2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız ben acaba eşi yabancı da ilk cocuklarinin adı mi dedim
Birisi de evlatlık edindik sanmıştı 6 aylıkken geldi bize dediğimde
öff valla çok kararsızım ya 6 hakta da daha sonra verebilir miyim bebekleyken çalışmak daha mı zor olur şimdi fırsat mı aslında kafamda deli sorular
İzne çıktığında konuları bitir. En azından test çözmeye başlarsın o arada. Bebegin uykusu da düzene girince test çözersi.

Normal bana da öyle dedi. Bundan sonra 2 haftada 1, 35.haftadan sonra haftada 1 çağıracak.

sınav klasik ya yeterlilikte kuşş ezberlesem de unuturum temmuza kadaarr

sınav klasik ya yeterlilikte kuşş ezberlesem de unuturum temmuza kadaarr
Geçmiş soruları çözersin test demişim biliyorum klasik olduğunu onun. Ben de eski sorular var hep çıkartmıştım geçen sene.

Ben de öyle napalim.Icinde kaliyo işte insanın.Ama bizimki çoktan kaldı sınıfta bakma konusunda.Sifir beceri kadın.Tek derdi kendi.

Son zamanlar daha sık gidiliyor diye biliyorum , nst ye girdiniz mi

Normal canım hatta bana nst ye giricez dedi doktor 10 ocakta nst de başlicak sonra 2 haftada 1 dicem 32 den sonra öyle yapıyoruz dedi

Benim bebekde önden gidiyor 1 hafta iri bi bebek gibi dedi 28ci hafta 1380 di korkumdan 2 haftadır hiç birşey yiyemiyorum. Beni geç çağırdı ama gidicem haftaya içim rahat etmiyor

Son zamanlar daha sık gidiliyor diye biliyorum , nst ye girdiniz mi
Yok nts ye girmedim sadece ölçümler yapıldı bebisin suyuna plesantanin durumuna bakildi o kadar
Benim bebekde önden gidiyor 1 hafta iri bi bebek gibi dedi 28ci hafta 1380 di korkumdan 2 haftadır hiç birşey yiyemiyorum. Beni geç çağırdı ama gidicem haftaya içim rahat etmiyor
Tahmini doğum kilosu 3700/3800 olur dedi. Ben sezeryan olacağım için beni çok etkilemez herhalde bu ay çok az beslendim normalde tatlı vs. cok tüketirdim zahrada nin karam askı gibi bende şerbetli tatlilara baya düşkündüm bu ay yemedim olabildiğince sağlıklı beslendim ama 2.5 kilo almışım toplamda 15.7 kilo almış bulunuyorum yemenden kısma bebiş büyüyecekse büyüyecek .. sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil

Ben 2 aydır hiç kilo almadım ben her yemeğe düşkünüm ya tatlsısı tuzlusu yemek yeme aşkı vardı bende ben kilolu hamile kaldım canım o yüzden çok kilo almadım şimdilik 6 kilo aldım ama son 2 aydan korkuyorum yalan değil doktor suyun fazla diyecek diye korkumdan tatlıyı falan çıkardım hayatımdan ucundan ucundan bakıyorum. Hamur işleri gözümde dönüyor dün rüyam da kendimi kaybetmiş gibi kek yedim siz karama ama ben tadelleye düştüm ya yememek için zor tutuyorum kendimi

Aynen ben de fazla kiloyla kaldım. 3 4 kilo aldım 7.5ayda maaşallah diyeyim

Ayhh o zaman az daha sabret valla doğumdan sonra yersin helal olsun tebrik ederim azmine demekki ben becerememisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…