- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Hayat zaten acı çocukta şimdiden aciya alışsın dersinAzıcıktan bisi olmaz deriz. :)
Gece acısı çıkcak benden ama karnım dolu dolu oluyor sağa dönsem olmuyor sola dönsem olmuyor şişkinlikten ,Bende akşam kakaolu kesk ve limonata yaptim. Cocuk bayram yaptı kız bayiliyorlar zararlı seylere
Ben e bebekten aldım çok memnunum. O olmasa uyuyamam asla.Bi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar
Gece de içebiliyor muyuz? Hiç bilmiyordumBen gynoferon kullanıyorum canım. İlk haftalarda bir kabızlık, bir de ishal gibi karışık bir şeyler olduama sonra alıştım. Ben gece uyumadan önce alıyorum, bu sekilde mideme daha az dokunuyor
Ben ilk hamileliğimde çok çektim demir hapından. Hayatım kararmıştı o derece nefret etmiştim. İnşallah bana da yapmazBen kullanıyorum. Hiç yaşamadım. Gerçi ben hayatımda toplasan 3 4 kere kabız olmusumdur.
Ayyy sorma şuan patlıcak gibiyim bende bide midem yanıyor kurabiyeler kakaoluydu tatlı krizim tuttu felaket yedim de yedim acısı çıkıyorBugün ben de biraz abarttım şu an şişkinlikten patlamak üzereyim. Daha da yemiycem yaa akşam yemeği yemezsem o kadar rahat oluyorum ki az bişey bile yesem karnım kocaman oluyor akşam.
Ahaha bı an film izlemişim gibi hissettim kendimi sarhoştum hatırlamıyorumkız bizimkilerin tohumu atılırken de sarhoştuk zatenbenim bu ikinci kaçak geldi. eşim sarhoştum hatırlamıyorum diyorhahaha
Evet canım,4000’luk olandan? Sen?Aynen öyle canım sonra yılbaşını hastanede kutlamayınAllah muhafaza.aa sendeni oksaparcisın?kaçlik vuruyon
Bende emzirme yastığı artı iki küçük yastık evden destekli geçiriyorum işe yarıyorBi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar
Bende sağlık ocağının verdiği ishal yaptı bende bugün baska yazdırdım kadın doğum doktoruma ismini unuttum yazarımBen gynoferon kullanıyorum canım. İlk haftalarda bir kabızlık, bir de ishal gibi karışık bir şeyler olduama sonra alıştım. Ben gece uyumadan önce alıyorum, bu sekilde mideme daha az dokunuyor
Bende kabız çok cokaz ishal olurum gebelikte kabız oldum ama ara ara hayretBen kullanıyorum. Hiç yaşamadım. Gerçi ben hayatımda toplasan 3 4 kere kabız olmusumdur.
bi dahaki leona blush olur roze şarap uff canım çekti bak ya
Kızlar doğumdan sonra pamukkale mulier deneyinnnEn sevdiğim ennnnnn ah leonaaa urazımın bir kısıım tohumu
Oyyy cok düşmüş dikkat et kendine.Valla canım şuan okadar sıkı diyetteyimki sırf yavrucaklarimi düşündüğüm için.dogumdan sonra o kadar sorumluluğum kalmaz bı tabak makarna,üç beş hamburger,üstüne bı çiğ köfte cila olarak birşey olmaz sanırsamya ben bu sekeride anlamadım bugünde açlık akşam 55 e düşmüş ne yapacağım şaşırdım
Z zahrada ay kızlar tek derdi bu mu demeyin içinizden de, o kadar blush mlush dediniz sormasam olmazdıbenim bazı arkadaslarım, hamileliginde özel günler de falan 1 kadeh şarap içtiler hep. Doktorları 1 kadeh şaraptan bir şey olmaz demiş.
