Teşekkür ederimmmm YouTube a amigurumi kadife yaz çıkıyor her şey
Çok çok basit, ben be yapabiliyorsam herkes yapar
Yaa nasıl yapılıyor bende özeniyorum yapmak istiyorum ama el işine iğne ipliğe yeteneğim sıfırBu tosuncugu da arkadaşımın kızına yaptım, şimdi de battaniyesini örüyorummm aşırı stres attırıyor kizlar tavsiye ederimmm
Normal iple de olur ama bunun gibi pofuduk olması için kadife ip lazım, yummmmusacik oluyor, bir de yapacağın ipe göre tığ lazım bebişim. Videoları açınca hangi numara tığ olduğunu soyluyorlar zatenBak gaza geliyorum örücem. Ne lazım şimdi ip var evde pamuk ama spesifik bi ip mi lazım bunlara?
Ben de yeteneğim yok da, YouTube da çok fazla video görünce bunlar yapıyorsa ben daha güzelini yaparım deyip giriştimYaa nasıl yapılıyor bende özeniyorum yapmak istiyorum ama el işine iğne ipliğe yeteneğim sıfır
Yok anam şimdi bende baktım videolara mal gibi kaldım öyle o kadar uzağım bu konulara bebeğime el emeğim olsun istiyorum ama beceriksizim işte napimNormal iple de olur ama bunun gibi pofuduk olması için kadife ip lazım, yummmmusacik oluyor, bir de yapacağın ipe göre tığ lazım bebişim. Videoları açınca hangi numara tığ olduğunu soyluyorlar zaten
Ben de yeteneğim yok da, YouTube da çok fazla video görünce bunlar yapıyorsa ben daha güzelini yaparım deyip giriştim
Boşver çok da önemli değil zatenYok anam şimdi bende baktım videolara mal gibi kaldım öyle o kadar uzağım bu konulara bebeğime el emeğim olsun istiyorum ama beceriksizim işte napim
En sevdiğim ennnnnn ah leonaaa urazımın bir kısıım tohumu
Z zahrada ay kızlar tek derdi bu mu demeyin içinizden de, o kadar blush mlush dediniz sormasam olmazdıuff bende çok severim yaaa . yanına da tulum peynirli cevizli roka salatasıneyse iki sene sonra içeriz artık ay bişey daha sorucam sana . hani sen bi ara kanlı banlı falan bi hesap açmıştın ya .aynı e posta üzerinden açtığın için mi ikinci üyelik olduğunu anlamışlardı. bnde şimdi açtım ya bue posta hesabından mı açmıştım onu anımsamaya çalışıyorum . eğer öyleyse ban yer anlamış olurum bu e postadan açtığımı
Ay yok artıkZ zahrada ay kızlar tek derdi bu mu demeyin içinizden de, o kadar blush mlush dediniz sormasam olmazdıbenim bazı arkadaslarım, hamileliginde özel günler de falan 1 kadeh şarap içtiler hep. Doktorları 1 kadeh şaraptan bir şey olmaz demiş.
Ben sormadım da soran var mı hahaahyılbaşı akşamı 1 kadeh blush olur mı acaba şimdi aklıma düştü hahahaha
Benim arkadaşım da ayda 1 kadeh şarap içiyorduu doktora sormadım ama yılbaşı bende kaçamak yapabilirim şarap ileeZ zahrada C Chivas Regal
Valla böyle diyor google’daiçer miyim veya doktora sorar mıyım hiç bilmiyorum ama çok kişi içti yanımda hamileyken, çok da saglıklılardı
Az daha sabır o zaman arkadaşım,wasabi acı degilmi çocuğa gaz yapar diye yeme derler yinede yiyecenmi?Ben decavit içiyorum asla iştahımı açmadı.
Ben hastaneye sushi söyleyip soya ve wasabiye banip banip yicem
Canim ne biliyim şunları sağlık ocağı yazdı dedim magnezyum iç ama devavit iştah açar dedi iştahım çok aşırı değil ama var her hamilenin vardır yani ama icmiycem bakalım herkez iciyor mu acaba yazan olsaBen decavit içiyorum asla iştahımı açmadı.
Ben hastaneye sushi söyleyip soya ve wasabiye banip banip yicem
Bebeleri doğmadan sarhosmu ediceksiniz kizlarZ zahrada ay kızlar tek derdi bu mu demeyin içinizden de, o kadar blush mlush dediniz sormasam olmazdıbenim bazı arkadaslarım, hamileliginde özel günler de falan 1 kadeh şarap içtiler hep. Doktorları 1 kadeh şaraptan bir şey olmaz demiş.
Ben sormadım da soran var mı hahaahyılbaşı akşamı 1 kadeh blush olur mı acaba şimdi aklıma düştü hahahaha
1 kadeh şaraba izin veriliyor diye biliyorum bende ama hiçiçmedim hamileliğimde .açıkcası bi kadeh kesmez diye o işlere kalkışmadımZ zahrada ay kızlar tek derdi bu mu demeyin içinizden de, o kadar blush mlush dediniz sormasam olmazdıbenim bazı arkadaslarım, hamileliginde özel günler de falan 1 kadeh şarap içtiler hep. Doktorları 1 kadeh şaraptan bir şey olmaz demiş.
Valla kızlar normal yemek vs onları zor alıyor midem içki vs kabul etmez sanki bugünlerde bir ağırlasmaya başladım sizlerde de var mı aynı durumlar bebek ne zaman 500 ve geçti ağırlık başladı sanki iyiceBu tosuncugu da arkadaşımın kızına yaptım, şimdi de battaniyesini örüyorummm aşırı stres attırıyor kizlar tavsiye ederimmm
9 ay hamilelik ve 22 ay emzirme sonrası emzirmeyi bırakma armağanı iki birayla ödüllendirmiştim kendimi. 1 tanesini bitirince çakır keyif oldumAy yok artıkalkolün a sını sokmam herhalde ağzıma doktor zorla iç dese bile içmem ki evden şarabı eksik etmem o derece de keyifçiyim ama hamilelik ve emzirmede karşıyım
kız haftada bir diyor kanımız girmeeeZ zahrada C Chivas Regal
Valla böyle diyor google’daiçer miyim veya doktora sorar mıyım hiç bilmiyorum ama çok kişi içti yanımda hamileyken, çok da saglıklılardı
Oğlun napıyomuş oğluun ne foto koydun ne bişeeey anlattınnnAy yok artıkalkolün a sını sokmam herhalde ağzıma doktor zorla iç dese bile içmem ki evden şarabı eksik etmem o derece de keyifçiyim ama hamilelik ve emzirmede karşıyım
Bende şarap serbest diye biliyorum , hücreleri yeniliyormuş bir arkadasima doktoru haftada bir , bir kadeh şarap iç dedigini bile duydumBenim arkadaşım da ayda 1 kadeh şarap içiyorduu doktora sormadım ama yılbaşı bende kaçamak yapabilirim şarap ilee
Hahaha buna cok güldümBebeleri doğmadan sarhosmu ediceksiniz kizlarsonrada içinizde kudurdu bı çocuklar demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?