- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Bende şüpheleniyorum göbek fıtığı sanki çocuğun biride başka yer yok gibi orda geziyor git annecim azda böbreklerin orda takıl diyomDoktor bana göbek fitigimiz çıktı dedi. Doğumdan sonra gidiyormuş. Benim de çizgi oluşmuş kocaman, geçen aynada gördüm. Ay goguslerimde damarlanmis alt kısmıaynaya bakmaktan nefret ettim
Vallahi ben de çözemedim ki! Ben tatlı, çikolata vs de yemiyorum hiç. Hamur işi desen o da yok fazla. Neye göre oynadı bu değer?Banada diyen olmadı ama kendim bildiğim için bir yerde görmüştüm aktivitede uzak durun diye kipirdamadim.ya ben anlamadım benimde hastanede bakılan açlık tokluk ya hiç sorun yoktu şeker yüklemesinde sınırda çıktı bı an kendimi endokrin ve diyetisyen de buldum.simdiki ölçümlerde hep yüksek çıkıyor bilmiyorum pskolojikmi
Vücut yapısıyla alakalı bence genetikte olabir yada vücut kitle indeksi yüksekse ondan.birde gece 3 ye ölç dedi Dr bana onun değerine bakacakmis dün 102 çıktı kaç olmalı acaba? Bugun ne cikacak bakalimVallahi ben de çözemedim ki! Ben tatlı, çikolata vs de yemiyorum hiç. Hamur işi desen o da yok fazla. Neye göre oynadı bu değer?
Eğer pzt yuksek çıkarsa cihaz alicam zaten. Evde yok şeker ölçüm cihazım. Ya annemde var, babamda da vardi şeker. Ama ben de hipoglisemi vardı hatta, merdiven falan çıkayım ya da ağır iş yapayım, hemen 50lere düşer sekerim. Biraz da kilo almıştım pandemi sağolsun. Yoksa normalde haftanın 4 günü yüzmeye giderdim ben, 12 km yuzerdimVücut yapısıyla alakalı bence genetikte olabir yada vücut kitle indeksi yüksekse ondan.birde gece 3 ye ölç dedi Dr bana onun değerine bakacakmis dün 102 çıktı kaç olmalı acaba? Bugun ne cikacak bakalim
Sen yinede baktır kendine canım varsada ona göre tedavi duzenlensin,bende aldım eve cihaz sürekli olcuyorum gerekli,şeker çok illet bı hastalık bı dusuyo bı çıkıyor ayarı yok,Eğer pzt yuksek çıkarsa cihaz alicam zaten. Evde yok şeker ölçüm cihazım. Ya annemde var, babamda da vardi şeker. Ama ben de hipoglisemi vardı hatta, merdiven falan çıkayım ya da ağır iş yapayım, hemen 50lere düşer sekerim. Biraz da kilo almıştım pandemi sağolsun. Yoksa normalde haftanın 4 günü yüzmeye giderdim ben, 12 km yuzerdim
İnşallah çıkmaz diye dua ediyorum pzt günü için. 100luk icicem bu sefer. 4 kere alıyorlar sanırım kan 100lukte? Sanki o gün delik deşik etmediler bir de pzt delinecekSen yinede baktır kendine canım varsada ona göre tedavi duzenlensin,bende aldım eve cihaz sürekli olcuyorum gerekli,şeker çok illet bı hastalık bı dusuyo bı çıkıyor ayarı yok,
Onceki kaclikti ? 50 ligi zaten yok sayiyorkarmis en iyisi 75 mis diye duydum.evet 100 lukte 3 yada dört kezmis önceki de bellidir aslında ne dedi ve drİnşallah çıkmaz diye dua ediyorum pzt günü için. 100luk icicem bu sefer. 4 kere alıyorlar sanırım kan 100lukte? Sanki o gün delik deşik etmediler bir de pzt delinecek
50likti aynen. Doktor yüksek çıkmış bir tık, pzt 100lukle yapalım bir daha dedi. İstemi yaptı, pzt sabah gidip direk kan vericem. Bu hafta seminer vardi Antalya'da çoğu doktor oraya gitti. Ondan yoktu doktorum.Onceki kaclikti ? 50 ligi zaten yok sayiyorkarmis en iyisi 75 mis diye duydum.evet 100 lukte 3 yada dört kezmis önceki de bellidir aslında ne dedi ve dr
Valla ben cesaret edemiyorum yaş geçtikçe bünye de zayıflıyor mu nedir eskiden beni de çarpmazdı şimdi 4. Kadehi zor görüyorum9 ay hamilelik ve 22 ay emzirme sonrası emzirmeyi bırakma armağanı iki birayla ödüllendirmiştim kendimi. 1 tanesini bitirince çakır keyif oldumki abartmıyorum iyi içiciyimdir .eşimle 70 lik viskiyi (adımdan da anlaşılacağı gbi çok severim)ikimiz bi gece de bitirirdik. o performansım çok eskilerde kaldı artık çocuktan sonra hiçbişey eskisi gbi olmicak dedikleri bu galiba.bu ikinciden sonra içmeye vaktimiz olucak mı hiç bilmiyorum
Valla iyimiş çok şükür selamı var teyzesiOğlun napıyomuş oğluun ne foto koydun ne bişeeey anlattınnn
Ben pc koltuğunda basur yastığıyla rahat ediyorum sandalyelere onu koyup oturuyorum böylece kuyruk kemiği boşta kalıyor ağrı yapmamış oluyorBi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar
Bu güncelleme bende de vaarr yorulmadim da bugun bütün gun uzandim oturdum yemek bile yapmadimm ama oturduğum kalkarken veya uzandigim yerden kalkarken agriyor az yuruyunce geciyorKızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim ama
Ahh ahh o düzenli iğneleri hastalığımdan dolayı ben 2 yıl kullandım vurulmadık yerim kalmamıştı ne iyileşiyo ne geçiyo ağlaya ağlaya yaptığımı hatırlıyorumEvet canım,4000’luk olandan? Sen?
