Yok doğru söylemiş. Ben de spor ayakkabı giyiyordum, topuğum şişti, aynısı bir daha olunca başka ayakkabıya geçtim.
Benim kalcam fitiktan dolayı ağrıyor
Canım bence hiiç kafana takma ben en son gittiğim de doktorum 25+1 uyumlu dedi 2 hafta sonra gittiğim de 26+1 çıktı çocuk boyu 38 cm kilosu 1023 Gr boyu 27 haftayla uyumlu dedi bu ultrason da çok değişiyor benim geç döllenme olduğu için regl tarihiyle uyuşmuyor bence hiç kafaya takma bebeğin kilosu sana az geldiyse kaşar ve muz tüket kilo aldırıyor bebeğeKızlar ya kontrole gittiğim gün 29+2 dim ama doktor 28+3 dedi ya ben buna çok takıldım 1 hafta geri mi yani bebeğim doktor sağlıklı hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmedi kilosu da az geldi normalde 1400-1500 olmalıydı benimki 1200 gram ne yapsam bilemedim başka doktorada gitsem mi ?
İllaki etkisi vardır olmuştur yavrum bi kaç kişi de senin söylediklerini söyledi ye diye. açığı kapatsam bana da yeter bu aya kadar hep 1 hafta ilerdeydi birden öyle deyince kötü hissettim neyse artık moral bozmak yok yemeye devam :)1 hafta artı 5 gn geriye gidince psikolojim bozuldu napcam napcam dedim 6 buçuk değil 6 da kalkıp yumurta haşlamaya falan başladım kaşar peynirle tıkıyorum ağzıma gün içi de muz mutlaka yiyorum şimdi 4-5 gün geri 6 gün ileri oldu doktor da etkisi vardır tabi dedi
bir dahaki kontrole kadar sen biraz tıkın aşkım bunları
Doğru diyosun kafaya takmamak en iyisi :) Çok teşekkür ederim canım bende yemeye devam edeyim o zaman :)Canım bence hiiç kafana takma ben en son gittiğim de doktorum 25+1 uyumlu dedi 2 hafta sonra gittiğim de 26+1 çıktı çocuk boyu 38 cm kilosu 1023 Gr boyu 27 haftayla uyumlu dedi bu ultrason da çok değişiyor benim geç döllenme olduğu için regl tarihiyle uyuşmuyor bence hiç kafaya takma bebeğin kilosu sana az geldiyse kaşar ve muz tüket kilo aldırıyor bebeğe
Muhtemelen fitiktanYok yok böbrekler değil kalça kemiğinde hatta biraz daha da aşağıda
Acaba benimde fıtıktan mı ağrıyor ya
Ultrasonda söyledikleri ölçümler bebeğin duruşuna göre de değişir canım. Doktor bebekte gelişim geriliği var demedikçe kafaya takmamak lazım.Kızlar ya kontrole gittiğim gün 29+2 dim ama doktor 28+3 dedi ya ben buna çok takıldım 1 hafta geri mi yani bebeğim doktor sağlıklı hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmedi kilosu da az geldi normalde 1400-1500 olmalıydı benimki 1200 gram ne yapsam bilemedim başka doktorada gitsem mi ?
Kanser teshisi konmustu muhtemelen ya biyopsi icin gittiginde ya da pet icin gittiginde hastanede kaptı kadincagiz. Ameliyatını da olamadi.Aman dikkat. Kv nerden kapmış?
Valla canım ben oda süsleme veya hediyelik yapmayacagım ziyaretci yok diye.ya kızlar ziyaretçi yasak olunca da çikoyu hediyeliği napcazz asjkdhasjk ben yerim hepsini çiko süt yapıyo mu hemşirelere doktorlara dağıtmalık m ı düşünüyosunuzz
Canım bu işler çok karışık cidden sen geriden geliyor diye üzülüyorsun ben ileridem gidiyorum diye yediklerimi kısıtlıyorum 2 haftaya kadar normal diyorlar ileriden geriden gelmesi ama gelde bunu ana yüreğine anlat en iyi ben anlarım seniKızlar ya kontrole gittiğim gün 29+2 dim ama doktor 28+3 dedi ya ben buna çok takıldım 1 hafta geri mi yani bebeğim doktor sağlıklı hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmedi kilosu da az geldi normalde 1400-1500 olmalıydı benimki 1200 gram ne yapsam bilemedim başka doktorada gitsem mi ?
