2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar uyku tutmadı ocak annelerinde takıldım biraz bir anne bugün sezaryan olacakmış sezaryan öncesi kovid testi vermiş ve pozitif çıkmış hastaneyi aramış bu şekilde kabul edemeyiz pandemihastenesi bul demişler şok oldum ya çok kötü bir durum şimdiden doktorlarla konuşmak lazım Allah korusun böyle bir durum olursa nasıl yol izliyorlar

Yaaaa evet aralık annelerinde de oldu özelle anlaşması olsa bile devlete yönlendirmişler son dk nasıl koruyacağız kendimizi bilmiyorum bi de onun stresine gireceğiz

Günaydıııın kızlarrr alarmsız uyanacağımız günler gelsin artık amin
Gönaydıın amiin

Allah korusun kötüyü çağırmayalımm, o değilde bebeği sonrasınds yanına vermiyorlar diye biliyorum en üzücüsüü

Gönaydıın amiin

Allah korusun kötüyü çağırmayalımm, o değilde bebeği sonrasınds yanına vermiyorlar diye biliyorum en üzücüsüü
Evet ya benim okuduğumda baba negatifti anne süt sağıp onunla hastaneye yolluyodu ama covid geçmiyo mu bebeğe sütle kafamda deli sorular tabi

Evet yaa gecen bır tanıdıgımda bana soyledı karantına dolduktan sonraymış ya o sıra evde dogum yapsa bır sıkıntı olsa hıc mı kabul etmıcekler bende onu merak edıyorum

E kızın sancısı gelse nolcak? Ne salakca bir şey ya. Ayy kendimizi korumamız lazım kizlar aman diyeyim.

Günaydın kızlar..Ya bu son zamanlar nasıl koruyacağız kendimizi.Aklim çıkıyor.Cidden burda da dr.lar devlete yönlendiriyor pandemiye.
Iki gündür kurulmuş gibi 6da kalkıyorum.Artik vücut uykusuz gunlere hazırlanıyor galiba.

Pandemide hasta olmamak icin en onemli korunma yöntemi aşı. Ben 3. Dozumu olacağım bu hafta. Kayinvalidem gecen hafta ameliyat olacakti oncesinde testi pozitif cikti. Ne kayinpederim, ne ben, ne esim, ne benim ofistekiler hiçbirimiz pozitif çıkmadık hepimiz temasliydik. Herkesin aşılı olması, ondaki virus yükü düşüklüğü ve maskeye dikkat etmemiz işe yaradi.

Aman dikkat. Kv nerden kapmış?

Canim haklısın asi mutlaka şart ama suan gebelik dönemi çok hassas bir dönem iste insan korkuyor baktım bir kaç yorumda olanlara da ağır etkiler yaşamışlar benm kardeşim de hastanelik aşıdan sonra kayın validem hastanede kaldi korkuyorum zaten tüp bebek ve dünya kadar hormon bastılar zaten vücuda ben sanirim doğumu bekleyeceğim zaten yalniz yaşıyorum ve doktor dışında asla dileğiyle iletişimim yok üstelik doktorum muayhanede tek oluyorum yani hep umarım doğuma kadar böyle devam eder

Ya bu pcr testi yuzde elli dogru cikiyor demişlerdi. Ben güvenmiyorum pcr ye o çubuğuda sokturmam burnuma. Antikor testi yaptırırım banane ya nedir çektiğimiz

Bende aşı olmadım dediğin gibi aşılamada bir sürü hormon ilacı aldık zaten daha da çocuğu ilaca boğmak istemiyorum. Hayırlısı ile inşallah birşey olmadan atlatırız hepimiz. Bu hafta doktora sorucam beni öyle bi durumda bırakırmıymış tek başıma onun anlaşmasını yapmam lazım

Ben valla her hafta yaptıra yaptıra artık bağımlı oldum burun deliklerim genişledi ahahha
Ay kıyamam ya zaten aşı olsun neden test yapıyorlar her hafta onu anlamış değilim hani sadece aşı olmayanlara yapacaklardı. Bizim iş yeri bana da diretecek diye korktum da çok şükür test mest istemediler

Ay kıyamam ya zaten aşı olsun neden test yapıyorlar her hafta onu anlamış değilim hani sadece aşı olmayanlara yapacaklardı. Bizim iş yeri bana da diretecek diye korktum da çok şükür test mest istemediler
ayy yapsınlar yapsınlar anacım covid yine oluyosam da bileyim ona göre millete de bulaştırmam evde karantina show önlemimi alırım bilmeden bulaştıysa belirtisiz daha kötüü iş yerinde rutin şimdi heralde doğum iznine ayrılınca kendim gider gider yaptırırım takıntılılıktan covid mi oldum diye kolay deliriyorum da 1 covid 2 biontechle de bulaşırsa da hafif geçer heralde zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…