2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bak gaza geliyorum örücem. Ne lazım şimdi ip var evde pamuk ama spesifik bi ip mi lazım bunlara?
Normal iple de olur ama bunun gibi pofuduk olması için kadife ip lazım, yummmmusacik oluyor, bir de yapacağın ipe göre tığ lazım bebişim. Videoları açınca hangi numara tığ olduğunu soyluyorlar zaten
Yaa nasıl yapılıyor bende özeniyorum yapmak istiyorum ama el işine iğne ipliğe yeteneğim sıfır
Ben de yeteneğim yok da, YouTube da çok fazla video görünce bunlar yapıyorsa ben daha güzelini yaparım deyip giriştim

Yok anam şimdi bende baktım videolara mal gibi kaldım öyle o kadar uzağım bu konulara bebeğime el emeğim olsun istiyorum ama beceriksizim işte napim

En sevdiğim ennnnnn ah leonaaa urazımın bir kısıım tohumu

Z zahrada ay kızlar tek derdi bu mu demeyin içinizden de, o kadar blush mlush dediniz sormasam olmazdı benim bazı arkadaslarım, hamileliginde özel günler de falan 1 kadeh şarap içtiler hep. Doktorları 1 kadeh şaraptan bir şey olmaz demiş.

Ben sormadım da soran var mı hahaah yılbaşı akşamı 1 kadeh blush olur mı acaba şimdi aklıma düştü hahahaha

Ay yok artık alkolün a sını sokmam herhalde ağzıma doktor zorla iç dese bile içmem ki evden şarabı eksik etmem o derece de keyifçiyim ama hamilelik ve emzirmede karşıyım

Z zahrada C Chivas Regal
Valla böyle diyor google’da içer miyim veya doktora sorar mıyım hiç bilmiyorum ama çok kişi içti yanımda hamileyken, çok da saglıklılardı

Eklentiler

• C773FAD8-3AFB-45BC-9B73-2882DDF9A0E9.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 58
Ben decavit içiyorum asla iştahımı açmadı.

Ben hastaneye sushi söyleyip soya ve wasabiye banip banip yicem
Az daha sabır o zaman arkadaşım,wasabi acı degilmi çocuğa gaz yapar diye yeme derler yinede yiyecenmi?

Ben decavit içiyorum asla iştahımı açmadı.

Ben hastaneye sushi söyleyip soya ve wasabiye banip banip yicem
Canim ne biliyim şunları sağlık ocağı yazdı dedim magnezyum iç ama devavit iştah açar dedi iştahım çok aşırı değil ama var her hamilenin vardır yani ama icmiycem bakalım herkez iciyor mu acaba yazan olsa

Bebeleri doğmadan sarhosmu ediceksiniz kizlar sonrada içinizde kudurdu bı çocuklar demeyin

1 kadeh şaraba izin veriliyor diye biliyorum bende ama hiçiçmedim hamileliğimde .açıkcası bi kadeh kesmez diye o işlere kalkışmadım ama tabi doktora sormak lazım . bence izin verirler hahaha

Bu tosuncugu da arkadaşımın kızına yaptım, şimdi de battaniyesini örüyorummm aşırı stres attırıyor kizlar tavsiye ederimmm
Valla kızlar normal yemek vs onları zor alıyor midem içki vs kabul etmez sanki bugünlerde bir ağırlasmaya başladım sizlerde de var mı aynı durumlar bebek ne zaman 500 ve geçti ağırlık başladı sanki iyice

Ay yok artık alkolün a sını sokmam herhalde ağzıma doktor zorla iç dese bile içmem ki evden şarabı eksik etmem o derece de keyifçiyim ama hamilelik ve emzirmede karşıyım
9 ay hamilelik ve 22 ay emzirme sonrası emzirmeyi bırakma armağanı iki birayla ödüllendirmiştim kendimi. 1 tanesini bitirince çakır keyif oldumki abartmıyorum iyi içiciyimdir .eşimle 70 lik viskiyi (adımdan da anlaşılacağı gbi çok severim)ikimiz bi gece de bitirirdik. o performansım çok eskilerde kaldı artık çocuktan sonra hiçbişey eskisi gbi olmicak dedikleri bu galiba.bu ikinciden sonra içmeye vaktimiz olucak mı hiç bilmiyorum

Bebeleri doğmadan sarhosmu ediceksiniz kizlar sonrada içinizde kudurdu bı çocuklar demeyin
Hahaha buna cok güldüm ya aldıgımız cok ilaç var, ilaçla 1 kadeh bile olsa alkolun etkisi olabilir. Düşününce vazgectim zaten, eksik kalsın 1 kadeh şarap. Yılbaşında bi oksapar iğnemi, bir de demir hapımı çakarım ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…