2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayhh o zaman az daha sabret valla doğumdan sonra yersin helal olsun tebrik ederim azmine demekki ben becerememisim
Benim ki korkudan yoksa inan ben en az 15 kilo ile kapatırdım emin olabilirsin yoksa yemek yemeyi çok seven biriyim ay hayırlısı ile şu günleri sağlıkla mutlulukla atlatalım

Çok teşekkür ederim sanırım bana sezeryan yolu gözüküyor normal doğum isteğim kursağımda kalacak gibi yarın doktorum ne diyecek bakalım
Belki çıkmıştır yukarı. Aklında olsun doktora girmeden hemen önce tuvalete gir. Rahim uzunluğu artıyor

Belki çıkmıştır yukarı. Aklında olsun doktora girmeden hemen önce tuvalete gir. Rahim uzunluğu artıyor
Ben kilom fazla çıkmasın diye evden çıkmadan bir kere bir de doktorun yanına girmeden bir kere giriyorum 25+1 de gittim en son çıkmamıştı yarın 27+1 olacak çıkmadıysa daha umudum kalmaz

öff valla çok kararsızım ya 6 hakta da daha sonra verebilir miyim bebekleyken çalışmak daha mı zor olur şimdi fırsat mı aslında kafamda deli sorular

Cnm tum derslere girme mesela sadece muhasebeye gir yaparım dedigin bir ders daha varsa ona gir o derslerin parasını ode sadece.. en azindan iki ders azalmis olur bir sonraki sinav.. Tam gun cok yorulursun. Ki sadece muhasebe 3 saat sürüyor. Bebikli olmayan normal bir insan bile sinav bitimi kamyon çarpmış gibi oluyor yazik gunah..

Aynen öyle ben de sorulara bir baktım da, 3 tane finansal muhasebe var güya ama boru gini sorular. 3.5 saat süre vermişler bir de. Ben de hayırlısı ile bir SGS yi kazanıp staj yeri bulsam

Idrarda enfeksiyon çıkan var mı başka? Lökosit 15-20 çıktı, yarin da kültür yapılacak ona göre ilaç verecek doktor zorlayan bel fitigi, gebelik şekeri, aşırı halsizlik falan derken şimdi bide bu çıktı. uyku kalitesi de yerlerde iyice hem ağrıdan hem burun tikanikligindan. Valla instagramda falan bakiyorum çok özeniyorum enerjik, neşe saçan hamileler. Geziyolar, yiyip içiyolar.. ben böyle hasta ve yaşlı gibi hissediyorum. Tatli yiyememek de hepten sinirlerimi çökertmişti. Diyabetik çikolata falan bir şeyler aldım biraz iyi geldi

Son düzenleme:
Aynen öyle ben de sorulara bir baktım da, 3 tane finansal muhasebe var güya ama boru gini sorular. 3.5 saat süre vermişler bir de. Ben de hayırlısı ile bir SGS yi kazanıp staj yeri bulsam
Yevmiyeleri bitiremese bile kebiri gelir tablosunu bilançosunu yapsa sonuç dogru olmasa bile gidisattan 60 ile geçer. İnş

Yevmiyeleri bitiremese bile kebiri gelir tablosunu bilançosunu yapsa sonuç dogru olmasa bile gidisattan 60 ile geçer. İnş
Aynen öyle. Hiç yoktan iyidir. 6 ders değil de 3 unu verse 3unu de Ekim'de verse ocakta alır inşallah SMMM ruhsatini. Darısı bana

Yoktur canim sıkinti , hep guzel dusun annesi ama doktora gidince benide etiketle , yetisemiyorum sayfalara
Gittim gittim pozisyon kaynaklıymıs birde ilk suyu az dedi sonra yeterli ama su çok tüket dedi nöbetçi doktordu pek anladığını düşünmüyorum ama iyiydi şükür bebelaakım anasını korkutcak illa

Gittim gittim pozisyon kaynaklıymıs birde ilk suyu az dedi sonra yeterli ama su çok tüket dedi nöbetçi doktordu pek anladığını düşünmüyorum ama iyiydi şükür bebelaakım anasını korkutcak illa
Günde 2 lt su iç en az.

Of ilk dogumda bende de ayni his olmustu ama bebegi tuvalette dogurmaktansa yataga yapmak daha iyi heralde kocaman tuvalet yapmislar kalkamamistim. Acayip korkmustum bebek klozete dogacak diye tuvaletten yataga zor gitmistim sonra dogmustu kizim

Of ilk dogumda bende de ayni his olmustu ama bebegi tuvalette dogurmaktansa yataga yapmak daha iyi heralde kocaman tuvalet yapmislar kalkamamistim. Acayip korkmustum bebek klozete dogacak diye tuvaletten yataga zor gitmistim sonra dogmustu kizim
Ahhahaha ay normal doğumda benim de en korktuğum şey ya o

Bende yoğun enfeksiyon çıkıyor lökosit 226 idi bende en son ama idrar kültürüm temiz önemli olan o doktorum normal olduğunu bol su içmem gerektiğini söyledi ilaç kullanmıyorum. Muhtemelen senin de kültür temiz çıkar

Hmmm anladım. Benim cok yuksek degil aslinda ama bakalim kültür nasıl çıkacak tabi. İlaç kullanmamak daha iyi aslında ama doktorun verince kullanmamak icine sinmez insanın. Turkiyede asiri bir antibiyotik kullanimi var, avrupada kolay kolay vermiyolar kendiliginden gecmesini bekliyolar bir çok durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…