İyi de raporu doktorun yazıyor. Niye böyle bir şey dedi anlamadimŞu an doktor desteği alamıyorum korona olduğum sürece. Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?
Yok o ultrason gibi değil zaten. EKG gibi bir şey. Kablo bağlıyor sanırım.Hmm mantıklıymış, çok sık usgye girmek hastaneye gitmek bizi de bebeği de strese sokmaz mı diye düşünmüştüm ama kontrolde olmak gerekecek heralde
Doktorumun özel muayenehanesi var. Sgk anlaşması olmadığı için rapor ve ilaçları sgk karşılamıyor.İyi de raporu doktorun yazıyor. Niye böyle bir şey dedi anlamadim
Hmmm anladım. Normal hastaneden yazdiracaksiniz o zaman ama yazarlar mi hastası olmadığınız icin bilmiyorum. Doktorunuzun anlaşmalı olduğu bir yer var mı doğum icin vs?Doktorumun özel muayenehanesi var. Sgk anlaşması olmadığı için rapor ve ilaçları sgk karşılamıyor.
ah canım çok çok geçmiş olsunn inşallah hemencik negatife dönersiniz doğum tarihi de hayırlı uğurlu olsunnnHerkese meraba kızlar. Uzun zamandır aranızda yoktum ancak dönenildim. 30.haftama girmek üzereyim çok şükür. Yaklaşık 10 gündür koronalıyım ve aşılı olduğum için bu süreci ilk 2 günü saymazsak rahat atlatıyorum diyebilirim. Lütfen ve lütfen aşı olmayan varsa doğuma kadar en az 2 doz olsun. Eşim ve kardeşim biontechli olmalarına rağmen ağır geçirdiler. Bu benim 2. Koronam ve ilki çok ağır geçmişti. İyiki doktorumu dinleyip aşı yaptırmışım. Bu arada korona olmadan önce doğum tarihim netleşti. Kısmetse 38.haftada sezaryen olucam 20 şubatta.
Benım arkadaslarımdada 38 de sezaryen oldular 32 de rapor alıp 5 hafta calıstılar 37 ye kadar calısabılıyosun zaten bende memurum aynı sekılde yapıcam normalde 1 gunu bıle degıstrmıyolar 24 hafta raporunu tam 24+0 da aldım bunu nasıl degıstrmenı ısteyebılırkı hemde bunu ısteyen doktkr sezaryen yada normal dogum farketmez calısabılır yada calısamaz raporu 32 de alınıyo kalan zaman dogum sonrası ızınden kesılıyo cok sasırdımŞu an doktor desteği alamıyorum korona olduğum sürece. Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?
Evet benim kuzenim doğum tarihi alamaya gidiyor doktor bir nst ye sokalım seni diyor o kadar sancısı varmış ki doktor demiş nasıl hissetmezsin bu sancıyı hissetmemiş yani hemen doğuma aldılar normal doğum yaptıTabi. Senin farketmedigin düzeyde olabilir sancı. Bazı insanlar sancısı olsa da hissetmeyebiliyormus.
Floransa nighting de doğum yaptırıyo. Birkaç ay önce doğum için 15 BİN TL demişti. Farklı doktorla doğurucam muhtemelen.Hmmm anladım. Normal hastaneden yazdiracaksiniz o zaman ama yazarlar mi hastası olmadığınız icin bilmiyorum. Doktorunuzun anlaşmalı olduğu bir yer var mı doğum icin vs?
