2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
KıZlar yaa öyle çok sayfa vardı ki anca bitirebildim yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz maşallah benim kontrol iyi geçti bir sıkıntı yok çok şükür, 36cm 1.120gr olmuş yavrucak.. kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım her şey yolundadır.

Kv maddi olarak alır yapar ama ötesi yok.Oglu hasta olunca da aynı.Uzaktan babaanne diyorum ben.5yaşında oğlum 1gun olsun babaanne de kalmadı.Gunduz bile 3kez ancak baktı o da en fazla 2saat olmuştur.
Bizimkide çılgın falan ama çocuğuma baktı kolu çıktı yinede ben bakacam dedi doğduğu gün bı saçmaladı falan biseyler olduda.benimde huyum benim gözümde bı insan düşerse bı turlu aynı yere koyamıyorum

Benim bebegin halen ismi yok ;( suan buna uzuldum 2 ay kaldı isim yok .. isim bulamayan varmi baska
Bul artık şu çocuğa bir isim. Nokta diye seven vardı benimkini başta
Yahu diyorum çocuğun adı var

Bence sen de 2.doneme gir. Lohusayken aşırı zor olur o sınav. Bir de bebek sensiz kalmasın o kadar saat.
öff valla çok kararsızım ya 6 hakta da daha sonra verebilir miyim bebekleyken çalışmak daha mı zor olur şimdi fırsat mı aslında kafamda deli sorular

Canim bugün sağlık ocağındaki doktor dediki bana bebeğin ayağı dalagindan tarafta sende de çürüme hissi ondan olabilir mi
Valla bilmiyorum nerede ama bazen acıyo orası neyse diyorum en azından keyfi yerinde Geçen ay poposu aşağıdaydı gene oraya vuruyodu bu ay başı aşağıda gene oraya vuruyo anlamadım bu işi

Valla bilmiyorum nerede ama bazen acıyo orası neyse diyorum en azından keyfi yerinde Geçen ay poposu aşağıdaydı gene oraya vuruyodu bu ay başı aşağıda gene oraya vuruyo anlamadım bu işi
Çocuk çalıştığı ortamı sevmiş beğenmiş kuzum sonuçta çalıştığın yerde mutlu olmak önemli ahahahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…