Bende yaptırmadım tek doz aşılıyım, tek dozum hamilelik öncesinde yaptırmıştım. İnsan o kadar şasıyor ki iki ucu pis değnek resmen yaptırmasan kötü yaptırsan kötü.Canim haklısın asi mutlaka şart ama suan gebelik dönemi çok hassas bir dönem iste insan korkuyor baktım bir kaç yorumda olanlara da ağır etkiler yaşamışlar benm kardeşim de hastanelik aşıdan sonra kayın validem hastanede kaldi korkuyorum zaten tüp bebek ve dünya kadar hormon bastılar zaten vücuda ben sanirim doğumu bekleyeceğim zaten yalniz yaşıyorum ve doktor dışında asla dileğiyle iletişimim yok üstelik doktorum muayhanede tek oluyorum yani hep umarım doğuma kadar böyle devam eder
Böbreklerin olabilir mi boşluktamı ağrı kemiğinde miKızlar ya dünden beri sol kalçama sancı tarzında bir şey giriyor uzanırken bir şey yok ama sağa sola döndüğümde ya da kalkmak istediğim de sancı giriyor yürürken de bir şey yok oturup kalkarken birde uzandıktan sonra hareket edince oluyor var mı başına gelen neden olur bu anlamadım
tek dozum ve hiç geçirmedimayy yapsınlar yapsınlar anacım covid yine oluyosam da bileyim ona göre millete de bulaştırmam evde karantina show önlemimi alırım bilmeden bulaştıysa belirtisiz daha kötüü iş yerinde rutin şimdi heralde doğum iznine ayrılınca kendim gider gider yaptırırım takıntılılıktan covid mi oldum diye kolay deliriyorum da1 covid 2 biontechle de bulaşırsa da hafif geçer heralde zatenn
Yok doğru söylemiş. Ben de spor ayakkabı giyiyordum, topuğum şişti, aynısı bir daha olunca başka ayakkabıya geçtim.Bendede 1 haftadır yürüdüğüm de bacagimla kasigimin birleştiği yerde agri oluyor hani böyle parmaklari kütletirsin yarim kalir agri verir ya o sekilde oluyor doktora söyledim hafif ayakkabi giy o postallari giyersen agrir tabi dedi cok alakasiz geldi ama belki seninkide oyle birseydir
Kızlar ya dünden beri sol kalçama sancı tarzında bir şey giriyor uzanırken bir şey yok ama sağa sola döndüğümde ya da kalkmak istediğim de sancı giriyor yürürken de bir şey yok oturup kalkarken birde uzandıktan sonra hareket edince oluyor var mı başına gelen neden olur bu anlamadım
Hangi cikolatacıya bakıyorsunuz? Aklım cok karışık bu konuda. Şubat annelerinden baktım, sipariş verip tadı rezalet cıkanlar olmus. Cok pişman olan var aldıgı sayfadan dolayıGeçen instadan bi çikolatacıya sordum 15 gün önce sipariş vermeniz yeterli demiş. Önceden vermeyin bence daha çok var
2 haftaya kadar geriden gelmesi sorun değil merak etme. Sen bakma o kiloya. Belli bir skala var onu tuttursun yeter.Kızlar ya kontrole gittiğim gün 29+2 dim ama doktor 28+3 dedi ya ben buna çok takıldım 1 hafta geri mi yani bebeğim doktor sağlıklı hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmedi kilosu da az geldi normalde 1400-1500 olmalıydı benimki 1200 gram ne yapsam bilemedim başka doktorada gitsem mi ?
aşkım sen yumurtlama tarihini biliyo musun ben mesela 14 değil 21. gün yumurtladım 2-3 gün sürdü ondan 1 hafta geri attı direkt onun üzerinden hesap yapıyor doktor da geç yumurtladıysann zaten hepten normalll ama 2 haftaya kdar da aşırı normalmişKızlar ya kontrole gittiğim gün 29+2 dim ama doktor 28+3 dedi ya ben buna çok takıldım 1 hafta geri mi yani bebeğim doktor sağlıklı hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmedi kilosu da az geldi normalde 1400-1500 olmalıydı benimki 1200 gram ne yapsam bilemedim başka doktorada gitsem mi ?