Sağol cnm. İnş hepimiz sağ salim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza.ah canım çok çok geçmiş olsunn inşallah hemencik negatife dönersiniz doğum tarihi de hayırlı uğurlu olsunnn
düzeltilmiş adet tarihi diye bir şey var onunla değişebilri diye düşünüyorumBenım arkadaslarımdada 38 de sezaryen oldular 32 de rapor alıp 5 hafta calıstılar 37 ye kadar calısabılıyosun zaten bende memurum aynı sekılde yapıcam normalde 1 gunu bıle degıstrmıyolar 24 hafta raporunu tam 24+0 da aldım bunu nasıl degıstrmenı ısteyebılırkı hemde bunu ısteyen doktkr sezaryen yada normal dogum farketmez calısabılır yada calısamaz raporu 32 de alınıyo kalan zaman dogum sonrası ızınden kesılıyo cok sasırdım
Aynen aynı galiba bizimkiler. Hayırlısı neyse o olsun artık 1 ay sonra Kontrole çağırdı o zaman belli olur sanırımIkımızınkıde aynı buyuk ıhtımal benım doktorumda cok rısklı bır durum degıl senınkı dedı rısklı olsa zaten kan bankası olsn tam tesekkullu bır hastaneye yonlendırıyolar arkadasımkı oyleydı mesela hayırlısı olsun ınsallah
Teşekkür ederiz teyzesii bakalım bacakları benim gibi uzun olursa neden olmasınMaşallah canım benim çok dikkat et kendine manken mi olcakmış bu güzel kız :))
Aynen acı eşiği ile alakalı tamamen bu durum.Evet benim kuzenim doğum tarihi alamaya gidiyor doktor bir nst ye sokalım seni diyor o kadar sancısı varmış ki doktor demiş nasıl hissetmezsin bu sancıyı hissetmemiş yani hemen doğuma aldılar normal doğum yaptı
Sata göre verilir ama bebeğin zamanı da önemli sanırım. Ay tam bilmiyorum onudüzeltilmiş adet tarihi diye bir şey var onunla değişebilri diye düşünüyorum
mesela benim hala son adet 30 mayıs görünüyor 6 mart çıkıyor doğum şeyi onu güncellemedikleri sürece 32+0a daha erken girmiş görünüp raporumu 1 hafta erken almış olmayacak mıyım ona bakılıp rapor verilmiyor mu??
normalde 1 hafta geç yumurtladım takip ettiğimden biliyorum13 mart olması lazım doğumunn
Ben 24 haftalık raporu alırken bebek 25. Haftasındaydı. 24 haftalık raporu aldım. Fazladan 1 hafta çalışmışım zatenBenım arkadaslarımdada 38 de sezaryen oldular 32 de rapor alıp 5 hafta calıstılar 37 ye kadar calısabılıyosun zaten bende memurum aynı sekılde yapıcam normalde 1 gunu bıle degıstrmıyolar 24 hafta raporunu tam 24+0 da aldım bunu nasıl degıstrmenı ısteyebılırkı hemde bunu ısteyen doktkr sezaryen yada normal dogum farketmez calısabılır yada calısamaz raporu 32 de alınıyo kalan zaman dogum sonrası ızınden kesılıyo cok sasırdım
yarın bir daha netleştircemm 7 ocakta işten ayrılmak için güncelletmicem son regl tarihiniSata göre verilir ama bebeğin zamanı da önemli sanırım. Ay tam bilmiyorum onu
dinlenmen için demiştir belki doktor 32 yazdır da rahat rahat raporunla evde dinlen diyeeBen 24 haftalık raporu alırken bebek 25. Haftasındaydı. 24 haftalık raporu aldım. Fazladan 1 hafta çalışmışım zatengittiğim 2 doktorda bebeğin aşağıda olduğunu bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Neyseki rahim ağzı uzunluğu iyi ve bebek bazen rahim ağzına tekme atıyo gayet kuvvetli. O yüzden işe geri dönmüycem. Raporu alıcam doktorda 32 verir diye düşünüyorum. Sonuçta önden giden hamileliklerde oluyor. Ama raporu erkenden almamın bana ne karı olucak o kısmı hiç anlamadım işte.
Yararı değil zararı olur. 2 hafta önce işe başlamak zorunda kalırsınız dönerseniz.Ben 24 haftalık raporu alırken bebek 25. Haftasındaydı. 24 haftalık raporu aldım. Fazladan 1 hafta çalışmışım zatengittiğim 2 doktorda bebeğin aşağıda olduğunu bu yüzden dikkatli olmam gerektiğini söyledi. Neyseki rahim ağzı uzunluğu iyi ve bebek bazen rahim ağzına tekme atıyo gayet kuvvetli. O yüzden işe geri dönmüycem. Raporu alıcam doktorda 32 verir diye düşünüyorum. Sonuçta önden giden hamileliklerde oluyor. Ama raporu erkenden almamın bana ne karı olucak o kısmı hiç anlamadım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?