Ben sormadım da soran var mı hahaahyılbaşı akşamı 1 kadeh blush olur mı acaba şimdi aklıma düştü hahahaha
Ay yok artıkalkolün a sını sokmam herhalde ağzıma doktor zorla iç dese bile içmem ki evden şarabı eksik etmem o derece de keyifçiyim ama hamilelik ve emzirmede karşıyım
Benim arkadaşım da ayda 1 kadeh şarap içiyorduu doktora sormadım ama yılbaşı bende kaçamak yapabilirim şarap ilee
Kızlar haftada 1 kadeh serbest. Ben içinde olmama rağmen içmedim ama ilk kızımda da ikincide de öğrenene kadar haftada 4-5 içiyordum1 kadeh şaraba izin veriliyor diye biliyorum bende ama hiçiçmedim hamileliğimde .açıkcası bi kadeh kesmez diye o işlere kalkışmadımama tabi doktora sormak lazım . bence izin verirler hahaha
Kızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim am
Bende 4000 lik yapıyorum canım benimde öyle mosmor heryerim bazen öylede bı aciyorki tarifi yok karnım sertlesincemi ne anlamadım.en etkilisi göbek diye biliyorum o un için bı sure daha göbekten devam ederim gibi.dogumdan 12saat önce birakacan dedi.corospinde 30 ,32 haftalara kadar devammisEvet canım,4000’luk olandan? Sen?
Gobegim hep mosmorkol ve göbek olarak değişimli gidiyoruz ama çürükleri de hemen geçmiyor öyle..
Sana kacıncı haftaya kadar devam dedi doktorun? 35 mi?
Bilemedimki düştüğünü elim ayağım titremesi sadece aciktigimi hissettim bı ölçtüm 55i görünce titrediOyyy cok düşmüş dikkat et kendine.
Ya bu hamilelik şekeri cok garip tuhaf birsey. Biraz dayan inşallah bir kaç haftaya geçer.
Yediklerini not et ne çıkarıyor onları yeme.
Seker insanin moralini cok bozuyor. Ama geçici birsey inşallah.
Benimde göbek deliği etrafı sızlıyor batıyor gerilmeye ve büyümeye bağlı sanırsam.birde kararmış sanki ne oluyor böyle çok değişik haller gobegim killandı siyah çizgi gidiyor kendimi taniyamiyorumKızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim ama
Dinleniyorum bugün çok az su içtim magnezyum icmedim zaten ay ne biliyim ya bir batma moralimi bozdu şuan durdu yarına kalmaz inşallah..birkacgundur de sinirliyim zaten bugün doktor alışveriş derken yürüdüm yoruldum da bilemedim nedenYorgunluktan olabilir sanki bi dinlenin uzanin
Ahhahahah doğru söylemiş hemşireBilemedimki düştüğünü elim ayağım titremesi sadece aciktigimi hissettim bı ölçtüm 55i görünce titredidün Dr dusmesinide istemeyiz dedi nasıl olacak bilmiyorum tokluklar ve sabah acliklar hep yüksek.nereden bileceğim düştüğünü her dk ölçüm yapamam.allahim bı an önce Şubat gelsin dün hemşireye dedim diyet yapınca bu çocuklar kilo alacakmi sen onları merak etme senin iliğini kemiğini sömürür yine beslenirler dedi içimden dedim ben somurulunce iki çocuğa senmi bakacan
Doktor bana göbek fitigimiz çıktı dedi. Doğumdan sonra gidiyormuş. Benim de çizgi oluşmuş kocaman, geçen aynada gördüm. Ay goguslerimde damarlanmis alt kısmıBenimde göbek deliği etrafı sızlıyor batıyor gerilmeye ve büyümeye bağlı sanırsam.birde kararmış sanki ne oluyor böyle çok değişik haller gobegim killandı siyah çizgi gidiyor kendimi taniyamiyorum
Benim sürekli oralarda elleri. Hissediyorum artık iyice. Sen de hissetmeye baslarsin 2 3 haftaya. Elleri ile geriliyor, esniyor. Korkulacak bir şey yok merak etme :)Kızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim ama
Banada diyen olmadı ama kendim bildiğim için bir yerde görmüştüm aktivitede uzak durun diye kipirdamadim.ya ben anlamadım benimde hastanede bakılan açlık tokluk ya hiç sorun yoktu şeker yüklemesinde sınırda çıktı bı an kendimi endokrin ve diyetisyen de buldum.simdiki ölçümlerde hep yüksek çıkıyor bilmiyorum pskolojikmiAhhahahah doğru söylemiş hemşire
Ay benim de pzt düzgün çıksa da bir rahatlasam. Ya normalde açlık tokluk çok iyi çıkar benim hatta tokluk 100u geçmez. Bu içecek niye böyle yukselttiyse? Gerçi ben çok aç kaldım, bir de baya yürüdük biz içecekten sonra. O da baya etkiliyormus sanırım. Kimse de demedi yurume falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?