KıZlar yaa öyle çok sayfa vardı ki anca bitirebildim yine muhabbetin dibine vurmuşsunuz maşallah benim kontrol iyi geçti bir sıkıntı yok çok şükür, 36cm 1.120gr olmuş yavrucak.. kanaması olan arkadaşlara geçmiş olsun umarım her şey yolundadır.
Kv maddi olarak alır yapar ama ötesi yok.Oglu hasta olunca da aynı.Uzaktan babaanne diyorum ben.5yaşında oğlum 1gun olsun babaanne de kalmadı.Gunduz bile 3kez ancak baktı o da en fazla 2saat olmuştur.
Bizimkide çılgın falan ama çocuğuma baktı kolu çıktı yinede ben bakacam dedi doğduğu gün bı saçmaladı falan biseyler olduda.benimde huyum benim gözümde bı insan düşerse bı turlu aynı yere koyamıyorum
Doktordan geldim kızlar bebelak gayet iyiymiş makat oturuşlu kafası yukarıda oturmus sıpaa yüzünüde göstermedii, doktora neden hareket etmiyor diyorum bebek bu yüzcek değil ya diyr
Valla bilmiyorum nerede ama bazen acıyo orası neyse diyorum en azından keyfi yerinde Geçen ay poposu aşağıdaydı gene oraya vuruyodu bu ay başı aşağıda gene oraya vuruyo anlamadım bu işi
Valla bilmiyorum nerede ama bazen acıyo orası neyse diyorum en azından keyfi yerinde Geçen ay poposu aşağıdaydı gene oraya vuruyodu bu ay başı aşağıda gene oraya vuruyo anlamadım bu işi
Masallah sohbetiniz bol olsun kızlar
Bende doktora gittim bugün 1595 gr. 39 cm olmuş bebiş bi hafta önde çıkıyor hala ama aklıma takıldı önceden ayda 1 çağırırdı şimdi 2 hafta sonra gel dedi normal mi acaba