2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktor bana göbek fitigimiz çıktı dedi. Doğumdan sonra gidiyormuş. Benim de çizgi oluşmuş kocaman, geçen aynada gördüm. Ay goguslerimde damarlanmis alt kısmı aynaya bakmaktan nefret ettim
Bende şüpheleniyorum göbek fıtığı sanki çocuğun biride başka yer yok gibi orda geziyor git annecim azda böbreklerin orda takıl diyom

Vallahi ben de çözemedim ki! Ben tatlı, çikolata vs de yemiyorum hiç. Hamur işi desen o da yok fazla. Neye göre oynadı bu değer?

Vallahi ben de çözemedim ki! Ben tatlı, çikolata vs de yemiyorum hiç. Hamur işi desen o da yok fazla. Neye göre oynadı bu değer?
Vücut yapısıyla alakalı bence genetikte olabir yada vücut kitle indeksi yüksekse ondan.birde gece 3 ye ölç dedi Dr bana onun değerine bakacakmis dün 102 çıktı kaç olmalı acaba? Bugun ne cikacak bakalim

Vücut yapısıyla alakalı bence genetikte olabir yada vücut kitle indeksi yüksekse ondan.birde gece 3 ye ölç dedi Dr bana onun değerine bakacakmis dün 102 çıktı kaç olmalı acaba? Bugun ne cikacak bakalim
Eğer pzt yuksek çıkarsa cihaz alicam zaten. Evde yok şeker ölçüm cihazım. Ya annemde var, babamda da vardi şeker. Ama ben de hipoglisemi vardı hatta, merdiven falan çıkayım ya da ağır iş yapayım, hemen 50lere düşer sekerim. Biraz da kilo almıştım pandemi sağolsun. Yoksa normalde haftanın 4 günü yüzmeye giderdim ben, 12 km yuzerdim

Sen yinede baktır kendine canım varsada ona göre tedavi duzenlensin,bende aldım eve cihaz sürekli olcuyorum gerekli,şeker çok illet bı hastalık bı dusuyo bı çıkıyor ayarı yok,

Sen yinede baktır kendine canım varsada ona göre tedavi duzenlensin,bende aldım eve cihaz sürekli olcuyorum gerekli,şeker çok illet bı hastalık bı dusuyo bı çıkıyor ayarı yok,
İnşallah çıkmaz diye dua ediyorum pzt günü için. 100luk icicem bu sefer. 4 kere alıyorlar sanırım kan 100lukte? Sanki o gün delik deşik etmediler bir de pzt delinecek

İnşallah çıkmaz diye dua ediyorum pzt günü için. 100luk icicem bu sefer. 4 kere alıyorlar sanırım kan 100lukte? Sanki o gün delik deşik etmediler bir de pzt delinecek
Onceki kaclikti ? 50 ligi zaten yok sayiyorkarmis en iyisi 75 mis diye duydum.evet 100 lukte 3 yada dört kezmis önceki de bellidir aslında ne dedi ve dr

Onceki kaclikti ? 50 ligi zaten yok sayiyorkarmis en iyisi 75 mis diye duydum.evet 100 lukte 3 yada dört kezmis önceki de bellidir aslında ne dedi ve dr
50likti aynen. Doktor yüksek çıkmış bir tık, pzt 100lukle yapalım bir daha dedi. İstemi yaptı, pzt sabah gidip direk kan vericem. Bu hafta seminer vardi Antalya'da çoğu doktor oraya gitti. Ondan yoktu doktorum.

Valla ben cesaret edemiyorum yaş geçtikçe bünye de zayıflıyor mu nedir eskiden beni de çarpmazdı şimdi 4. Kadehi zor görüyorum biz bi ara cin toniğe sarmıştık kalorisiz güzel gidiyor bira hammallık, viski vodka filan gençliğimde çok içtim tiksiniyorum artık daha çok koktelyleri seviyorum mojito, long island, lynchburg filan ama rakı sofrası başka onun yeri aynı mesela bende. Bazen esiyo anlık karnıma bakıyorum geçiyo sonra djldkgş

Oğlun napıyomuş oğluun ne foto koydun ne bişeeey anlattınnn
Valla iyimiş çok şükür selamı var teyzesi maşallah 700gr olmuş tosuncuk ama bir inat anlatamam çocuk daha karında karakteri oluşmuş resmen prensipleri var küçük pipinin ayar etti bizi djldkfş anca bunu yakaladık

Eklentiler

• 23E04228-001F-41DC-8B8B-EB6A85F9A0B4.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 66
Bi de hamile yastığı Alıcam artık. Çünkü ne koltukta ne yatakta yatamaz, yatsam kalkamaz oldum. İnşallah işe yarar
Ben pc koltuğunda basur yastığıyla rahat ediyorum sandalyelere onu koyup oturuyorum böylece kuyruk kemiği boşta kalıyor ağrı yapmamış oluyor canım yastığım hayat kurtardı utanmasam dışarda da gezdircem yanımda cafede restaurantta her yerde çıkarıp oturasım var üstüne djşdkfşgl

Kızlar karnımın ortasında ince iğne batması gibi batıyor bu akşam ara ara böyle olan var mı ilk zamanlar olurdu hiç olmuyordu bugün yoruldum diye mi dedim ama
Bu güncelleme bende de vaarr yorulmadim da bugun bütün gun uzandim oturdum yemek bile yapmadimm ama oturduğum kalkarken veya uzandigim yerden kalkarken agriyor az yuruyunce geciyor Hamilelik çok garipmiş

Evet canım,4000’luk olandan? Sen?
Gobegim hep mosmor kol ve göbek olarak değişimli gidiyoruz ama çürükleri de hemen geçmiyor öyle..
Sana kacıncı haftaya kadar devam dedi doktorun? 35 mi?
Ahh ahh o düzenli iğneleri hastalığımdan dolayı ben 2 yıl kullandım vurulmadık yerim kalmamıştı ne iyileşiyo ne geçiyo ağlaya ağlaya yaptığımı hatırlıyorum çok zor gerçekten haftanın 3 günü mutlaka vuruluyordum. Ne zaman hamile kaldım hayata geri döndüm resmen ilacı kesince yaşadığımı anladım. Allah sabır versin size de en azından belli bir süresi var. Benimki ömür boyu devam

Yaa maşAllah anamıza benziyoruz

Çocukları merak etme gerçekten onlar kilo alıyorlar. Ac kalmak zor oluyor. Hele ki mecburi olunca insanin morali çok bozuluyor. Ara öğünlerde bol bol salata yap içine biraz peynir zeytin koy ye. Senin hatırladığım kadarı ile yürümen de yasak ti dimi rahim ağzı kisalmasin diye. Yürüyünce şeker düşüyor.
El kol egzersizi yapmaya çalış. Bol bol su iç.
Allah kolaylıklar versin inşallah.

Kizlar aklıma gelmişken size bir şey sorucam. Tecrübeli anneler bilir. Şimdi bizim kızın 2 özel, 2 de normal yenidoğan seti oldu malum bunlar da 11li hepsi. Ben şimdi hastaneye neleri götüreyim bu setler içinden? İsimli olanlar gidecek zaten de, diğerlerinden sadece tulumlarıni bir de içlik gibi olanlari götürsem yeter mi?

ben tatlı diye seni yicem belli oldu ne balsın kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…