2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa çok güzelsin maşallah O sivrilik bende de var ya darlandım yeminle sağlıklı büyüsün ama onlar büyürken biz de çatlamayız inşallah ortadan ikiye ahaha
Hellooo 17 kilo aldım çaktırmayınn!
Sizin de göbüş böyle sivri duruyor mu yoksa bir bende mi var böyle?
bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
Yaa kızlar çok tatlı ve güzelsiniz ben burda güzel ve tatlı kızlar görmek istemiyorummm, kıskanırıımm ya ben tesettürlüyüm atamıyorum ama sanki benim ki ikinizinkinden de küçççük ama o sivrilik bende de var

bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
Yaa çok güzelsin maşallah O sivrilik bende de var ya darlandım yeminle sağlıklı büyüsün ama onlar büyürken biz de çatlamayız inşallah ortadan ikiye ahaha
Maaşallah hatunlar
Ya ben de aticam da yatak odası darma duman üşeniyorum çekmeye

Zeynep arkadaşıma katılıyorum bende güzel kız görmek istemiyorum kıskanıyorum sen tesettürlü ben kocaman olduğum için atmak istemim

Amaaaa çok güzelsin maşallah hep zayıf hamile kalmak istemişimdir benim bol giyince anlaşılmıyor dar giyince biraz sivri 0 17 kilo nerende acaba

Teşekkür ederim. Ay inan bilmiyorum 45 kilo hamile kaldım şimdi neredeyse 63 gösteriyor tartı inanamıyorum 20 kiloyla kapatırım herhalde hamileliği

Sende çok güzelsinnn sivrilik genelde kız bebeklerinde oluyor diyorlar ama bilmiyorum ne kadar doğru haha

Hepimiz güzelizz eminim hepinize de çok yakıştı hamilelik sizleri göremesem de.

ay ben bi toplayıp odayı öyle atıyorum size bana pasaklı demeyin diye hahaha. Aynadaki izler de köpeğimden aynayı yalıyor hep eşek sıpası
Ahahhahah bizimki bakıp geçiyor Allah'tan. Kız iz miz yok hiç çift yorganla yatıyoruz benimkiylr üstümü açıyorsun dedi. Ya toplu da işte üşeniyorum giyin suslen foto at falan

Ay aman ben cinsiyetini mi biliyorum sanki bebemin doğru düzgün kuşum belki erkektir
Ahahhaha senin o doktor hakikaten salak ya. Naptıniz başka doktor bulabildin mi sen kuşum?

instada hesabı varmı ben de çok kararsızım olsamı fotoğrafçı

Evet hareket ediyor ama cok az hissediliyor. Benimki 4 hafta sonraya vermisti , tatil dönüsü. 10 ocakta bende hep yorgun gibiyim , kendimi kaldiramiyorum sanki .
Agizdaki tatsizlik bende hic olmadi . Bende geceleri uyuyamiyorum. Ayaklarim cok fena yaniyor o yuzden gunduzleri sersem gibiyim

Hastane çantası için organizer alıp memnun kalanlar link atabilir miii? Hiç bişey tam değil ama onu alayım çünkü neden olmasın
Canım ben şundan 2 tane aldım çok güzel fermuarlı çok begendim boyutları da güzel.

Altta aldiklarimin resmini koydum
Ben 52 idim şimdi 58.4 açken tokken 59 çıkıyor kilo aldığım belli ama sen 17 kilo emin misin
instada hesabı varmı ben de çok kararsızım olsamı fotoğrafçı
Benim hastane fotoğrafçısı hastanenizle konuştunuz mu hangi hastaneye gidiyorsun

Ben 52 idim şimdi 58.4 açken tokken 59 çıkıyor kilo aldığım belli ama sen 17 kilo emin misin
Kız nasıl emin olmayayımmm hayatım boyunca hep 44-45 kiloydum. Evde de tartılıyorum hastanede de bildiğin 62-63 memelere gitti heralde yarısı kilonun hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…