- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Hastane SGK anlasmalı ise kuvoz SGK kapsamına alinabiliyor. benim hastane secimi oyle olacak.Özel hastanelerde kuvoz ücretli mi oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane SGK anlasmalı ise kuvoz SGK kapsamına alinabiliyor. benim hastane secimi oyle olacak.Özel hastanelerde kuvoz ücretli mi oluyor
İnşallah güzel, huzurlu bir anne kız ilişkiniz olurAy benim de şimdi kızım olacak. Bir de benim çok sorunlu bir anne kız ilişkim var annemle. İnşallah kızımla güzel anlaşırız içimde ukte kalan çok şey var.
İçme canım, özelikle ilk haftalar daha dikkatli olmak lazım. Ne olur ne olmaz. Hamilelikte önerilmiyor reyhan şerbeti.Kızlar reyhan şerbeti içmek ne kadar güvenilir bilgisi olan var mı? Yapmıştım dün testten önce ama içemedim şimdi canım çekti ama korkuyorum içmeyecalikusu_ist @pembeumutyildizi
OKYANUS302
İçerik geniş demin koydum canım bide ayrıyeten süsler için canta yapcam bebek ve benim esyalar bi valiz sebil masa örtüsü cıkolatası magnetleri anahtarlıkları servis tepsileri lohusa şerbeti kapı süsü küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını falan bi valiz yapcam
Kuzum çok güzel olmuşlar hepsi gayet düzenli şu aldigin organizerlerden almam lazim benim de bir de yazdigin listenin ekran görüntüsünü de aldım helal etMüslim kalın nohut battaniye içi süngerli olan alt acma yastık ve altı koydum küvezin altına koymak için yaptırdıgım yüz örtüsü manüel pompa süt arttırıcı aldım onu koydum kaşık koydum makyaj malzemesi diş fırçası süslü taç terlik ayrıyeten normal terlik 4 takım koydum bebege ayrıca 2 gün kalırsak yetmez belki diye emzirme atleti 2 tane 2 de kilot yelek ve hastaneden cıkarken gıymeye ekstra kıyafet koydum bide oğlum da da koymustum fazla olsun eksik olmasınsırtımız da tasımıyoruz sonuc da
Ruyaperisi
Canım inşallah iyisinizdir dualarım sizinle inşallah bekler bebisler biraz daha ama beklemezlerse de sağlıkla kavusursunuz inşallahMerhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
SGK kapsamlı ama yinede sormakta fayda var teşekkür ederimHastane SGK anlasmalı ise kuvoz SGK kapsamına alinabiliyor. benim hastane secimi oyle olacak.
canim ben içtim hala ara ara içiyorum tabi abartmadan başıma bi şey gelmedi çok şükür ama sakıncalı olduğunu yazan da var sağlıklı olduğunu yazan da, sen de cok canın cektiyse tadımlık iç istersen, doktoruna falan danış ya da için rahat etsin. Abartılan her şey bebise zararlı zatenKızlar reyhan şerbeti içmek ne kadar güvenilir bilgisi olan var mı? Yapmıştım dün testten önce ama içemedim şimdi canım çekti ama korkuyorum içmeyecalikusu_ist @pembeumutyildizi
OKYANUS302
İyi yapmıssın canım kontrol eder koyarsın Trendyol dan aldım organizörü hepsi buradan da alabilirsin orda da var nerde uyguna denk getirirsen pişik kremi Nivea baby Bepanthol baby de alabilirsin ikisi de vardı ben de Niveanınkini koydum komple set almıştım ogluma da Nivea ile basladım sonra Bepanthol baby devam ettim bezden cıkana kadar insallah güzel dogumlarımız olurKuzum çok güzel olmuşlar hepsi gayet düzenli şu aldigin organizerlerden almam lazim benim de bir de yazdigin listenin ekran görüntüsünü de aldım helal et
Pisik kremi için ne tercih ettin sen tecrubelisin temiz içerikli olsun istiyorum ben wee baby pişik kremi almıştım lanolin falan varmış içinde çok övdü eczacı ama emin olamadim
Kızlar burada 3. Trimester de beslenme ile ilgili güzel notlar var okuyunca sizinle de paylaşmak istedim![]()
Benim atletin içibe soktuk canım ,bebişte sadece bez vardı ten teması oldu bayaHele bi çıksın hiç ayırmıycam göğsümden
