanlar iyi ama ince, içlikle giyiyorum sorun olmuyor hatta çok da rahat muhtemelen doğumdan Sonra da bunları giymeye devam ederiz düğmeyle daraltılıyor, ama koyu lacivert almıştım o öyle bir kokuyor ki size anlatamam bildiğin kötü iğrenç kokuyo, 4 kez yıkadım yok geçmiyo giyemicem bi daha. Kokusuna ek olarak da rengi geçiyo boyuyo temas ettiği şeyi bembeyaz içliğimi mavi yaptıSakın lcw koyu lacivert kot almayın
Biz bebek arabasını aldık
bu heyecanla inşallah 8 aylık doğurmam ben
adgjasdhaskhjashdhsd böyle bir haber bekliyordum senden :) :) :)inglesina'ya takmıştım zaten fena haldegeçen ay 8000 liraydı, düşer, kampanya çıkar falan demiştik şu an 9000 küsür olmuş
trilogy modelini aldık, %10 indirimleri varmış, ondan yararlandık eğer şimdi yılbaşında kampanya olursa indirim olursa 14 gün içinde indirimi yansıtmalarını isteyebiliyomuşuz öyle söylediler, araç içşne koyulan ana kucağını da aldık, artık dolar euro çıksa da, neyse ben aldım derim artık
parası içimize oturdu tabii ki3 taksit onlar yaptı, 2 de banka verdi
bu dert aradan çıkmış oldu
Kuzum 6. Hafta çok az çıkmıştı şase verdi geçti diye sevinmiştim geçmemiş. Arkadaşının hamileliği nasıl geçti sağlıkla aldı mı kucağına evet kuzum yanma ağrı hepsi varBende iştahsızımm hep kahvaltıda yemejte ama yediğim zaman hep yemek istiyorumm aynı durumdayızz
Hahaha değişelimmi beraberr yastıkkaşkoo
Yaaaaaa okadarr erken geliyomuymuş süt yaa şaşırdımm
Bende olmuyo o hiç nerdeysee bitti 1 haftadır midem bulanmıyorrr göğüslerin ucun yuvarlak etrafında çok gerilmeye başladıı göğsümde büyümeye başladı baya
Hahahahaha evettt sonra diyorum kime ne olduu ne aldınız diyee kafamda deli sorularr
Yaaaa hamilelikten önce demekki sende enfeksiyon vardı kuzu oyüzden hamilelikte birazdaha ilerlemiş olabilirr ama biticekk yaaa benim bi arkadaşımda hamileliğinde çokzor geçtii enfeksiyonn bide idrar yapma konusunda yanma varmı
Amin kuzum. Yapmadığım kalmadı suyu da artirdim icmiyordum hiç benim hatam olduO zaman çamaşırını değiştir her tuvaletten çıkınca yapıyor musun bilmiyorum dasirke mantıklı geldi bana da Dualarımız hasta olanlarla umarım bir an önce şifa bulursunuz
Valla benim de çıktı göbeğim 1-2 hafta önce sabah düz olan karnım artık sabah da çıkmış durumdaiçerde yer yok bizde galiba hemen dışarı verdi kendini ama güzel bir his bakıyorum hoşuma gidiyor oy annem diyorum senin yüzünden kilo mu alcam diyorum ahsjsjja inş çok almayız tedirgin de oluyorum kaç kilo alcaz acaba
Ben daha aynı kilodayım kuzu ama göbeğim portledi nedense ya
Ya ben okumuyorum çok birikince üşeniyorum
Bu sefer okumayinca da aklım kalıyor okuyamadiklarimda
aynen ben de merak ediyorum ama dün öğlen başladım okumaya hala daha 20 sayfa eksik :) kapanmıyor ki hiç fark bi yandan okuyorum bir yandan yazılıyor
Kızzz bana da alışveriş yaptırdın yaa pesss amann nolacak ya diyip bende 2 parça aldım
hay ağzına sağlıkbebek diyemedi bi türlü zorla biz dedirtiyoruz
canım tuvalet alafranga ise metroda bu klozet örtülerinden satılıyor tek kullanımlık onlardan al bir de sirke tavsiyesi çok mantıklı sifona bas sirke dök örtü ser öyle otur. tenefüs bittiEvet kuzum büyük ihtimalle oradan ve tuvaletler o kadar kötü ki ama girmek zorunda kalıyorum dayanamıyorum kısır döngüye girdim
alerjik olmak çok zor canım ya. Özellikle küçükken. Okulda tam gün 4 öğün yiyorlar. yarıdan çoğu yasak bizimkine. hep arkadaşlarına bakıp özeniyor. artık alıştı kendi ayırıyor dokunan şeyleri yemiyor. ama çocuk işte bazen de çok canı isterse atıveriyor ağzına öğretmen görmeden. Kızamıyorum da haklı kuzum. ama sonra da ne uyku var ne birşey. kaşınıyor kabarıyor sürekli.benim çocukken alerjim vardı, şeker, muz, yumurta, kızartma bunları hiç yiyemezdim. halıya ayaklarımı sürte sürte kaşındığımı, tüm vücudum losyonla gezdiğimi hatırlıyorumama büyüyünce geçti sadece corona aşısı olduktan 1 hafta içinde tekrar coşmuştu neredeyse 30 yıl sonra ama sonra o da dindi
Görerek alırsan belki sorun olmaz boyuyor mu anlarsın hemen zaten dokununcaOy çok tatlılar yaa.
