Bende öle düsündüm martta alsam o aymı üretcek dedim fiyat çok iyi yorumlarda öyle link atıyorum bak sende. Bilemedim napıyım ben de https://ty.gl/4aqi646v9g
Aynen bulantı agzımda kötü tat özelikle akşam üstü baslayıp dalana kadar süren tükürük yutamama. Bazen sabah başlıyor. Reflü vs umursayamadım bile bulantısı olmayanlar cok şanşlı darısı başımıza
Ama bence doğumla beraber bulantı biterse yeniden doğmuş gibi olucaz bizde. Bazen sabah bulantım olmuyo mutlu enerjik oluyorum. Dogum sonrası ekstra mutlu ve enerjik olacagımıza inanıyorum.
Tamam şimdi anladım ekledim ama ben paylaşım yapmıyorum orda ya. Yine de seviyorum sizi orada daha yanımdaymış gibi olursunuz
Temassızı çocuk doktorları önermiyor çünkü standart ölçmüyormuş. Bir an farklı, sonra farklı, vücut kısımlarına göre farklı. YouTube’da Dr. Osman Gönülal öyle diyordu yani. En çok kulaktan, sonrasında koltukaltı öneriliyor.
Makata müdahale doğru birşey değil. Evet ateşi doğru ölçüyor ama fitil bile atılmaması gerekiyor ilerde travma durumu yaşamamak adına. Olabildiğince uzak durmak lazım bence
Hanimlar bebiş cikolatası icin çok mu erken indirimli buldum da bana baya lazım. Cocuklar sınıfına dagıtcak esimle hastanesine yollıycam. Ev hastane var bide uygun bulmuşken alsam mı?
Makata müdahale doğru birşey değil. Evet ateşi doğru ölçüyor ama fitil bile atılmaması gerekiyor ilerde travma durumu yaşamamak adına. Olabildiğince uzak durmak lazım bence
Bizim alman doktorları sadece ve sadece bebeklere fitil veriyorlar. serum antibiyotik sadece cok acil durumlarda.
Igne zaten kesinlikle yok.
Biz de burda doğduk büyüdük hep bu şekilde yaşadık travma yaşamadık. Zaten 3 yaşından itibaren kulaktan ölcüyorlar.
Ama her ülke farklı heryerin doktoru farklı.
Ben kendim denedim kızımın ateşini ölçerken en doğru bu şekilde çıkıyor.
Yeni doganda kulaktan ölçmek zor diye okudum bende. Birde kulaginda su olabiliyormus dogru olcmeyebiliyormus. Temassiz olanı ütü olarak kullanin diye bi yorum okumuştum en iyisi koltuk altı sanirim. Onu aldim bende.
Cikolata 9-10 gunde siparis gönderiliyormus o yuzden şubat basi gibi sipariş vereyim dedim bende.
Bebisin dolabini yerlestirdik annem ve kardeşlerimle... yeni bitti isimiz tek basima yapamazmisim. Aslında baya minik kiyafet var ama eve gelince cocuk ciplak kalacak giydirecek bisi bulamicakmisim gibi geliyor.
Benim bebiste baya parende atıyor bir oyana bir buyana zıplayıp duruyor. Yanlamasina yüzüyor bi acayip. Korku filmi gibi bazen karnimin uzerinde Alien cikacak sanki