2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
elma yiyorum katır kütür eşim uyansinda sohbet edelim diye adamda pireler uçuşuyor
benimki yatağı terk edeli aylar oldu ya salonda yatıyo çünkü uyuyamadığım her an onu suçluyodum yok niye sesli nefes aldın yok neden döndünn yok neden horladın ajsdhkahdka

elma yiyorum katır kütür eşim uyansinda sohbet edelim diye adamda pireler uçuşuyor
Ay benimki de uyudu 2 saat oluyor. Adam antidepresan içiyor panik atak için. Erkenden sızıyor bir de sabahın köründe kalkınca. Dedim 3 ay sonra bu günleri arayacaksın uyu uyu

benimki yatağı terk edeli aylar oldu ya salonda yatıyo çünkü uyuyamadığım her an onu suçluyodum yok niye sesli nefes aldın yok neden döndünn yok neden horladın ajsdhkahdka
Ay yok biz hala beraber uyuyoruz. Ayırmam sanırım ben yatağım o bazen gidip içerde yatayım diyor da ne münasebet diyorum yat uataginda

Bu güncelleme bende de vaarr yorulmadim da bugun bütün gun uzandim oturdum yemek bile yapmadimm ama oturduğum kalkarken veya uzandigim yerden kalkarken agriyor az yuruyunce geciyor Hamilelik çok garipmiş
Yürümek iyi geliyor ben böyle doktora gidip döndüğüm haftalarda abartirim neyse şuan geçti sende yürü ama hergune yayarak azar azar yürü şekeri kiloyu vs herşeye iyi geliyor.
Doktora gitmek zaten gidip gel yorucu ben birde çıkınca oraya buraya bakıyorum bir heves ondan yorgun düşüyorum bir damla su içsem beş katı küçük tuvalet geliyor suyu az içince de oluyor bugün artı magnezyum icmedim ah hamilelik kolay değil bana göre

Ay yok biz hala beraber uyuyoruz. Ayırmam sanırım ben yatağım o bazen gidip içerde yatayım diyor da ne münasebet diyorum yat uataginda
ya benimki çok sık göreve gidiyodu bi ara 4 ay 5 ay yoktu adam ben tek olmaya aşırı alıştım ajksdkah
bebikten sonra hele o da uyutmazsam vicdan azabı çekerim diye kaçıyor yataktan psikolojik problemler yaşıyoruz yani aşarız inşallah

anlayışlı hatun
Napayım şekerim, adam sabahın 7sinde kalkıyor hergun. Bütün gün ayaktaydı bu hafta vize haftası olunca. Bir de haftaya denemeleri başlıyor, doktora tezinin son aşaması. Bitse de rahatlasak diyoruz artık

Bir zahmet uyansın. Altını falan değiştirmeyi öğrensin. Valla işlerine gelince ben babayim demeyi biliyorlsr. Ben şimdiden alistiriyorum bizimkini. Altını da alacak, banyo da yaptıracak

Bir zahmet uyansın. Altını falan değiştirmeyi öğrensin. Valla işlerine gelince ben babayim demeyi biliyorlsr. Ben şimdiden alistiriyorum bizimkini. Altını da alacak, banyo da yaptıracak
yok kııız öyle değiil hamile kaldıktan sonraa işe gidiyosun bi de benim yüzümden uykusuz kalcaksın diye vicdan yapıp gidiyo öyle sorunları var aşamıyoruz yok diyorum söz uyucam bi ar agece kalkıp kalkıp salona gidiyodum da benim yüzümden geldik bu hale

ingiltereden geldiler bi de ya lak diye varyantlı falan değillerdir inş dedim ama benim misafirim eksik olmuyor anacım her hafta sonumuz bir aksiyon
Ay valla sendeki cidden iyi cesaret dün alt komşu gördü beni binanın girişinde. Sinem bir değişiklik var sende diyor dedim 7 ay oldu. Hiç söylemedin diyor. Korona var kimseyi çağırmiyorum da, gitmiyorum da dedim
Valla kimseyi de sokmadim eve su mobilyacilar hariç kaç senedir. Bir de bizimkiler geldi işte.

Ahhahahah yazık kiz kıyamam adama.

gelelim mi diye soran yok ki direkt geliyolar kuzu ondan diyorum ya bana sen lazımsın diye akjsdha

gelelim mi diye soran yok ki direkt geliyolar kuzu ondan diyorum ya bana sen lazımsın diye akjsdha
Ahahhahahah kovarim valla kapıdan hamileyim canım ne münasebet? Hasta misiniz değil misiniz? Annem mesela güzellik merkezinde çalışıyor. Geçen siz dedim gelenlere HES soruyor musunuz? Yoo dedi. E desene dedim Zeynep'e alsın bir uygulama. Gelenler hasta mı değil mi nerden bileceksin? E diyor burası elit yer, Çankayanin göbeğinde Ankara'da. Ya dedim ne alaka? Manyak mi yok memlekette? Burda yazın adamlar hasta hasta markete gelmiş, izolasyon da olmasına rağmen. Bir de pişkin pişkin, ben hastaysam siz de olun diyor. Kaç kasiyer corona oldu onun yüzünden.

Evet canım,4000’luk olandan? Sen?
Gobegim hep mosmor kol ve göbek olarak değişimli gidiyoruz ama çürükleri de hemen geçmiyor öyle..
Sana kacıncı haftaya kadar devam dedi doktorun? 35 mi?
Kuzum ben bacaktan da vuruyorum cok rahat oluyor, 34. De bırakırız dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…