2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlarrr minnakıma bakın Plasentadan kaynaklı lekeler doktorum 32. Haftaya kadar çıkacağını düşünüyorum dedi 1023 Gr 38 cm olmuş ince uzun olacak dedi sürekli istirahat edeceksin dedi
Allahııım pamuk kııııız kaşlarını mı çatmış o annesiiiiiiii yerim yeriiiiimmm manken gibi olacakkkk maşallah minoşumuza

Kızlarrr minnakıma bakın Plasentadan kaynaklı lekeler doktorum 32. Haftaya kadar çıkacağını düşünüyorum dedi 1023 Gr 38 cm olmuş ince uzun olacak dedi sürekli istirahat edeceksin dedi
Tuvalet ve yemek yemek dışında kalkma sakın. Ay maassalh kuzuya

Allahııım pamuk kııııız kaşlarını mı çatmış o annesiiiiiiii yerim yeriiiiimmm manken gibi olacakkkk maşallah minoşumuza
Yüzünü dönmedi doktor da ısrarla bakınca sinirlendi küçük hanım eee anası gibi uzun olsun
Tuvalet ve yemek yemek dışında kalkma sakın. Ay maassalh kuzuya
Ah çok teşekkür ederiz kalkmayacağım :)

Kollarım, bacaklarım,sırtım, göbeğimde kalışıyor ama o gerildiği için olduğundan onu önemsemiyorum ilk gebelikte yoktu bunda kan içinde kaldım ya resmene
Bnce doktora bı git canım karaciğer enzimleri den kaynakli olabilir . Bu kadar kaşıntı fazla sanki

Çok tatlı maşallsh yaao zaman bol bol dınlen canım 32 ye kadar cıkar ınsallah bu ara prevıa cok fazla duyuyorm ılk hamılelıgımde hıc duymamıstm

Bende ilk kez duydum gerçi benim ilk gebelik ama doktor çok aşağıda değil dedi o biraz rahatlattı beni canım
Ikımızınkıde aynı buyuk ıhtımal benım doktorumda cok rısklı bır durum degıl senınkı dedı rısklı olsa zaten kan bankası olsn tam tesekkullu bır hastaneye yonlendırıyolar arkadasımkı oyleydı mesela hayırlısı olsun ınsallah

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
ben 2 3 ay önce pentiden emzirme sütyeni almıştım kap olarak normal oldu ama gögüs kafesi cevresi sıkıyordu kopça uzatıcılarla kullandım. şimdi hmden aldığım emzirme atletini kullanıyorum. çok rahatmış atletler.

Kızlar hazır konusu açılmışken nasıl sütyen takıyosunuz ben normalleri takınca göğüs altındaki kaburgaların zaten canımı alıyo ağrısı onunla birleşince nefes bile alamıyorum
Ben son 3 4 yıldır cuplu atlet giyiyorum. Ömrümde aldığım en doğru karar

Herkese meraba kızlar. Uzun zamandır aranızda yoktum ancak dönenildim. 30.haftama girmek üzereyim çok şükür. Yaklaşık 10 gündür koronalıyım ve aşılı olduğum için bu süreci ilk 2 günü saymazsak rahat atlatıyorum diyebilirim. Lütfen ve lütfen aşı olmayan varsa doğuma kadar en az 2 doz olsun. Eşim ve kardeşim biontechli olmalarına rağmen ağır geçirdiler. Bu benim 2. Koronam ve ilki çok ağır geçmişti. İyiki doktorumu dinleyip aşı yaptırmışım. Bu arada korona olmadan önce doğum tarihim netleşti. Kısmetse 38.haftada sezaryen olucam 20 şubatta.

Çok geçmiş olsun. Aynen benim de doktorum mutlaka yaptır demişti. Yaptırdım 2 dozuda.

Tabi. Senin farketmedigin düzeyde olabilir sancı. Bazı insanlar sancısı olsa da hissetmeyebiliyormus.
Hmm mantıklıymış, çok sık usgye girmek hastaneye gitmek bizi de bebeği de strese sokmaz mı diye düşünmüştüm ama kontrolde olmak gerekecek heralde

Şu an doktor desteği alamıyorum korona olduğum sürece. Doktorum telefonla arayıp 38.haftada doğum yapacağın için 30. Haftada çalışamaz raporu alacaksın ve raporda hamileliği 32 haftalık göstert dedi. Ben memurum ve bizde 32. Haftada çalışamaz raporu almamız isteniliyo. Doktor niye böyle bisey söylemiş olabilir sizce?

Az evvel bizde de yastık konusu pldu yastık olmaz bebege diyorum doktor yasakladı diyorum yastık yapıyormuş çok incecik olunca bise olmazmış kurmasını engellermis
Bir turlu bitiremedim sayfalari Cok yaninda olacak mi kayinvalide ?? Ben kendi annemde dahil bu tarz birsey soylediklerinde sabirli zamanimsa aaa oyle mi anne , tamam cok tesekkur ederim deyip o gittikten sonra kendi bildigimi yaparim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…