2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de geceleri ayaklarim ve ellerim yanıyor.
Bir gece uyuyabiliyorum diğer gece uykusuz geciyor. Cok şikayet ediyorum diye artık kendimden utanıyorum
Ay bende de tam tersi çok üşüyorum ya

Kızlar benim insta yok kocişim sevmiyo kullanmıyorum rahmetli anneminkini kullanıyorum eklemek isteyen olursa Altintas.aysel :) Bu arada nick değiştirmek istiyorum burda nick önerisi olan var mı ?

Geri
kız anam da benimkini öyle yapmış 1 ve 2. Yasda.
Garibim kardesimin hiç yok. Mesela evde en çok benim foton vardır. Çocuğun adam gibi fotosunu cekmemisler
Ahahahha ah fotoğraf deme eşiminde benimde telefon kar değişti fotoğraf kar yedeklenemmis ozaman facemiz falan da yoktu çocuğumun 1yasi resmen var ama yok resmeen koskoca bir mazi silindi

Geri

Ahahahha ah fotoğraf deme eşiminde benimde telefon kar değişti fotoğraf kar yedeklenemmis ozaman facemiz falan da yoktu çocuğumun 1yasi resmen var ama yok resmeen koskoca bir mazi silindi
Ay bizimkiler de hep kağıt üstünde. Yazıcı alıp dijitale çevirmem lazım.

Biz bunu yaptırdık Mira’mıza çikolata atölyesi diye bir siteden, 134 liraydı. Çiçeksepetinde erkek versiyonu var daha ucuzdu hatta. Alttaki ayıcık ailesini çok sempatik bulduğum için beğenmiştim. Bebek ayıcık çok arkada kalmış öne alır mısınız dedim yapmışlar sağolsunlar.

Eklentiler

• 18217C0B-6DA4-4A11-938F-BFC2D926B26E.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 63
  • C616FE23-1BAE-44C4-A37E-8272CFBFB573.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…