2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar idrar yolları sıkıntısı var munurol verdi bu gece içicem bu hafta tekrar gidince kültür alalım dedi geçmedi dersen idrar tahlili tekrar alalım dedi.
Alt karnım sanki ağrıyor aciyor kalkıp otururken yatıp kalkarken ağrı mi desem of geçse şu durum

Munurol enfeksiyonu kolay kolay geçirmiyor canım ya Bi ara benimde bir türlü geçmiyordu antibiyotik kullandım öyle geçti.

Kendimi ifşa edeyim arkadaşım geldi o almış bu pijama takımını çook hoşuma gitti kilolu gösteriyor birazcık ama doğumdan çıktıktan sonra giyerim diyorum
Bütün güzel annelerde bu gruba denk gelmişş Gayet yakısmıs ayol keşke benimde bir arkadaşım akıl edip pijama alsa

Diyorlarsa yavrum uygulayabileni tebrik ederim ben kızın 1yas doğum gününu resmen düğün gibi yaptım valla herkes kızın nişanı mi var diye geldi
kız anam da benimkini öyle yapmış 1 ve 2. Yasda.
Garibim kardesimin hiç yok. Mesela evde en çok benim foton vardır. Çocuğun adam gibi fotosunu cekmemisler

İremden önce ben attım galiba
Hadi beni şu instadan şeyapın da(@ sl.lksa) bende hepimizi şeyapayım açık açık yazamıyorum ban yemeyeyim hahah. Burada herkes paylaşamıyor istediğini orada rahat rahat güncelleriz göbüşleri
Tüh yetisememisim

Ben de değiştim nickimi bakalım modlar kabul etsin de.

Benim de geceleri ayaklarim ve ellerim yanıyor.
Bir gece uyuyabiliyorum diğer gece uykusuz geciyor. Cok şikayet ediyorum diye artık kendimden utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…