2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanimlar bebiş cikolatası icin çok mu erken indirimli buldum da bana baya lazım. Cocuklar sınıfına dagıtcak esimle hastanesine yollıycam. Ev hastane var bide uygun bulmuşken alsam mı?

Hanimlar bebiş cikolatası icin çok mu erken indirimli buldum da bana baya lazım. Cocuklar sınıfına dagıtcak esimle hastanesine yollıycam. Ev hastane var bide uygun bulmuşken alsam mı?

Sütlü ya çikolata kötü olmasın sonra?

Benim de geceleri ayaklarim ve ellerim yanıyor.
Bir gece uyuyabiliyorum diğer gece uykusuz geciyor. Cok şikayet ediyorum diye artık kendimden utanıyorum
Ay cok zor bir durum ya , bende ayniyim sikayet ediyrm diye utaniyrm kipir kipir karnimda seviyrm senden rahatsiz degilim diyrm bebise gecen aksam herkes 9 da uyudu , ben 2 yi geciyordu evde dolaniyrm . Koltukta uyumusum en son

aşkım bak önceki mesajlarıma valla korkuyorum beni şutlayacaklar siteden diye pembe kare @ sl.lksa
Tamam şimdi anladım ekledim ama ben paylaşım yapmıyorum orda ya. Yine de seviyorum sizi orada daha yanımdaymış gibi olursunuz
Benim evde vardı temazsiz. Onu kullanicam.
Temassızı çocuk doktorları önermiyor çünkü standart ölçmüyormuş. Bir an farklı, sonra farklı, vücut kısımlarına göre farklı. YouTube’da Dr. Osman Gönülal öyle diyordu yani. En çok kulaktan, sonrasında koltukaltı öneriliyor.

Bu arada yarın detaylıdan sonraki ilk randevumuz var. Bir aydır görmüyorum yine nasıl merak içindeyim nasıl... Doktora kalbindeki parlaklığı soracağım bakalım ne durumda. Onun dışında iki gündür pek bir hareketli hanımefendi, resmen dayak yiyorum içeriden içeriden Bazen çok minnoş bir hıçkırık tutuyor içeriden derinlerden hissediyorum pelvik tabana yakın. Kalp gibi pıt pıt atıyor

Son düzenleme:
Aslında okuyabilsek civalı en iyiside ben okuyamadım onu. Esim evdeyse onla olçer ama

Z zahrada sende prilama devam ediyosun heralde gecen okumustum. Bu ara dahada arttı bulantın daha cok aksam oluyor sendede var mı artıs.

Çok çok erken bozulur çikolata son bir iki hafta öncesinden daha erken olmaz bence ziyan olur

Arkadaşlar burdaki hastaneler de doktorlar hep popodan ölcüyor bebelerin ateşini.
Bu şekilde en doğrusu oluyormus.

Ay cok zor bir durum ya , bende ayniyim sikayet ediyrm diye utaniyrm kipir kipir karnimda seviyrm senden rahatsiz degilim diyrm bebise gecen aksam herkes 9 da uyudu , ben 2 yi geciyordu evde dolaniyrm . Koltukta uyumusum en son
Bende öyleyim canım bide bazen karnım bi sertleşiyor çok gergin oluyor yatamıyorum

Çok çok erken bozulur çikolata son bir iki hafta öncesinden daha erken olmaz bence ziyan olur

var var ctesi yazdırdım bir kutu daha durup dururken bir anda bi haller geliyor bitmedi şekil değiştirdi resmen bulantı
Aynen bulantı agzımda kötü tat özelikle akşam üstü baslayıp dalana kadar süren tükürük yutamama. Bazen sabah başlıyor. Reflü vs umursayamadım bile bulantısı olmayanlar cok şanşlı darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…