2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bir turlu bitiremedim sayfalari Cok yaninda olacak mi kayinvalide ?? Ben kendi annemde dahil bu tarz birsey soylediklerinde sabirli zamanimsa aaa oyle mi anne , tamam cok tesekkur ederim deyip o gittikten sonra kendi bildigimi yaparim.
Benim kendi annem de kv kişisi gibi yaa ben napacam bilmiyorum yok çok kalamaz en fazla 10 gün kalır kp kişisi onu oyle göndermez uzun süre

Kızlar sabahtan beri tuhafim kalktım küstüm sancı gibi bişey var ilk mide ağrısı gibiydi şimdi kasıklarıma geçti ne oturabiliyirum ne yatabiliyorum neden oldu anlamadim
Oluyor onlar canim yogurt ye biraz ılık yogurt bende de oluyor hatta şuan öyleyim yatiyorum acaba usuttuk mu

kızınla bir olup siz babayı kovarsınız ahaha
Bu daha muhtemel Zaten adam benden bıktı kaç gündür kilo aldım diye ağlıyordum doktora gittim kilom normal çıktı eşimde diyo doktor bir şey deseydi valla söyleyecektim bir şey demeyin şunun kilosuna bezdirdi beni diye Kendi de diyo kızın da sana çekerse 40 yaşında beni gömersiniz

Oluyor onlar canim yogurt ye biraz ılık yogurt bende de oluyor hatta şuan öyleyim yatiyorum acaba usuttuk mu
Bende usutnekten şüphelendim ters bir durum olsa dün sağlık ocağında muayene ettiler söylerlerdi diye gitmedim hastaneye.ama resmen afedersin bişey batıyor gibi

Bence zararı olucak alma cunku dogum sonrası ıznınden kesılıyo ucretlı alacagın ay daha az alıcak ucretsız ızne cıkmayı dusunuyosan farketmez ama 30 dan sonra calısmazsan 32 ye kadar rapor alıp 32 de ayrılman daha mantıklı
geç dollenmelerde degıstırıyolar benım ılk cocugumda gec dollenmeysı ona gore ayarlayabılır ama onun dısında burdakı doktorlar hıc degıstrmıyo tarıhı bende her gıttıgım doktora benım gec dollenme dıye belırtıyodum zaten 42 olupta hala gelmemesı oglumun bayagı bı gec dollenmıs oldugunu gosterıyodu

ahahahah yaa kıyamam ben sana ağlama niye ağlayıp canını sıkıyorsun al kilo ne olucak doğumdan sonra veririz hiç bişe olmaz :) ahahah ama kız çocukları babaya daha düşkün olmuyor mu genelde yaa

Kızlar sabahtan beri tuhafim kalktım küstüm sancı gibi bişey var ilk mide ağrısı gibiydi şimdi kasıklarıma geçti ne oturabiliyirum ne yatabiliyorum neden oldu anlamadim
Havalar aşırı soğuk, usutmus olabilir misin?

Bende usutnekten şüphelendim ters bir durum olsa dün sağlık ocağında muayene ettiler söylerlerdi diye gitmedim hastaneye.ama resmen afedersin bişey batıyor gibi
Benim yalancı kasılmalar oluyor kuzum saglik ocağı çok bise anlar mi.bilmiyorum usg ile bakılması lazım tabi bazen mantar enfeksiyonu da azitinca oyle oluyor sekerli şeyleri biraz kesin isterseniz bu dönemlerde benm.doktor normal.normal diyor ama bilemedim simdi bende agri sizi kasılma hep var

Biraz battaniye altında sicak tut bakalım karnını canim iyibgelir insallah ama sıcak su torbası falan koyma sakin

Sekerleri şeyleri patates pirinc de dahil 10gundur hiç yemiyorum canım bu değişik bişey ya bugünde aksilik aksilik yani hayırlısı olsun

Kızlar buhar makinesi önerisi istiyorum? Burun tıkanıklığı mahvediyor beni

yarın bir daha netleştircemm 7 ocakta işten ayrılmak için güncelletmicem son regl tarihini aramızda kalsın ona göre takip edin derim
Seninle son adet tarihlerimiz aynıymış, 30 mayıs sen benden daha iyi hesaplamışsındır. Ben 9 ocak diye hesaplamıştım 32.haftamızı, 7 ocak mıymış
Yarın benim de kontrolum var, iyice bi netleştirelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…