2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar
Ben e bebekten aldım çok memnunum. O olmasa uyuyamam asla.
Ben gynoferon kullanıyorum canım. İlk haftalarda bir kabızlık, bir de ishal gibi karışık bir şeyler oldu ama sonra alıştım. Ben gece uyumadan önce alıyorum, bu sekilde mideme daha az dokunuyor
Gece de içebiliyor muyuz? Hiç bilmiyordum İnşallah zorlamaz beni de.
Ben kullanıyorum. Hiç yaşamadım. Gerçi ben hayatımda toplasan 3 4 kere kabız olmusumdur.
Ben ilk hamileliğimde çok çektim demir hapından. Hayatım kararmıştı o derece nefret etmiştim. İnşallah bana da yapmaz

Bugün ben de biraz abarttım şu an şişkinlikten patlamak üzereyim. Daha da yemiycem yaa akşam yemeği yemezsem o kadar rahat oluyorum ki az bişey bile yesem karnım kocaman oluyor akşam.
Ayyy sorma şuan patlıcak gibiyim bende bide midem yanıyor kurabiyeler kakaoluydu tatlı krizim tuttu felaket yedim de yedim acısı çıkıyor

kız bizimkilerin tohumu atılırken de sarhoştuk zaten benim bu ikinci kaçak geldi. eşim sarhoştum hatırlamıyorum diyorhahaha
Ahaha bı an film izlemişim gibi hissettim kendimi sarhoştum hatırlamıyorum sizin bebeleri merak ettim hatırlanmayan çocuklar nasıl olacak acep Dr demesinler durdurun dünyayı başım dönüyor

Aynen öyle canım sonra yılbaşını hastanede kutlamayınAllah muhafaza.aa sendeni oksaparcisın?kaçlik vuruyon
Evet canım,4000’luk olandan? Sen?
Gobegim hep mosmor kol ve göbek olarak değişimli gidiyoruz ama çürükleri de hemen geçmiyor öyle..
Sana kacıncı haftaya kadar devam dedi doktorun? 35 mi?

Bi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar
Bende emzirme yastığı artı iki küçük yastık evden destekli geçiriyorum işe yarıyor
Ben gynoferon kullanıyorum canım. İlk haftalarda bir kabızlık, bir de ishal gibi karışık bir şeyler oldu ama sonra alıştım. Ben gece uyumadan önce alıyorum, bu sekilde mideme daha az dokunuyor
Bende sağlık ocağının verdiği ishal yaptı bende bugün baska yazdırdım kadın doğum doktoruma ismini unuttum yazarım
Ben kullanıyorum. Hiç yaşamadım. Gerçi ben hayatımda toplasan 3 4 kere kabız olmusumdur.
Bende kabız çok cokaz ishal olurum gebelikte kabız oldum ama ara ara hayret

Kızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim ama

Oyyy cok düşmüş dikkat et kendine.
Ya bu hamilelik şekeri cok garip tuhaf birsey. Biraz dayan inşallah bir kaç haftaya geçer.
Yediklerini not et ne çıkarıyor onları yeme.
Seker insanin moralini cok bozuyor. Ama geçici birsey inşallah.

Ay yok artık alkolün a sını sokmam herhalde ağzıma doktor zorla iç dese bile içmem ki evden şarabı eksik etmem o derece de keyifçiyim ama hamilelik ve emzirmede karşıyım

Benim arkadaşım da ayda 1 kadeh şarap içiyorduu doktora sormadım ama yılbaşı bende kaçamak yapabilirim şarap ilee

1 kadeh şaraba izin veriliyor diye biliyorum bende ama hiçiçmedim hamileliğimde .açıkcası bi kadeh kesmez diye o işlere kalkışmadım ama tabi doktora sormak lazım . bence izin verirler hahaha
Kızlar haftada 1 kadeh serbest. Ben içinde olmama rağmen içmedim ama ilk kızımda da ikincide de öğrenene kadar haftada 4-5 içiyordumÇünkü eşimin işi bu tadım yaparken oldu be bebeler

Evet canım,4000’luk olandan? Sen?
Gobegim hep mosmor kol ve göbek olarak değişimli gidiyoruz ama çürükleri de hemen geçmiyor öyle..
Sana kacıncı haftaya kadar devam dedi doktorun? 35 mi?
Bende 4000 lik yapıyorum canım benimde öyle mosmor heryerim bazen öylede bı aciyorki tarifi yok karnım sertlesincemi ne anlamadım.en etkilisi göbek diye biliyorum o un için bı sure daha göbekten devam ederim gibi.dogumdan 12saat önce birakacan dedi.corospinde 30 ,32 haftalara kadar devammis

Bilemedimki düştüğünü elim ayağım titremesi sadece aciktigimi hissettim bı ölçtüm 55i görünce titredidün Dr dusmesinide istemeyiz dedi nasıl olacak bilmiyorum tokluklar ve sabah acliklar hep yüksek.nereden bileceğim düştüğünü her dk ölçüm yapamam.allahim bı an önce Şubat gelsin dün hemşireye dedim diyet yapınca bu çocuklar kilo alacakmi sen onları merak etme senin iliğini kemiğini sömürür yine beslenirler dedi içimden dedim ben somurulunce iki çocuğa senmi bakacan

Kızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim ama
Benimde göbek deliği etrafı sızlıyor batıyor gerilmeye ve büyümeye bağlı sanırsam.birde kararmış sanki ne oluyor böyle çok değişik haller gobegim killandı siyah çizgi gidiyor kendimi taniyamiyorum

Yorgunluktan olabilir sanki bi dinlenin uzanin
Dinleniyorum bugün çok az su içtim magnezyum icmedim zaten ay ne biliyim ya bir batma moralimi bozdu şuan durdu yarına kalmaz inşallah..birkacgundur de sinirliyim zaten bugün doktor alışveriş derken yürüdüm yoruldum da bilemedim neden

Ahhahahah doğru söylemiş hemşire
Ay benim de pzt düzgün çıksa da bir rahatlasam. Ya normalde açlık tokluk çok iyi çıkar benim hatta tokluk 100u geçmez. Bu içecek niye böyle yukselttiyse? Gerçi ben çok aç kaldım, bir de baya yürüdük biz içecekten sonra. O da baya etkiliyormus sanırım. Kimse de demedi yurume falan diye

Doktor bana göbek fitigimiz çıktı dedi. Doğumdan sonra gidiyormuş. Benim de çizgi oluşmuş kocaman, geçen aynada gördüm. Ay goguslerimde damarlanmis alt kısmı aynaya bakmaktan nefret ettim

Benim sürekli oralarda elleri. Hissediyorum artık iyice. Sen de hissetmeye baslarsin 2 3 haftaya. Elleri ile geriliyor, esniyor. Korkulacak bir şey yok merak etme :)

Banada diyen olmadı ama kendim bildiğim için bir yerde görmüştüm aktivitede uzak durun diye kipirdamadim.ya ben anlamadım benimde hastanede bakılan açlık tokluk ya hiç sorun yoktu şeker yüklemesinde sınırda çıktı bı an kendimi endokrin ve diyetisyen de buldum.simdiki ölçümlerde hep yüksek çıkıyor bilmiyorum pskolojikmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…