2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Firini en düşük ayarda aç içine koy kavanoz kirilmiycak kadar kısık ayarda içinde 1 saat kalsın mayalanmış olur muhtemelen yeterli sıcaklık yoktu süt fazla ilikti

Kız nasıl emin olmayayımmm hayatım boyunca hep 44-45 kiloydum. Evde de tartılıyorum hastanede de bildiğin 62-63 memelere gitti heralde yarısı kilonun hahah
Başlangıç kilon 44 ise alirsin çok zayifmissin ben52 idim boyun da uzun sanki senin kilo görünmüyor öyle

Ayyy anam da kırmızı takacakmış bana
Ben kırmızı aldım tek kurdale taç..
Birde pembe fiyonk taç terlik kızıma bandana ayakkabı tkm Eminönü den her ikisinide aldım kararsız kaldım dedim resimlerde ikisini de kullanırım bir daha mı anne olucam dimi ama

Hellooo 17 kilo aldım çaktırmayınn!
Sizin de göbüş böyle sivri duruyor mu yoksa bir bende mi var böyle?
bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
benim de aşağıda duruyor.neden acaba

Eklentiler

• 20211226_180934.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 100
Ehehe saol minnoşum

O allahin emri annemde bitane de kırmızı alırız diyo
Ay hayatta inanmadigim şeyler ya. Sevmem de hiç
Neyse Allah'tan hastaneye gelemiyorlar da basımin etini yiyip deli edemeyecekler. Ya bir de benim annem aşırı tripcan. Lohusa lohusa nasıl katlanicam bilmiyorum. Bir şey desem alinir. Hamileyken sinir krizine sokmuştu beni, sonra da kendi haklı gibi ben gidicem bilet alın demişti

İnternette bir yazi okudum geçen çok da hoşuma gitti.
Bebeklerinize gereğinden fazla süslü şeyler yapmayın, yok ilk doğumgünü partisi abartılı vs diye. İlerde aza tamah etmezler diyordu.
Diyorlarsa yavrum uygulayabileni tebrik ederim ben kızın 1yas doğum gününu resmen düğün gibi yaptım valla herkes kızın nişanı mi var diye geldi

Altta aldiklarimin resmini koydum

Ben 52 idim şimdi 58.4 açken tokken 59 çıkıyor kilo aldığım belli ama sen 17 kilo emin misin

Benim hastane fotoğrafçısı hastanenizle konuştunuz mu hangi hastaneye gidiyorsun
ben alle kliniğe gidiyorum .medistate e gidicem doğumda. bakayım hastanenin fotocusu varmı acaba

ben 2 hafta önce gittim kontrole . 1200 gr dı boyu 35 cm di. 17 ocakta çalışabilir izni alıcam. multi vitaminimi her gün almamamı söyledi dr. 1gün multi bir gün magnezyum içiyorum .buda bizden gelsin. kordonunu emen bir minik Defne . ben kapı süsünü 300 e yaptırıyorum .bugün herşeyi yıkadım. 2 hafta sonra ablamlar gelcek onlarla ütü ,bavul hazırlığı yapcaz. 29 artı 0 ım şuan umarım erken değildir

Eklentiler

• 20211211_094348.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 103
  • Screenshot_20211209-221522_Instagram.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…