2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İyi de raporu doktorun yazıyor. Niye böyle bir şey dedi anlamadim

Hmm mantıklıymış, çok sık usgye girmek hastaneye gitmek bizi de bebeği de strese sokmaz mı diye düşünmüştüm ama kontrolde olmak gerekecek heralde
Yok o ultrason gibi değil zaten. EKG gibi bir şey. Kablo bağlıyor sanırım.

Doktorumun özel muayenehanesi var. Sgk anlaşması olmadığı için rapor ve ilaçları sgk karşılamıyor.
Hmmm anladım. Normal hastaneden yazdiracaksiniz o zaman ama yazarlar mi hastası olmadığınız icin bilmiyorum. Doktorunuzun anlaşmalı olduğu bir yer var mı doğum icin vs?

ah canım çok çok geçmiş olsunn inşallah hemencik negatife dönersiniz doğum tarihi de hayırlı uğurlu olsunnn

Benım arkadaslarımdada 38 de sezaryen oldular 32 de rapor alıp 5 hafta calıstılar 37 ye kadar calısabılıyosun zaten bende memurum aynı sekılde yapıcam normalde 1 gunu bıle degıstrmıyolar 24 hafta raporunu tam 24+0 da aldım bunu nasıl degıstrmenı ısteyebılırkı hemde bunu ısteyen doktkr sezaryen yada normal dogum farketmez calısabılır yada calısamaz raporu 32 de alınıyo kalan zaman dogum sonrası ızınden kesılıyo cok sasırdım

Tabi. Senin farketmedigin düzeyde olabilir sancı. Bazı insanlar sancısı olsa da hissetmeyebiliyormus.
Evet benim kuzenim doğum tarihi alamaya gidiyor doktor bir nst ye sokalım seni diyor o kadar sancısı varmış ki doktor demiş nasıl hissetmezsin bu sancıyı hissetmemiş yani hemen doğuma aldılar normal doğum yaptı

Hmmm anladım. Normal hastaneden yazdiracaksiniz o zaman ama yazarlar mi hastası olmadığınız icin bilmiyorum. Doktorunuzun anlaşmalı olduğu bir yer var mı doğum icin vs?
Floransa nighting de doğum yaptırıyo. Birkaç ay önce doğum için 15 BİN TL demişti. Farklı doktorla doğurucam muhtemelen.

düzeltilmiş adet tarihi diye bir şey var onunla değişebilri diye düşünüyorum
mesela benim hala son adet 30 mayıs görünüyor 6 mart çıkıyor doğum şeyi onu güncellemedikleri sürece 32+0a daha erken girmiş görünüp raporumu 1 hafta erken almış olmayacak mıyım ona bakılıp rapor verilmiyor mu??
normalde 1 hafta geç yumurtladım takip ettiğimden biliyorum13 mart olması lazım doğumunn doktor da bi ara 6 hazirana güncelleriz demişti kalmış öyle hiçbiri güncellememiş

Aynen aynı galiba bizimkiler. Hayırlısı neyse o olsun artık 1 ay sonra Kontrole çağırdı o zaman belli olur sanırım
Maşallah canım benim çok dikkat et kendine manken mi olcakmış bu güzel kız :))
Teşekkür ederiz teyzesii bakalım bacakları benim gibi uzun olursa neden olmasın Babası kovar bizi gerçi

Aynen acı eşiği ile alakalı tamamen bu durum.

Sata göre verilir ama bebeğin zamanı da önemli sanırım. Ay tam bilmiyorum onu

Ben 24 haftalık raporu alırken bebek 25. Haftasındaydı. 24 haftalık raporu aldım. Fazladan 1 hafta çalışmışım zaten gittiğim 2 doktorda bebeğin aşağıda olduğunu bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Neyseki rahim ağzı uzunluğu iyi ve bebek bazen rahim ağzına tekme atıyo gayet kuvvetli. O yüzden işe geri dönmüycem. Raporu alıcam doktorda 32 verir diye düşünüyorum. Sonuçta önden giden hamileliklerde oluyor. Ama raporu erkenden almamın bana ne karı olucak o kısmı hiç anlamadım işte.

dinlenmen için demiştir belki doktor 32 yazdır da rahat rahat raporunla evde dinlen diyee

Yararı değil zararı olur. 2 hafta önce işe başlamak zorunda kalırsınız dönerseniz.

Benim doktorum düzenli nst yapmıyor. Doğum zamanı gerekli olabiliyor onun dışında artık nst bulgularının çok değerli olduğu kanısı bana göre eskide kaldı demişti ablama. Bir de duruma göre 39 da filan bakarız demişti onun dışında sadece rutin kontrol. Çatı muayenesini de yapmıyor ay canım doktorum

Nst 34, çatı 36 benim muhtemelen çatıya 1 kere bakar sezayen veya normal der. Ama nst 2 haftada 1 sanırım. Hoş 35 den sonra her hafta çağıracak. Ben son 3 muayeneyi kv ye kitleyim burda olacak nasilsa 1.500lira vermeyim şimdi

Kızlar sabahtan beri tuhafim kalktım küstüm sancı gibi bişey var ilk mide ağrısı gibiydi şimdi kasıklarıma geçti ne oturabiliyirum ne yatabiliyorum neden oldu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…