Gobegim hep mosmorkol ve göbek olarak değişimli gidiyoruz ama çürükleri de hemen geçmiyor öyle..
Sana kacıncı haftaya kadar devam dedi doktorun? 35 mi?
Yaa maşAllah anamıza benziyoruzBenim yakışıklıma bakın teyzeleriiiiii 34cm 912 gram şişkoooo uyumlu haftasıyla dedii ve doktorumu buldum sonunda şükürler olsun bu kadar ilgili ballll bir doktorr sonunda dedim sarılcaktım nerdeyseee karam yememe de izin verdi zaten dusjdkd
Şeker yüklemesi leş geçti ya öğür allah öğür elmalı verdiler 10.15 /11.15 kan alıncak bi açken aldılar çiş aldılar son kan kaldıı ay dedim bu baklava gibi değiiil hemşire gülüyo shsjsksk
25 Aralık'ta tekrar gelcemm sonuçlar öğleden sonra çıkarmışş şimdi hastane gezicemmm odalara bakayım doktor efso içime sindi çünküü
Canım oğlum da tam kuduruk eli hep yüzünde takılıyoru zar zor yakaladıkkkk
Çocukları merak etme gerçekten onlar kilo alıyorlar. Ac kalmak zor oluyor. Hele ki mecburi olunca insanin morali çok bozuluyor. Ara öğünlerde bol bol salata yap içine biraz peynir zeytin koy ye. Senin hatırladığım kadarı ile yürümen de yasak ti dimi rahim ağzı kisalmasin diye. Yürüyünce şeker düşüyor.Bilemedimki düştüğünü elim ayağım titremesi sadece aciktigimi hissettim bı ölçtüm 55i görünce titredidün Dr dusmesinide istemeyiz dedi nasıl olacak bilmiyorum tokluklar ve sabah acliklar hep yüksek.nereden bileceğim düştüğünü her dk ölçüm yapamam.allahim bı an önce Şubat gelsin dün hemşireye dedim diyet yapınca bu çocuklar kilo alacakmi sen onları merak etme senin iliğini kemiğini sömürür yine beslenirler dedi içimden dedim ben somurulunce iki çocuğa senmi bakacan
ben tatlı diye seni yicem belli oldu ne balsın kızzValla canım şuan okadar sıkı diyetteyimki sırf yavrucaklarimi düşündüğüm için.dogumdan sonra o kadar sorumluluğum kalmaz bı tabak makarna,üç beş hamburger,üstüne bı çiğ köfte cila olarak birşey olmaz sanırsamya ben bu sekeride anlamadım bugünde açlık akşam 55 e düşmüş ne yapacağım şaşırdım
Ben benağrım yok sızım yok derdim yok tasam yok ben neden uyuyamiyorummmmm benim gibi olan var mı Allah aşkına
ben ya yorgunluktan da cılkım çıktı aslında yine misafir vardı yemekli ama cin gibi oturuyorum öyle nolcazzzağrım yok sızım yok derdim yok tasam yok ben neden uyuyamiyorummmmm benim gibi olan var mı Allah aşkına
elma yiyorum katır kütür eşim uyansinda sohbet edelim diye adamda pireler uçuşuyorben ya yorgunluktan da cılkım çıktı aslında yine misafir vardı yemekli ama cin gibi oturuyorum öyle nolcazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?