2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebeleri doğmadan sarhosmu ediceksiniz kizlar sonrada içinizde kudurdu bı çocuklar demeyin
kız bizimkilerin tohumu atılırken de sarhoştuk zaten benim bu ikinci kaçak geldi. eşim sarhoştum hatırlamıyorum diyorhahaha

Kiz ne ilacı içiyorsun bende bir magnezyum ve d 3 demir hapı var

Ben de içiyorum decavit. Hiç öyle bir şey yaşamadım.
Bana uyku geliyor artık. 1 kiloyu geçti sanırım benimki

Ben sordum eşim ısrarla sordu yok içmesin dedi bizim doktor kontrol 29 aralıkta bi daha sorarız olmadı eşim de şimdi. BeYaz şaraptanda bişi olmaz canım ızcık içersin yılbaşı gecesi diyip almış

Insallah ama doğumdan sonrada şekere dikkat etmek gerekiyor. Bazen bir kaç ay süre biliyormuş. Benim olmadi şükürler olsun.

Bende akşam kakaolu kesk ve limonata yaptim. Cocuk bayram yaptı kız bayiliyorlar zararlı seylere

Bi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar

Artık ben de demir hapına başlayacağımGynoferon dedi doktor var mı kullanan? Kabızlık yaparsa diye ödüm kopuyo
Ben gynoferon kullanıyorum canım. İlk haftalarda bir kabızlık, bir de ishal gibi karışık bir şeyler oldu ama sonra alıştım. Ben gece uyumadan önce alıyorum, bu sekilde mideme daha az dokunuyor

Aynen öyle canım sonra yılbaşını hastanede kutlamayınAllah muhafaza.aa sendeni oksaparcisın?kaçlik vuruyon

Bugün ben de biraz abarttım şu an şişkinlikten patlamak üzereyim. Daha da yemiycem yaa akşam yemeği yemezsem o kadar rahat oluyorum ki az bişey bile yesem karnım kocaman oluyor akşam.

Insallah ama doğumdan sonrada şekere dikkat etmek gerekiyor. Bazen bir kaç ay süre biliyormuş. Benim olmadi şükürler olsun.
Valla canım şuan okadar sıkı diyetteyimki sırf yavrucaklarimi düşündüğüm için.dogumdan sonra o kadar sorumluluğum kalmaz bı tabak makarna,üç beş hamburger,üstüne bı çiğ köfte cila olarak birşey olmaz sanırsam ya ben bu sekeride anlamadım bugünde açlık akşam 55 e düşmüş ne yapacağım şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…