Bir turlu bitiremedim sayfalari Cok yaninda olacak mi kayinvalide ?? Ben kendi annemde dahil bu tarz birsey soylediklerinde sabirli zamanimsa aaa oyle mi anne , tamam cok tesekkur ederim deyip o gittikten sonra kendi bildigimi yaparim.
Kızlar sabahtan beri tuhafim kalktım küstüm sancı gibi bişey var ilk mide ağrısı gibiydi şimdi kasıklarıma geçti ne oturabiliyirum ne yatabiliyorum neden oldu anlamadim
Bu daha muhtemel Zaten adam benden bıktı kaç gündür kilo aldım diye ağlıyordum doktora gittim kilom normal çıktı eşimde diyo doktor bir şey deseydi valla söyleyecektim bir şey demeyin şunun kilosuna bezdirdi beni diye Kendi de diyo kızın da sana çekerse 40 yaşında beni gömersiniz
Bende usutnekten şüphelendim ters bir durum olsa dün sağlık ocağında muayene ettiler söylerlerdi diye gitmedim hastaneye.ama resmen afedersin bişey batıyor gibi
Ben 24 haftalık raporu alırken bebek 25. Haftasındaydı. 24 haftalık raporu aldım. Fazladan 1 hafta çalışmışım zaten gittiğim 2 doktorda bebeğin aşağıda olduğunu bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Neyseki rahim ağzı uzunluğu iyi ve bebek bazen rahim ağzına tekme atıyo gayet kuvvetli. O yüzden işe geri dönmüycem. Raporu alıcam doktorda 32 verir diye düşünüyorum. Sonuçta önden giden hamileliklerde oluyor. Ama raporu erkenden almamın bana ne karı olucak o kısmı hiç anlamadım işte.
Bence zararı olucak alma cunku dogum sonrası ıznınden kesılıyo ucretlı alacagın ay daha az alıcak ucretsız ızne cıkmayı dusunuyosan farketmez ama 30 dan sonra calısmazsan 32 ye kadar rapor alıp 32 de ayrılman daha mantıklı
düzeltilmiş adet tarihi diye bir şey var onunla değişebilri diye düşünüyorum
mesela benim hala son adet 30 mayıs görünüyor 6 mart çıkıyor doğum şeyi onu güncellemedikleri sürece 32+0a daha erken girmiş görünüp raporumu 1 hafta erken almış olmayacak mıyım ona bakılıp rapor verilmiyor mu??
normalde 1 hafta geç yumurtladım takip ettiğimden biliyorum13 mart olması lazım doğumunn doktor da bi ara 6 hazirana güncelleriz demişti kalmış öyle hiçbiri güncellememiş
geç dollenmelerde degıstırıyolar benım ılk cocugumda gec dollenmeysı ona gore ayarlayabılır ama onun dısında burdakı doktorlar hıc degıstrmıyo tarıhı bende her gıttıgım doktora benım gec dollenme dıye belırtıyodum zaten 42 olupta hala gelmemesı oglumun bayagı bı gec dollenmıs oldugunu gosterıyodu
Bu daha muhtemel Zaten adam benden bıktı kaç gündür kilo aldım diye ağlıyordum doktora gittim kilom normal çıktı eşimde diyo doktor bir şey deseydi valla söyleyecektim bir şey demeyin şunun kilosuna bezdirdi beni diye Kendi de diyo kızın da sana çekerse 40 yaşında beni gömersiniz
ahahahah yaa kıyamam ben sana ağlama niye ağlayıp canını sıkıyorsun al kilo ne olucak doğumdan sonra veririz hiç bişe olmaz :) ahahah ama kız çocukları babaya daha düşkün olmuyor mu genelde yaa
Kızlar sabahtan beri tuhafim kalktım küstüm sancı gibi bişey var ilk mide ağrısı gibiydi şimdi kasıklarıma geçti ne oturabiliyirum ne yatabiliyorum neden oldu anlamadim
Bende usutnekten şüphelendim ters bir durum olsa dün sağlık ocağında muayene ettiler söylerlerdi diye gitmedim hastaneye.ama resmen afedersin bişey batıyor gibi
Benim yalancı kasılmalar oluyor kuzum saglik ocağı çok bise anlar mi.bilmiyorum usg ile bakılması lazım tabi bazen mantar enfeksiyonu da azitinca oyle oluyor sekerli şeyleri biraz kesin isterseniz bu dönemlerde benm.doktor normal.normal diyor ama bilemedim simdi bende agri sizi kasılma hep var
Benim yalancı kasılmalar oluyor kuzum saglik ocağı çok bise anlar mi.bilmiyorum usg ile bakılması lazım tabi bazen mantar enfeksiyonu da azitinca oyle oluyor sekerli şeyleri biraz kesin isterseniz bu dönemlerde benm.doktor normal.normal diyor ama bilemedim simdi bende agri sizi kasılma hep var
Seninle son adet tarihlerimiz aynıymış, 30 mayıs sen benden daha iyi hesaplamışsındır. Ben 9 ocak diye hesaplamıştım 32.haftamızı, 7 ocak mıymış
Yarın benim de kontrolum var, iyice bi netleştirelim bari