Bence de kıza da erkeğe de çok yakışır bunlar.
LCW bilgileri için teşekkür ederiz tatlım.
Bol paça kot alsam kışın kesin koyu renk alırdım.
.
Benim diyetle aram çok kötü yeme bozukluğu falan başlamıştı diyet yapmaktan. Hamilelikten önce sezgisel beslenme kitapları falan okudum diyeti bıraktım tamamen. Çok kilo almasam iyi olurBoşver kız, alalım.
Hayatta kaç kere hamile kalıcaz.
Veririz, sen hiç merak etme.
Ben 5 ayda 20 kilo verdim, çok da zor olmadı. Şimdi 2 daha verdim.
Hatta ben zayıfladıkça eşim de başladı benden sonra, 15 kilo verdi.
Sonra bi arkadaşımı da gaza getirdim, telefonda her gün motive ediyordum. 10-12 kilo da o verdi.
Sağlıkla doğuralım da, emzirme döneminden sonra burada birbirimizi motive ederiz.
Hep birlikte eskisinden de çıtır oluruz.
.
Kızzz delii aldıtabiii sapasağlamm kızı doğduu hattaa 3 yaşına girdi bilee enfeksiyon okadar şey etmez ki çocuğa düşünme onuben hamile kalmadan 1 ay önce ağır enfeksiiiyon geçirdimm ağrısını acısını çok iyi bilirimm gerçekten inanılmaz birşey ve o bittikten sonra hamile kaldım ya zaten ben nisandan beri agustosa kadar doğru düzgün regl olamıyordum korona olduğum için ama geçicekk demekkii içinde birikmiş dr dedi hiç enfeksiyon kaptınmı dedim kaptım ondan sonra hamile kaldım dedim tekrarlayadabilir dedii oyüzden hep dikkat etmeye calışıyorumm bu hamileliklerde hep yaşanıyorr bunlarr çok normallve beebğinn gayet sağlıklı doğcak kuzumm merak etme arkadaşımda çok zor geçmiş ama çok şükür iyiiKuzum 6. Hafta çok az çıkmıştı şase verdi geçti diye sevinmiştim geçmemiş. Arkadaşının hamileliği nasıl geçti sağlıkla aldı mı kucağına evet kuzum yanma ağrı hepsi var
Amin kuzum. Yapmadığım kalmadı suyu da artirdim icmiyordum hiç benim hatam oldu
ne yap biliyo musun evde küçük bi şişe varsa içine sirke koyzaten oturmuyosundur ama her tuvalete girmeden o sirkeyle sen yine bi sil orayı, eski tuvaletse o zaman da sirkeyi dök yine, bi de tuvalete sen yakınken sifonu çekme
BendeeeeeAyy en özendiğim şey bu şuan sürekli acıkıp yemek yeme iştahına sahip olmak.Eskiye göre mide bulantılarım azaldı haftalar geçtikçe daha iyi oluyor ama eski iştahım gerii gelmiyor anacım ben deliler gibi yemek yemek istiyorum yahu
Ay yerim o yeşil tulumu yaaaaKızzz bana da alışveriş yaptırdın yaa pesss amann nolacak ya diyip bende 2 parça aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?