Biz de yasak değil ama yine de çok kimseyi istemem tabi. Fotocu gelicek veririm hemşirelere doktora falan filanya kızlar ziyaretçi yasak olunca da çikoyu hediyeliği napcazz asjkdhasjk ben yerim hepsini çiko süt yapıyo mu hemşirelere doktorlara dağıtmalık m ı düşünüyosunuzz
Doktorlar hep ol önerisinde canBende aşı olmadım dediğin gibi aşılamada bir sürü hormon ilacı aldık zaten daha da çocuğu ilaca boğmak istemiyorum. Hayırlısı ile inşallah birşey olmadan atlatırız hepimiz. Bu hafta doktora sorucam beni öyle bi durumda bırakırmıymış tek başıma onun anlaşmasını yapmam lazım
Aynen kuzum ya bende ikilemde kaldım.ve yaptirmayayim dedim hamilelik zaten zor ve hassas dönem üstüne asi eklemek istemedimBende yaptırmadım tek doz aşılıyım, tek dozum hamilelik öncesinde yaptırmıştım. İnsan o kadar şasıyor ki iki ucu pis değnek resmen yaptırmasan kötü yaptırsan kötü.
Benim tüp bebek dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi doktor da onu kast etti sanırım da ben o anda algılayamadım inşalalh daha da gerilemez2 haftaya kadar geriden gelmesi sorun değil merak etme. Sen bakma o kiloya. Belli bir skala var onu tuttursun yeter.
1 hafta geç dollenmistir.
kuzu benimkisi tüp bebek yani dondurulmuş 5. gün embriyoyu transfer etmişlerdi doktor da bişiler söledi onunla ilgili ama ben o anda algılayamadım. Bende öyle yapim o zaman kaşar muz yumurta yiyim ne yapimaşkım sen yumurtlama tarihini biliyo musun ben mesela 21. gün yumurtladım 2-3 gün sürdü ondan 1 hafta geri attı direkt onun üzerinden hesap yapıyor doktor da geç yumurtladıysann zaten hepten normalll ama 2 haftaya kdar da aşırı normalmiş
ben biraz kaşar yumurta muz arttırdım o yaradı c idden 1 haftanın üstüne de 4-5 gün geriye gitmişti en azından onu kapattıı
Yok yok böbrekler değil kalça kemiğinde hatta biraz daha da aşağıdaBöbreklerin olabilir mi boşluktamı ağrı kemiğinde mi
tek dozum ve hiç geçirmedimAllah’a emanet yaşıyorum . O kadar çok ucundan döndüm ki covidin temas konusunda. Dedim insanın en zor anında yakalar. Hamilelik yani inşAllah yakalamaz son iki ay sabret covid kardeş Yine uzak dur benden
Acaba benimde fıtıktan mı ağrıyor yaYok doğru söylemiş. Ben de spor ayakkabı giyiyordum, topuğum şişti, aynısı bir daha olunca başka ayakkabıya geçtim.
Benim kalcam fitiktan dolayı ağrıyor
1 hafta artı 5 gn geriye gidince psikolojim bozuldu napcam napcam dedim 6 buçuk değil 6 da kalkıp yumurta haşlamaya falan başladım kaşar peynirle tıkıyorum ağzıma gün içi de muz mutlaka yiyorum şimdi 4-5 gün geri 6 gün ileri oldu doktor da etkisi vardır tabi dedikuzu benimkisi tüp bebek yani dondurulmuş 5. gün embriyoyu transfer etmişlerdi doktor da bişiler söledi onunla ilgili ama ben o anda algılayamadım. Bende öyle yapim o zaman kaşar muz yumurta yiyim ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?