aldım bundannn bi de çanta şeklinde olandan nursoş almıştı şimdiden hazırladım koydum içine cicileri çokzelKızlar ben ev için bunu aldım kullanan bi kaç arkadaştan duydum ev içinde toplu halde durması odadan odaya taşımak herşeyi kolay oluyormuş
Eki Görüntüle 2977026
Senin zamanında alsaydım kesin ucuza alırdımaldım bundannn bi de çanta şeklinde olandan nursoş almıştı şimdiden hazırladım koydum içine cicileri çokzel
Benımkıde 5.aydan berı 1 hafta bazı ölcumlerı 10 gun gerıden gelıyor doktor normalde 3 haftada cagırması gerekırken 2 haftaya dusurdu bundan sonra ınsallah bır sonrakı gıdısımde daha buyumustr ama pekmez yumurta kuruyemiş gunluk 2 bardak sut yogurt peynır avakado et bol meyve balık yagı bunları hergun alıyorum ınsallah cok mınnak olmaz ama doktor banada onun dısında herseyı normal gozukuyo dedı bazı bebekler sonradanda alırmış her hafta her ay gelişimi aynı gıtmeyebılır doktor zaten sıkıntılı bır durum olsa soyluyor ama ıcın rahat etmıcekse gıt baska bır doktoradaKızlar ya kontrole gittiğim gün 29+2 dim ama doktor 28+3 dedi ya ben buna çok takıldım 1 hafta geri mi yani bebeğim doktor sağlıklı hiç bir sıkıntı yok dedi ama benim içim rahat etmedi kilosu da az geldi normalde 1400-1500 olmalıydı benimki 1200 gram ne yapsam bilemedim başka doktorada gitsem mi ?
bunu bir arkadaşım hediye olarak almış bana çok beğendim.Kızlar ben ev için bunu aldım kullanan bi kaç arkadaştan duydum ev içinde toplu halde durması odadan odaya taşımak herşeyi kolay oluyormuş
Eki Görüntüle 2977026
Bende cok begendim linki varmi acaba nerden almislar kibunu bir arkadaşım hediye olarak almış bana çok beğendim.
Ay çok tatlıymış, kaydettim. Kızlar ben tulum bayagı aldım da, alt üst almam lazım. Tatlı alt üst takımlar bulursanız atsanızaona bir sırt çantası beğendim içinde 1 tane biberon termosu da var ayrıca. bunu da alabilirim ama hala biberona ihtiyacım olmayacak modumu yüksek tutuyorum :)
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası - Fiyatı, Yorumları
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
E eDDa2626 ya ben bu boy kilo olayından bişi anlamıyorum zaten. Benle aynı haftada biri yazıyor bazen 300 gram fazla, bazen eksik hele boy çok değişik herkesinBenımkıde 5.aydan berı 1 hafta bazı ölcumlerı 10 gun gerıden gelıyor doktor normalde 3 haftada cagırması gerekırken 2 haftaya dusurdu bundan sonra ınsallah bır sonrakı gıdısımde daha buyumustr ama pekmez yumurta kuruyemiş gunluk 2 bardak sut yogurt peynır avakado et bol meyve balık yagı bunları hergun alıyorum ınsallah cok mınnak olmaz ama doktor banada onun dısında herseyı normal gozukuyo dedı bazı bebekler sonradanda alırmış her hafta her ay gelişimi aynı gıtmeyebılır doktor zaten sıkıntılı bır durum olsa soyluyor ama ıcın rahat etmıcekse gıt baska bır doktorada
Aynısını ben yaşıyorum canım çözemedim neyin nesi olduğunu enfeksiyona bağlıyorum ama başka hiç bir belirtim de yok emin olamıyorum. Ara ara yürüyünce de giriyor ağrı dün gece çok zorladı mesela biraz daha sürse acile gidecektim de düzeldi birazcık. Yine devam ederse hastaneye gidip idrar kültürü vericemKızlar ya dünden beri sol kalçama sancı tarzında bir şey giriyor uzanırken bir şey yok ama sağa sola döndüğümde ya da kalkmak istediğim de sancı giriyor yürürken de bir şey yok oturup kalkarken birde uzandıktan sonra hareket edince oluyor var mı başına gelen neden olur bu anlamadım
Bende cok begendim linki varmi acaba nerden almislar ki
Perınatalogada her ay gıdıyorm ordada verdıklerı raporda olcumler 1 hafta gerıydı ama gec dollenme olsa bastan ıtıbaren aynı sekılde gıdıyo benım 4.5 . Aydan sonra basladı gerıleme ama cok takmıyorm yaa bısekılde normal dogum kılosuna ulascaklar zamanında gelırlerse ınsallah bir arkadasada bebek kılolu normal degıremezsın dedıler oda normal kıloda dogurmustu bellıde olmuyo ama benım gıttıgım doktor ıcın kılo boy hesabını cok ıyı tutturdugunu soyluyor herkes ultrasonuda ılk cıkan televızyon gıbı bununla boyle olcumler yapıyosa adam bır dahı dıyorum hepAy çok tatlıymış, kaydettim. Kızlar ben tulum bayagı aldım da, alt üst almam lazım. Tatlı alt üst takımlar bulursanız atsanıza
Bir de o ayaklı, çıtçıtlı tulumlar falan var ya onların içine zıbın giydirecek miyiz? Yoksa onlar tek mi giydiriliyor?
