Hadi beni şu instadan şeyapın da(@ sl.lksa) bende hepimizi şeyapayım açık açık yazamıyorum ban yemeyeyim hahah. Burada herkes paylaşamıyor istediğini orada rahat rahat güncelleriz göbüşleri
Benim de geceleri ayaklarim ve ellerim yanıyor.
Bir gece uyuyabiliyorum diğer gece uykusuz geciyor. Cok şikayet ediyorum diye artık kendimden utanıyorum
Kızlar benim insta yok kocişim sevmiyo kullanmıyorum rahmetli anneminkini kullanıyorum eklemek isteyen olursa Altintas.aysel :) Bu arada nick değiştirmek istiyorum burda nick önerisi olan var mı ?
kız anam da benimkini öyle yapmış 1 ve 2. Yasda.
Garibim kardesimin hiç yok. Mesela evde en çok benim foton vardır. Çocuğun adam gibi fotosunu cekmemisler
Ahahahha ah fotoğraf deme eşiminde benimde telefon kar değişti fotoğraf kar yedeklenemmis ozaman facemiz falan da yoktu çocuğumun 1yasi resmen var ama yok resmeen koskoca bir mazi silindi
Ahahahha ah fotoğraf deme eşiminde benimde telefon kar değişti fotoğraf kar yedeklenemmis ozaman facemiz falan da yoktu çocuğumun 1yasi resmen var ama yok resmeen koskoca bir mazi silindi
Kapı süsü yastık yaptıranlar fiyat link atsın bana sıra onda
Fotoğrafçıyı aradık 1150 full herşey dedi hastaneye girerken doğum öncesi sonrası doğum ani ikinci gün çekim full albüm ama yılbaşına bir fiyat artışı olucakmis ne kadar artar bilmem doktor çok güzel çekiyor dedi onerdi
Biz bunu yaptırdık Mira’mıza çikolata atölyesi diye bir siteden, 134 liraydı. Çiçeksepetinde erkek versiyonu var daha ucuzdu hatta. Alttaki ayıcık ailesini çok sempatik bulduğum için beğenmiştim. Bebek ayıcık çok arkada kalmış öne alır mısınız dedim yapmışlar sağolsunlar.
Hadi beni şu instadan şeyapın da(@ sl.lksa) bende hepimizi şeyapayım açık açık yazamıyorum ban yemeyeyim hahah. Burada herkes paylaşamıyor istediğini orada rahat rahat güncelleriz göbüşleri