2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
545 365 75 52 kadınlar kulübünün telefonu kankiiim eşinden falan ulaşş en kötü mail at dönüş yapıyorlarr

Açık üyeliğin, yönetim ekibine mesaj at bir bu hesabından. Onlar yardımcı olur sanırım.

Teyzoşlar yatağınızın siparişinizde verdik bugün araştırdım yorumlar iyiydi güzel günlerde uyusun bebislerimiz

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-04-17-45-04-84_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 69
Ahahah niye uzun olsun seninki normal kiz benimki mi kısa bende boyuyla kilosunu taktim kafaya neyse benimki sonradan uzayıp kilo alcak heralde annesinin fıstıklı lokumu
Kız ne biliyim bende niye uzun diye kafama taktım benim haftam sizden 2 hafta geride kilo boy niye fazla diye herşeyin hayırlısı kismetleri bahtlari güzel olsun

Ben decavit içiyorum asla iştahımı açmadı.
Ben hastaneye sushi söyleyip soya ve wasabiye banip banip yicem

En sevdiğim ennnnnn ah leonaaa urazımın bir kısıım tohumu
uff bende çok severim yaaa . yanına da tulum peynirli cevizli roka salatasıneyse iki sene sonra içeriz artık ay bişey daha sorucam sana . hani sen bi ara kanlı banlı falan bi hesap açmıştın ya .aynı e posta üzerinden açtığın için mi ikinci üyelik olduğunu anlamışlardı. bnde şimdi açtım ya bue posta hesabından mı açmıştım onu anımsamaya çalışıyorum . eğer öyleyse ban yer anlamış olurum bu e postadan açtığımı

Kanki ben yazamadan banlanmıştım ondan bu değil demek kii e postan ayni ip üzerinden açıldı diye banlandım 2 kere de

İzin alırsan bir şey olmuyormuş sanırım.

Kanki ben yazamadan banlanmıştım ondan bu değil demek kii e postan ayni ip üzerinden açıldı diye banlandım 2 kere de
hahah harika şimdi iki tane epostamın daha şifresini hatırlamam lazım ondan sonra hangisiyle açmıştım onu düşüneyim vay başıma gelenler

Yaaa ne kadar beceriklisin ne güzel olmuşş ben de kendim bişeyler hazırlamak istiyorum hatıra da kalsın diye ama ne yapabilirim bilemedim
Teşekkür ederimmmm YouTube a amigurumi kadife yaz çıkıyor her şey
Kız bende istiyorum bunlardan örmeyiii. Kolay mı? Elime iğne almışlığım yok ama hevesim var yapmaya
Çok çok basit, ben be yapabiliyorsam herkes yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…