kızlar bana acil yardım edermisiniz .chivas regal ben .telefonum bozuldu laptonan girmeye çalıştım ama bütün şifre denemelerim başarısız. e postayla da denedim böyle bi üyelik bulunmamıştır diyor. farklı e postayla mı girdim onu da hatırlamıyorum. acaba çok şifre denemesi yaptığım için üyeliğim iptal mi oldu . ikinci üyelik olduğu için muhtemelen ban yerim . bu konuda bana kim yardımcı olabilir siz bilirsiniz belki.etiketlermisiniz kim bakıyorsa . nasıl yeni şifre alıcam bilmiyorum . hala tel yok elimde. e posta adresimden falan bana ulaşsalar da chivas ıma kavuşsam .banlanırsam da dışardan takip edicem Zzahrada
en anlarsın bu işlerden as başkan hadi kurtar beni
kızlar bana acil yardım edermisiniz .chivas regal ben .telefonum bozuldu laptonan girmeye çalıştım ama bütün şifre denemelerim başarısız. e postayla da denedim böyle bi üyelik bulunmamıştır diyor. farklı e postayla mı girdim onu da hatırlamıyorum. acaba çok şifre denemesi yaptığım için üyeliğim iptal mi oldu . ikinci üyelik olduğu için muhtemelen ban yerim . bu konuda bana kim yardımcı olabilir siz bilirsiniz belki.etiketlermisiniz kim bakıyorsa . nasıl yeni şifre alıcam bilmiyorum . hala tel yok elimde. e posta adresimden falan bana ulaşsalar da chivas ıma kavuşsam .banlanırsam da dışardan takip edicem Zzahrada
en anlarsın bu işlerden as başkan hadi kurtar beni
Ahahah niye uzun olsun seninki normal kiz benimki mi kısa bende boyuyla kilosunu taktim kafaya neyse benimki sonradan uzayıp kilo alcak heralde annesinin fıstıklı lokumu
Kız ne biliyim bende niye uzun diye kafama taktım benim haftam sizden 2 hafta geride kilo boy niye fazla diye herşeyin hayırlısı kismetleri bahtlari güzel olsun
Doktor magnezyum iç decavit içme dedi istah acar iyi değil dedi bebek obez olur sende aşırı kilo alirsin dedi
efa mom içiyordum odamı ayni dedim o balık yağı o iyi dedi
Kan hapını değiştirdi kansızlık yok ama boşalır depo icmen lazim dedi
D3 devam
Diyet listesi verdi böyle beslen dedi 2 dilim ekmek vs yazıyor
Seker açlık tokluk bakildi yükleme yapmaya gerek yok iyi dedi.
Şeker testi iyi çıkanlar gözünüz aydın bu işin sırrı karamda sanırsam yiyenlerde çıkmadı yemeyen bende çıktı sizin serefinize açayım bı karam diyecemde malesefffff.dogurup zayıflamayı düşünen arkadaşlar var,benimde hayalim doğurduğumun ertesi günü 1paket makarnayı kendim yemek etrafa saça döke.he birde çiğ köfte immh
uff bende çok severim yaaa . yanına da tulum peynirli cevizli roka salatasıneyse iki sene sonra içeriz artık ay bişey daha sorucam sana . hani sen bi ara kanlı banlı falan bi hesap açmıştın ya .aynı e posta üzerinden açtığın için mi ikinci üyelik olduğunu anlamışlardı. bnde şimdi açtım ya bue posta hesabından mı açmıştım onu anımsamaya çalışıyorum . eğer öyleyse ban yer anlamış olurum bu e postadan açtığımı
uff bende çok severim yaaa . yanına da tulum peynirli cevizli roka salatasıneyse iki sene sonra içeriz artık ay bişey daha sorucam sana . hani sen bi ara kanlı banlı falan bi hesap açmıştın ya .aynı e posta üzerinden açtığın için mi ikinci üyelik olduğunu anlamışlardı. bnde şimdi açtım ya bue posta hesabından mı açmıştım onu anımsamaya çalışıyorum . eğer öyleyse ban yer anlamış olurum bu e postadan açtığımı