Selam kuzular benim yoğurt maceram başlamadan bitti tutmadı oysa ne heveslerle yapmıştım. Bi yerde bi yanlış yaptım ama herhalde laktozsuz sütten olmadı bide mayaladğım yoğurdu homojen kıvama getirmedim pat diye koydum neyse işin acemiliğine veriyorum. İnanıyorum 2. Yapışımda tutcak inş tutar
Firini en düşük ayarda aç içine koy kavanoz kirilmiycak kadar kısık ayarda içinde 1 saat kalsın mayalanmış olur muhtemelen yeterli sıcaklık yoktu süt fazla ilikti
Kız nasıl emin olmayayımmm hayatım boyunca hep 44-45 kiloydum. Evde de tartılıyorum hastanede de bildiğin 62-63 memelere gitti heralde yarısı kilonun hahah
Ben kırmızı aldım tek kurdale taç..
Birde pembe fiyonk taç terlik kızıma bandana ayakkabı tkm Eminönü den her ikisinide aldım kararsız kaldım dedim resimlerde ikisini de kullanırım bir daha mı anne olucam dimi ama
Hellooo 17 kilo aldım çaktırmayınn!
Sizin de göbüş böyle sivri duruyor mu yoksa bir bende mi var böyle?
bu bebe içeri sığmıyor gibi geliyor artık organlarım ezildi içeride hissediyorum
Ay hayatta inanmadigim şeyler ya. Sevmem de hiç
Neyse Allah'tan hastaneye gelemiyorlar da basımin etini yiyip deli edemeyecekler. Ya bir de benim annem aşırı tripcan. Lohusa lohusa nasıl katlanicam bilmiyorum. Bir şey desem alinir. Hamileyken sinir krizine sokmuştu beni, sonra da kendi haklı gibi ben gidicem bilet alın demişti
İnternette bir yazi okudum geçen çok da hoşuma gitti.
Bebeklerinize gereğinden fazla süslü şeyler yapmayın, yok ilk doğumgünü partisi abartılı vs diye. İlerde aza tamah etmezler diyordu.
ben 2 hafta önce gittim kontrole . 1200 gr dı boyu 35 cm di. 17 ocakta çalışabilir izni alıcam. multi vitaminimi her gün almamamı söyledi dr. 1gün multi bir gün magnezyum içiyorum .buda bizden gelsin. kordonunu emen bir minik Defne . ben kapı süsünü 300 e yaptırıyorum .bugün herşeyi yıkadım. 2 hafta sonra ablamlar gelcek onlarla ütü ,bavul hazırlığı yapcaz. 29 artı 0 ım şuan umarım erken değildir