E eDDa2626 ya ben bu boy kilo olayından bişi anlamıyorum zaten. Benle aynı haftada biri yazıyor bazen 300 gram fazla, bazen eksik hele boy çok değişik herkesindoktor sorun yok derse kafaya takmıyorum. Herhalde tam da döllenme gününü kestiremiyorlar, bana tahmini yeni bir Sat atadı mesela çocugun gelişimine göre, gec döllenme olmuş dedi. Orjinal Satı alsak, gelişimi küçük kalır? Senin de Sat ının güncellenmesi mi lazım acaba? Belki onu bir danışabilirsin, perinatologa gitmiş miydin? O nasıl yorumlamıştı.
Sepete ekliyorum duserse hemen alicamşoktayım ama 33 tly e almıştım inanılmazHelen's Home Taşınabilir Bebek Çantası Bebek Bakım Bezi Eşya Düzenleyici Çanta - Fiyatı, Yorumları
Helen's Home Taşınabilir Bebek Çantası Bebek Bakım Bezi Eşya Düzenleyici Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
https://www.trendyol.com/bg/brand-guard-gardrop-organizer-cantasi-kalin-kece-p-139598364Sepete ekliyorum duserse hemen alicam
ben giydiririm sanirim. Atlet külot gibi bir şey o çünkü bezi bırakana kadar.Ay çok tatlıymış, kaydettim. Kızlar ben tulum bayagı aldım da, alt üst almam lazım. Tatlı alt üst takımlar bulursanız atsanıza
Bir de o ayaklı, çıtçıtlı tulumlar falan var ya onların içine zıbın giydirecek miyiz? Yoksa onlar tek mi giydiriliyor?
E eDDa2626 ya ben bu boy kilo olayından bişi anlamıyorum zaten. Benle aynı haftada biri yazıyor bazen 300 gram fazla, bazen eksik hele boy çok değişik herkesindoktor sorun yok derse kafaya takmıyorum. Herhalde tam da döllenme gününü kestiremiyorlar, bana tahmini yeni bir Sat atadı mesela çocugun gelişimine göre, gec döllenme olmuş dedi. Orjinal Satı alsak, gelişimi küçük kalır? Senin de Sat ının güncellenmesi mi lazım acaba? Belki onu bir danışabilirsin, perinatologa gitmiş miydin? O nasıl yorumlamıştı.
Ben bi satıcınınkini çok beğendim diğerlerine göre daha kaliteli görünüyordu verdim 53 lirahttps://www.trendyol.com/bg/brand-guard-gardrop-organizer-cantasi-kalin-kece-p-139598364
aynısı galiba 50 burda da sen favla hepsini ilk indirimde alırsııın 70 lira da etmez çünkü
Benim komodin çekmeceleri yeter sanirim ya.Ben bi satıcınınkini çok beğendim diğerlerine göre daha kaliteli görünüyordu verdim 53 lirazamanında almadığımız herşey
Z zahrada ya bir de bu sepeti tanıtmayan instagram influencerını dövüyorlar herhaldeBen bi satıcınınkini çok beğendim diğerlerine göre daha kaliteli görünüyordu verdim 53 lirazamanında almadığımız herşey
aşkım evet ben neden bende yok ki diye aldım zaten kullancağımı düşünmüyodum sonra hoşuma gitti
Ben de alıcam zaten kaçış yokaşkım evet ben neden bende yok ki diye aldım zaten kullancağımı düşünmüyodum sonra hoşuma gittiyoksa ağzı açık hoşuma gitmiyo
Ay ben hiç tanıtan görmedim
İnan bende anlamıyorum o yüzden yapmicam stres inşallah iyidir herkes sağlıkla kucağına alsın bebişini inşallah :)Ay çok tatlıymış, kaydettim. Kızlar ben tulum bayagı aldım da, alt üst almam lazım. Tatlı alt üst takımlar bulursanız atsanıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?