iyi de nedne ilac vermiyorlar. Tansiyondan kusacak kadar yuksekse bir ilac versinler . bence baska doktorada git.Kizlar yarin 34 haftamiz doluyor 3 haftadir tansiyonum yükseliş egilimindeydi gecen gecemi sabaha kadar hastanede geçirdim siddetli istifra yuksek tansiyondan ama kimse mudehale edemedi ilac vse verilmedi aç karnina sabaha kadar tansiyonum düşsün diye bekledik ertesi gunumu dinlenerek gecirip sonraki gun doktoruma gittim kan sulandirici igne yazdi tansiyon ilacimi 3 magnezyumu 2 ye cikardi bebekte bas cevresi haftasini takip ediyor ama bacal boyu ve kilosu haftasinjn gerisimde 2 hafta daha sabredicez dedi ciger gelistirici igne verdi bulmasi da cok zor ilaci muadilide yok şaka gibi zor bulduk eger tansiyon boyle devam eder ve bebegi etkilemeye devam ederse 36. hafta kucagimiza alacagiz gibi duruyor lutfen okuyan herkes dua etsin bu durum beni strese soktu ister istemez sizlerden bol bol dua bekliyorum minnoş anneler![]()
Dualarımız seninle canım kontrol altında olman daha iyi her şey olacağına varacak Allah seni ve bebeklerini korusunMerhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Benim ilk sezaryenim 38+5 te planlı olmuştu şimdiki doktorum da 38 i bitmeden hiç planlama yapmam bilesin Dedi ortalama 38 sonrası alınıyor canım bildiğim kadarıylaKızlar aranızda sezaryen olacağı kesin olanlar için doktorlarınız doğum için kaçıncı haftayı öneriyor?
Bizim kesinleşmiş bir durum yok ancak sezaryen biraz daha ağır basıyor şuan için. Ben planlı sezaryen istemiyorum ( doğumun kendiliğinden başlamasını talep ettim ) ancak doktorum en fazla 39a kadar beklerim öyle bir durumda diyor. 32. haftada kilosu 1594 gr. Doktorun doğum kilosu tahmini 3200 yani iri bir bebek falan da değil.
Sizde durumlar nasıl?
Evet bende yarım bardak içtim ve kaldırdımcanim ben içtim hala ara ara içiyorum tabi abartmadan başıma bi şey gelmedi çok şükür ama sakıncalı olduğunu yazan da var sağlıklı olduğunu yazan da, sen de cok canın cektiyse tadımlık iç istersen, doktoruna falan danış ya da için rahat etsin. Abartılan her şey bebise zararlı zaten
Valla yarım bardak içtim ama devamını getirmicem aşırı canım çektimevde koktukçaİçme canım, özelikle ilk haftalar daha dikkatli olmak lazım. Ne olur ne olmaz. Hamilelikte önerilmiyor reyhan şerbeti.
Benim normal doğum tarihim 20 Kasım. Ama ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. doktorum 15 kasımı onayladı. Yani 40. Hafta oluyor herhalde. Ama bekleyeceğini hiç sanmıyorum.Kızlar aranızda sezaryen olacağı kesin olanlar için doktorlarınız doğum için kaçıncı haftayı öneriyor?
Bizim kesinleşmiş bir durum yok ancak sezaryen biraz daha ağır basıyor şuan için. Ben planlı sezaryen istemiyorum ( doğumun kendiliğinden başlamasını talep ettim ) ancak doktorum en fazla 39a kadar beklerim öyle bir durumda diyor. 32. haftada kilosu 1594 gr. Doktorun doğum kilosu tahmini 3200 yani iri bir bebek falan da değil.
Sizde durumlar nasıl?
1bardak icmekte sakinca yok.diye.biliyorum ama ben yine de icmemistim cayini canim cekmisti. Cok.canin cektiyse 1 2 yudum alKızlar reyhan şerbeti içmek ne kadar güvenilir bilgisi olan var mı? Yapmıştım dün testten önce ama içemedim şimdi canım çekti ama korkuyorum içmeyecalikusu_ist @pembeumutyildizi
OKYANUS302
İlginçmiş gerçektenKızlar aranızda sezaryen olacağı kesin olanlar için doktorlarınız doğum için kaçıncı haftayı öneriyor?
Sizde durumlar nasıl?
Yarım bardaktan bir şey olmaz zatenValla yarım bardak içtim ama devamını getirmicem aşırı canım çektimevde koktukça![]()
Benim ilk sezaryenim 38+5 te planlı olmuştu şimdiki doktorum da 38 i bitmeden hiç planlama yapmam bilesin Dedi ortalama 38 sonrası alınıyor canım bildiğim kadarıyla
Benim normal doğum tarihim 20 Kasım. Ama ilki sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. doktorum 15 kasımı onayladı. Yani 40. Hafta oluyor herhalde. Ama bekleyeceğini hiç sanmıyorum.En ufak sıkıntıda alır yani.