Ay erkek milleti işte. İnsanı fitil ederler. Diyorum ya perdeleri yıkadım, vay efendim oturmadigimiz odayı niye yikiyormusum. Lan dedim anan gelecek yarın. Siyah mı kalsin perdeler? Kalsın nolcak diyor. Camları silicem aman dursun silme. E sen sil ben silemem. Evi temizler arkasından ben temizlerim bir de bir de söyleniyorlar ağzina cakasim geliyor
Canim bu işlerde normal sezeryan kişiye göre değişiyor . Mesela kardeşim sezeryan oldu .bıraksak çok rahat herşeyiyle ilgilenirdi . İkinci üçüncü günde altı i kndi degistiriyordu . Ama eltimde normal yaptı çok zor geçmiş doğumu . 23 günlükken görmeye gitmiştik çocuğu kız hala tam duzelmemisti .
Canim bu işlerde normal sezeryan kişiye göre değişiyor . Mesela kardeşim sezeryan oldu .bıraksak çok rahat herşeyiyle ilgilenirdi . İkinci üçüncü günde altı i kndi degistiriyordu . Ama eltimde normal yaptı çok zor geçmiş doğumu . 23 günlükken görmeye gitmiştik çocuğu kız hala tam duzelmemisti .
Bence sağlıklı olsunda nasıl doğarsa doğsun ben o zamanki durum neyi gösterirse o olsun diye düşünüyorum ikisinde de iyi olan var kötü olan var normal olup zorlananda var dediğiniz gibi sezeryan olup çok rahat olanda
Az evvel bir offladim, eşim noldu diyor, dedim evde 5 kişi olacağımızı düşündükçe beni afakanlsr basıyor
Lafı çevirdi hemen arabanın deposu 200e doluyor artık diye
Az evvel bir offladim, eşim noldu diyor, dedim evde 5 kişi olacağımızı düşündükçe beni afakanlsr basıyor
Sağlık ocağından aradılar bugün randavum varmış sağlık ocağı bebeğin kalp atışını falan dinletti ay dedim bunu bana niye ogrettiniz gelir gelir dinlerim
Kv maddi olarak alır yapar ama ötesi yok.Oglu hasta olunca da aynı.Uzaktan babaanne diyorum ben.5yaşında oğlum 1gun olsun babaanne de kalmadı.Gunduz bile 3kez ancak baktı o da en fazla 2saat olmuştur.