Geçen instadan bi çikolatacıya sordum 15 gün önce sipariş vermeniz yeterli demiş. Önceden vermeyin bence daha çok var
Kızlar çikolatayı bu kadar erken vermeyin, erime riski her zaman var. Ablamın dogumunda çikolata işini ben organize ettim. Melodi çikolatadan online aldım, hastaneye dogumun olacağı içinde buzla kargoladılar. Bizim dogumlar kış olacak ama böyle pratik istediğin gün gönderim yapanlar var, aklınızda olsun. Bazen kafada büyütüyoruzHangi cikolatacıya bakıyorsunuz? Aklım cok karışık bu konuda. Şubat annelerinden baktım, sipariş verip tadı rezalet cıkanlar olmus. Cok pişman olan var aldıgı sayfadan dolayı
Hangisinden söylecegiz? Pelit marka falan kullanan da denk gelemedim hiç.
Ay çok güzelmiş. Bu dısarıda çanta içine atmalık herhalde? Evde bile kullanılır.kızlar ben bu çanta düzenleyicisini alacağım belki sizin de hoşunuza gider. yurt dışında görmüştüm çok beğenmiştim ama çok pahalıydı. burada da bulduğuma sevindim :)
bEEs Beige | My Site 2
Bees Beige bir çanta içi düzenleyicidir. Bilinenlerin aksine tasarladığımız bu düzenleyici günlük hayatınızı tamamen kolaylaştırmak için hazırlanmıştır.Asıl kullanım amacı, annelerin diledikleri çantayı bebek bakım çantasına dönüştürebilmesi olsa da, günlük hayatta, seyahatlerinizde ya da iş...www.allthebeesbagsandmore.com
Hadi ya ;( ne olcak simdibenim patron covid olmuş 2 hafta yok 2 hafta sonra da benim doğum izni var izinden önce beni çıkarın da tazminat verin konuşması yapacaktım kara bahtım kör talihim
Ya bi kaç sayfaya baktım kimisi böyle kutulu isme özel pleksili ayıcıklı falan bi de kutunun içinde tek içimlik kahve yanına çakıltaşı çikolata dağıtmalıl bişeyler baktım. Shekerci, calikusuhediye gibi sayfalar ama hiçbirinden emin değilimHangi cikolatacıya bakıyorsunuz? Aklım cok karışık bu konuda. Şubat annelerinden baktım, sipariş verip tadı rezalet cıkanlar olmus. Cok pişman olan var aldıgı sayfadan dolayı
Hangisinden söylecegiz? Pelit marka falan kullanan da denk gelemedim hiç.
4 ay sonra insaflarına kaldım raporluyken de çıakramıyolar diye o iş komple yalan oldu yani 4 ay sonra tanımaz bile bunlar istifa ettirir 5 kuruş vermeden yallahHadi ya ;( ne olcak simdi
Kötü denk geldi ;(4 ay sonra insaflarına kaldım raporluyken de çıakramıyolar diye o iş komple yalan oldu yani 4 ay sonra tanımaz bile bunlar istifa ettirir 5 kuruş vermeden yallah
ona bir sırt çantası beğendim içinde 1 tane biberon termosu da var ayrıca. bunu da alabilirim ama hala biberona ihtiyacım olmayacak modumu yüksek tutuyorum :)Kızlar çikolatayı bu kadar erken vermeyin, erime riski her zaman var. Ablamın dogumunda çikolata işini ben organize ettim. Melodi çikolatadan online aldım, hastaneye dogumun olacağı içinde buzla kargoladılar. Bizim dogumlar kış olacak ama böyle pratik istediğin gün gönderim yapanlar var, aklınızda olsun. Bazen kafada büyütüyoruz
Ama isimli yapılırsa uzun sürebilir tabii ben bebek süslü ve paketli madlen gibi isimsiz almıştım. Ya isim olsa da paket çöpe gidiyor zaten
Ay çok güzelmiş. Bu dısarıda çanta içine atmalık herhalde? Evde bile kullanılır.
Bir de dısarıya çıkarken biberonu sıcak tutması için ne almalıyız acaba? Termos çanta mı alıcaz, ona da bişi bulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?