2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aldım bundannn bi de çanta şeklinde olandan nursoş almıştı şimdiden hazırladım koydum içine cicileri çokzel
Senin zamanında alsaydım kesin ucuza alırdım o zaman hatırladım aldım demiştin ama ben erteleye erteleye bebek arabası olayına dönüyor herşey 2000 k3n alma şuan 6000 şaka gibi

Benımkıde 5.aydan berı 1 hafta bazı ölcumlerı 10 gun gerıden gelıyor doktor normalde 3 haftada cagırması gerekırken 2 haftaya dusurdu bundan sonra ınsallah bır sonrakı gıdısımde daha buyumustr ama pekmez yumurta kuruyemiş gunluk 2 bardak sut yogurt peynır avakado et bol meyve balık yagı bunları hergun alıyorum ınsallah cok mınnak olmaz ama doktor banada onun dısında herseyı normal gozukuyo dedı bazı bebekler sonradanda alırmış her hafta her ay gelişimi aynı gıtmeyebılır doktor zaten sıkıntılı bır durum olsa soyluyor ama ıcın rahat etmıcekse gıt baska bır doktorada

Ay çok tatlıymış, kaydettim. Kızlar ben tulum bayagı aldım da, alt üst almam lazım. Tatlı alt üst takımlar bulursanız atsanıza
Bir de o ayaklı, çıtçıtlı tulumlar falan var ya onların içine zıbın giydirecek miyiz? Yoksa onlar tek mi giydiriliyor?
E eDDa2626 ya ben bu boy kilo olayından bişi anlamıyorum zaten. Benle aynı haftada biri yazıyor bazen 300 gram fazla, bazen eksik hele boy çok değişik herkesin doktor sorun yok derse kafaya takmıyorum. Herhalde tam da döllenme gününü kestiremiyorlar, bana tahmini yeni bir Sat atadı mesela çocugun gelişimine göre, gec döllenme olmuş dedi. Orjinal Satı alsak, gelişimi küçük kalır? Senin de Sat ının güncellenmesi mi lazım acaba? Belki onu bir danışabilirsin, perinatologa gitmiş miydin? O nasıl yorumlamıştı.

Aynısını ben yaşıyorum canım çözemedim neyin nesi olduğunu enfeksiyona bağlıyorum ama başka hiç bir belirtim de yok emin olamıyorum. Ara ara yürüyünce de giriyor ağrı dün gece çok zorladı mesela biraz daha sürse acile gidecektim de düzeldi birazcık. Yine devam ederse hastaneye gidip idrar kültürü vericem

Perınatalogada her ay gıdıyorm ordada verdıklerı raporda olcumler 1 hafta gerıydı ama gec dollenme olsa bastan ıtıbaren aynı sekılde gıdıyo benım 4.5 . Aydan sonra basladı gerıleme ama cok takmıyorm yaa bısekılde normal dogum kılosuna ulascaklar zamanında gelırlerse ınsallah bir arkadasada bebek kılolu normal degıremezsın dedıler oda normal kıloda dogurmustu bellıde olmuyo ama benım gıttıgım doktor ıcın kılo boy hesabını cok ıyı tutturdugunu soyluyor herkes ultrasonuda ılk cıkan televızyon gıbı bununla boyle olcumler yapıyosa adam bır dahı dıyorum hep

ben giydiririm sanirim. Atlet külot gibi bir şey o çünkü bezi bırakana kadar.

Ben bi satıcınınkini çok beğendim diğerlerine göre daha kaliteli görünüyordu verdim 53 lira zamanında almadığımız herşey
Z zahrada ya bir de bu sepeti tanıtmayan instagram influencerını dövüyorlar herhalde
Hepsi mi tanıtır arkadas, ben de ne gerek var diye almamıştım. O kadar çok gördüm ki lohusa influencerların hepsinde almadan evde var gibi hissediyorum fiyatı ondan artmıştır.

aşkım evet ben neden bende yok ki diye aldım zaten kullancağımı düşünmüyodum sonra hoşuma gitti yoksa ağzı açık hoşuma gitmiyo

aşkım evet ben neden bende yok ki diye aldım zaten kullancağımı düşünmüyodum sonra hoşuma gitti yoksa ağzı açık hoşuma gitmiyo
Ben de alıcam zaten kaçış yok hamile influencerlar fitilli tayt tanıtıyor yok şöyle güzel, böyle harika. Nasıl bir gaza geldiysem aldım 2 tane, bir giydim bende çöp gibi durdusenin alışveriş gazından da bir influencer çıkar, seni dinliycem artık.

Ay ben hiç tanıtan görmedimilk burda görmüştüm alıcam diyip erteliyordum rastgele instgram da çıktı karşıma sonra aldım gitti ay ingramdakilerin hızına kim yetişir bitmek bilmeyen alma döngüleri var hep evdelerde karı koca nasıl yetiştiriyorlar maddi olarak bilmiyorum

İnan bende anlamıyorum o yüzden yapmicam stres inşallah iyidir herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…